- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
kesinlikle katılıyorum. kız annesi olmak başka bi şey, allah herkese versin. bi de benimki cilveli işveli bir şey. dur fotoğrafını paylaşayım, ama maşallah deyin :2:
Eki Görüntüle 1010114
Bende bazen unutuyorum karnım şiş olmasa ve bulantım olmasa acaba hamile değilmiydim rüyamıydı hersey diye soracağım kendime :)
ooo erken çıktı göbeğin o zaman bende daha bişey yok
Çıktı çıktı ama oyle fazla değl karnıma dokunduğumda diyorum ki oo ufaklığım artık ele avuca geliyorsun hosgeliyorsun diyorum :)
Ay heyecanlandım şimdi:)yok yok ben dayanamıcam yarın iş çıkışı acile gidicem işten iZin almam zor(ben hala korkudan kimseye söleyemiyorum sadece eşim biliyo
Korkma cnm hersey olacagina varir iyi dusunelim iyi olsun allahin izniyle canim biz ailelerimize soyledik daha fazla dayanamadik
ya kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum,benim midem azıcık bişey dahi yesem kaskatı taş kesiliyor afedersiniz sanki öküz oturmuş gibi inanın nefes alamıyorum bazen ne iyi gelir bu hazımsızlığa yardım edin nolur,çok kötüyüm:85:
bnm de şu an burnuma pide kokuları geliyor =) tövbe yarabbim nasıl iş bu böyle =)) yiyecek demişken, bir arkadaşmn doktoru buzlukta 3 ayı geçmiş yiyecek tüketme demiş?? bnm doktor öyle bşy demedi, biz zaman zaman yiyoruz, yazdan yapılmış buzluğa atılmş ya da şişelenmş fasülye, bamya fln.. sizin doktorlar bu konuda bşy dedi mi??
Soda içiyorum ben oyle oldugu zamanlarda da içine de 1 tane kelimin sıkıyorum cok iyi geliyor rahatlatıyor hemen
ne sıkıyosun içinee?
Şişeyle dolaba atma olayını ilk defa duydum şişeye sığıyor mu onlar? Ben buzdolabı poşetini falan sevmiyorum buzlupun o garip kokusu siniyor hepsine hoş olmuyor
Merhaba kızlar bende İzmirdenim.Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Kızlarr akşam olunca şişkinlikten perişan oluyorum.. karnım davul gibi oluyor
Seyirme bebeğin hafifçe l şekli cizer gibi birşey.. buğün yine hissettim
egem88
Ayy 7. Haftamı düşünğyorumda ne fena olmuştum cok şükür atlattık o günleri :) mide bulantısı için yapabileceğin seyler meyve yemek çubuk kraker, ekmek benim baska hiç birsey bulantımı geçirmedi ne yazık ki. Ve bulandığı seyler içinde kendini zorlama unutmaki bebiş suanda depondan besleniyor
Ne guzel atlatmissin sen canim.sadece ekmek yemem lazim herhalde.tavuk kelimesi bile mahfediyo artik beni.bende hic beslenemiyo bebek diodum.o zaman cok zorlamiyom ekmege vurcam kendimi baska yolu yok zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?