canım ben de kullanmadan tüylenme var yani gebelikten önce de vardı. badem yağını kullanırsam durum feci olur..ne yapıyım bilemedim şimdi. hep badem yağını öneriyorlar. dra soracağım inşallah bu hafta sonu gidebilersem.
dün gündüz böyle bir koku hissettim. sonra bir saniye sonra bu kokunun neye ait olduğunu bulamadım.unuttum. sonra koklamaya falan başladım ama bir daha gelmedi:))) neyse akşam olunca yemek yedik tv izleyip nette gezerken birden yine hissettim neymiş biliyor musun.. Helva:) kakaolu sadeli helva.. dedim eşim hemen gitti getirdi.. diyorum benim de isteyecek bunu mu buldu.. ama ne yalan söyleyim geldiğinde kokusunu içime çektim.işte bu koku diye:)))
yok canım. ya da bilmiyorum nedir ne zaman yapılır.. araştırıyım bakıyım netten. tabi sen de yazarsan sevinirim.. benim de bugün 8 hafta oldu.
Slm kizlar bende burda yeniyim.nasil gidiyor hamileliğiniz?
ya kızlar sizdede oluyomu bilmiyorum,benim midem azıcık bişey dahi yesem kaskatı taş kesiliyor afedersiniz sanki öküz oturmuş gibi inanın nefes alamıyorum bazen ne iyi gelir bu hazımsızlığa yardım edin nolur,çok kötüyüm:85:
Canim bnm de biara bulaniyodu midem ama dr um ilk 3 ay bisey yemesen de olur onemli diil bu donemde senden tek istedigim bol sivi alimi dedi en az 2 lt su icmelisin dedi o yuzden ben cok zorlamamistim yemek icin... Sende uzme kebdini bebis depondan besleniyo zaten su icmeye calis bol bol onu ihmal etme lutfen
Cok teşekkür ederim ilgili arkadasım benim. O ilacı içmedim ya ne olur ne olmaz diye bakalım. 2 litre suyu tükettim bugun ama artık zor geliyor su içmek:s sen nasılsın miniğin nasıl? Bulantıların geçitimi? Gecti de artık noooolur
Kızlar doktor 5 şişe serum yazdı evde taktırıyoruz
Su bile içemiyorum içersem kusuyorum her yemekten tiskindim diyebilirim hiç bişey mide bulantımı kusmamı kesmiyor annem geldi antalyadan uyumam gerekiyor yoksa yine kusucam
Kalbim sizinle anneler meleklerimiz rabbime emanet korusun kollasın inşallahhh
ilk haftalarda olan bulantı ve mide ekşimeleri hariç çok şükür herşey yolunda senin nasıl gidiyor?
ooo iyi hadi bakalım sen tam olarak kaçıncı haftandasın
Kızlar doktor 5 şişe serum yazdı evde taktırıyoruz
Su bile içemiyorum içersem kusuyorum her yemekten tiskindim diyebilirim hiç bişey mide bulantımı kusmamı kesmiyor annem geldi antalyadan uyumam gerekiyor yoksa yine kusucam
Kalbim sizinle anneler meleklerimiz rabbime emanet korusun kollasın inşallahhh
10+4 canımm
Aynen kızlar.bebeklerimiz var artık.bu fikre alışalım artık hep birlikte haklısınız.
Artık hamıleyız.
Ben bazen unutuyorum biliyor musunuz?
İçimde bi kalp olduğunu unutuyorum.
Ben anne olmayacağım gibi devam ediyorum günleri bitirmeye .
Alışamadım mı ne ?
Size de oluyor mu?
Günaydın herkeseEvet evet unuttum zaten :)) gereksiz bir insan. Ee sen bugun hiç birsey paylaşmadın bize aman birsey bulursan paylaş olurmu yazılarını okumak cok eğlenceli oluyor benim için :)
Günaydın herkese
canım işyerinde yoğunluk var bu ara pek araştırma yapamıyorum. Bide araştırdıkça insan daha çok pimpirikleniyo, güzel şeyler sizi mutlu edecek şeyler bulursam paylaşırım
Bu arada bişey sorcam, kamuran diye bi arkadaş vardı bi de phia onların hiç sesi çıkmıyo haberiniz var mı?
Herkese günaydın arkadaşlar, iyi haberler paylaşacağımız bir gün olmasını dilerim :)
Günaydın canım :)) Kamuranın eşi burada cok stres yapıyor diye istemiyordu girmesini bide tartıştı en son butterfly la sonra da bir daha görmedim. Phia da boş gebelik geçirmiş bir daha girmedi buraya bir forum yöneticimiz kalmadı sanırım artık
canım badem yağı şart değil nemli kalmasını sağla yeter zeytin yağı lavanta yağı susam yağı kayısı yağı yada bildiğin nemlendirici krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?