Tamam daha fazla detay verme istersen canım :)))) Ev yapımı da süper olur :)))
Şimdi zararlı ya canım hep bu tarz şeyler istiyor. İsim saymak istemiyorum belki buradakilerin de canı çeker diye ama bir tane de faydalı bir şeyi canım istemedi...
Hep zarar,hep zarar :)))
Şimdi araştırdım 20. Haftadan itibaren duyulmaya başlanırmış yani benim son 8 haftam kaldı :)). Bu haftasında bitti sayarsak çünkü 12. Haftama girmeme sadece 1 günüm kaldı :))
Keşke şimdi soğuk bir günlük süt olsa da içsekkk...
Hadi bunu istesin bakalım canınız :))))
Şimdi yazınca benim de canın yine hamur istedi :)
Topicte yemek konuşmayı bıraksak mı :)) yoksa 20 kilo alacağız hamilelikte :)
Off cok aciktim benn vee eksii eksii seyler istiyorumm:)
Yiyecek ismi söylemeyip, ekşi ekşi diye ipucu mu veriyorsun canımm :)))
Ben de çok acıktım, çok trafik var, yemek yemem kaçı bulacak bakalım
Hehehhe aynen canimm :) kolumu kaldiracak halim olsa ne eksiler yapicamm simdii ama cok useniyorumm:)
Eve gidince esin gelmis oluyosa hazirlar sofrayi sende hemne yumulursunnn:))
Hem de ne yumulmak :))))
Yaaa şimdi de ekli bişiler istedim, ömce çiğköfte sonra ekşi, Allahım sen bana yardım et :)
Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))
Saol canım benim:))evet 10 gün kolay geçer artıkOhh cok sukur gozunaydin canim:) artik 10 gun sonraki randevuyu gonul rahatligiyla bekleyebilirsin:))
Kızlar dayanamadım ve acile gittim muayane oldum ultrason cihazı ve doktor kötü olmasına rağmen bebeğimin kalb atışını görünce doktoruda o kötü ekranıda öpesim geldi oh rahatladımmmm:))))
Kardeşim kalp damar cerrahisi uzmanlığını kazandığına internetten 50 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam almıştım steteskop.
Hediye etmıştım canıma.bilmeden de olsa iyisini almışsın abla çok sağol demişti. Zaten hastanede kaybetmiş kendisininkini memnun olmuştu.neyse!
Daha komplike anlatmıştı ama, özetleyebileceğim haliyle bana dediği çift taraflı olanı kullanırız,daha hassas dinleriz kalbi, özellikle küçük çocukları demişti.madem konu gelmiş buraya yazayım dedim. İsteyen olursa onlardan alsın.
kızlar merhaba hepımız ekım annesı olucaz ınsallah benım 8+1 bugun ama karnım sısmeye basladı ya eskıden ıcıme cekerdım dumduz olurdu artık fark var cıkıyor erken dıılmı acaba sızce sısenler varmı benım gbı?
kızlar merhaba hepımız ekım annesı olucaz ınsallah benım 8+1 bugun ama karnım sısmeye basladı ya eskıden ıcıme cekerdım dumduz olurdu artık fark var cıkıyor erken dıılmı acaba sızce sısenler varmı benım gbı?
ben 12. haftamdayım bende daha bişey yok,ama canım devamlı ekşi armut istiyo deli gibi onu yiyorum sizler neler aşeriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?