2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kesinlikle katılıyorum. kız annesi olmak başka bi şey, allah herkese versin. bi de benimki cilveli işveli bir şey. dur fotoğrafını paylaşayım, ama maşallah deyin :2:

Eki Görüntüle 1010114

Maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın onu evet ne kadar şirin birşeye benziyor Rabbim herkese nasip etsin oyle güzel bir kız evlat :)

ooo erken çıktı göbeğin o zaman bende daha bişey yok

Çıktı çıktı ama oyle fazla değl karnıma dokunduğumda diyorum ki oo ufaklığım artık ele avuca geliyorsun hosgeliyorsun diyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum,benim midem azıcık bişey dahi yesem kaskatı taş kesiliyor afedersiniz sanki öküz oturmuş gibi inanın nefes alamıyorum bazen ne iyi gelir bu hazımsızlığa yardım edin nolur,çok kötüyüm :85:

Ay heyecanlandım şimdi:)yok yok ben dayanamıcam yarın iş çıkışı acile gidicem işten iZin almam zor (ben hala korkudan kimseye söleyemiyorum sadece eşim biliyo

Korkma cnm hersey olacagina varir iyi dusunelim iyi olsun allahin izniyle canim biz ailelerimize soyledik daha fazla dayanamadik

Korkma cnm hersey olacagina varir iyi dusunelim iyi olsun allahin izniyle canim biz ailelerimize soyledik daha fazla dayanamadik

Tamamdır bence yayılır 1 haftaya herkese bende yaptım aynısını 1 haftada tee köylerine kadar gitti haber

bnm de şu an burnuma pide kokuları geliyor =) tövbe yarabbim nasıl iş bu böyle =)) yiyecek demişken, bir arkadaşmn doktoru buzlukta 3 ayı geçmiş yiyecek tüketme demiş?? bnm doktor öyle bşy demedi, biz zaman zaman yiyoruz, yazdan yapılmış buzluğa atılmş ya da şişelenmş fasülye, bamya fln.. sizin doktorlar bu konuda bşy dedi mi??

Soda içiyorum ben oyle oldugu zamanlarda da içine de 1 tane kelimin sıkıyorum cok iyi geliyor rahatlatıyor hemen

Şişeyle dolaba atma olayını ilk defa duydum şişeye sığıyor mu onlar? Ben buzdolabı poşetini falan sevmiyorum buzlupun o garip kokusu siniyor hepsine hoş olmuyor

ne sıkıyosun içinee?

Ay tabletin yine kelimeleri değiştirme azizliğine uğradım kusura bakma. Limon sıkıyorum canım baya rahatlatıyor beni, o limonla çilekli vs karışık sodalar bana sıcak gelmiyor oyuzden limon sıkmak daha güzel geliyor

Şişeyle dolaba atma olayını ilk defa duydum şişeye sığıyor mu onlar? Ben buzdolabı poşetini falan sevmiyorum buzlupun o garip kokusu siniyor hepsine hoş olmuyor

hehe yok yok ya poşetle buzluğa ya da işte konserve misali cam şişeye koyuyor kayınvalide, onu dolapta saklamaya gerek kalmıyor:)

Kızlarr akşam olunca şişkinlikten perişan oluyorum.. karnım davul gibi oluyor

Seyirme bebeğin hafifçe l şekli cizer gibi birşey.. buğün yine hissettim

Merhaba kızlar bende İzmirdenim.Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?

ben buca şifada medine meltem adalıoğluna gidiyorum,cuma günü tekrar gidicem.20 tl fark ödedik,torch testleri idrar tahlili falan yaptırdık onlardan fark istemediler.şimdilik memnunum güler yüzlü ilgili bir doktor.

ay bende aynı şeyleri yapıyorum çubuk kraker meyveli şeker birde ekmek ama ekmek çok kötü oldu kilo almama sebep oldu şimdiden 1 kilo aldım benim meyve bulantımı kesiyor ama sonrasında acayip gaz ve mide ekşimesi olarak dönüyor ben onu da yiyemiyorum kuru şeyler yemekten içim kurudu

Ne guzel atlatmissin sen canim.sadece ekmek yemem lazim herhalde.tavuk kelimesi bile mahfediyo artik beni.bende hic beslenemiyo bebek diodum.o zaman cok zorlamiyom ekmege vurcam kendimi baska yolu yok zaten:)

bende normalde ekmek yemem ama hamileliğimde ekmek temel besin maddem oldu. Aman canım dikkat et ekmeğe vurunca da kilo alıyor insan. Gerçi senin çok bulantın varsa kusuyorsan kilo falan almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…