Bende medipole gidiyorum ama o hastaneyi de merak ediyorum nasıl bir hastane doktorları nasıl
aaaa duyulurmu onla bebeğin kalp sesi? bende alcam ozaman :)
aaaa duyulurmu onla bebeğin kalp sesi? bende alcam ozaman :)
yok canım duyacagınızı zannetmıyom kendı kalp sesınızle karıstırırsınız
canım bilmiyorum öyle aklıma geldi. araştıralım bi eğer duyuluyorsa süper olur. merak ettikçe dinleriz:)
Kizlar merhaba
Bnde ekim annesiyim
Kisaca bahsediyim kendimden ve bebisten.aralikta kimyasal dusuk gecirdim ocakta tekrar hamile kaldim.suan 8+1 iz.
Ama ultrasonda 7 haftalik gozukuyo bebegim.6.haftada kalp atisini duyduk.suan bebegim 10.7 mm.normalmi bu? Birde bgn 4 tup kan ve idrar tahlili istedi doktor.sonuclar cikti yrn doktor bakicak.bu testler ne icin.ilk gebeligim oldugu icin pek bilgili degilim acikcasi.
Sent from my GT-I9300 using Kadınlar Kulübü mobile app
senin için girip ben de araştırdım evet bebeğe zararlarıçok.senin değerin kaç çıktı olmasa gereken değerler nedir ?mesela benim 1,48 rubella sınırda 1.20 altı negatif .1.60 üstü pozitif.Bana dr dediki avidite gösterir sonucu bazen bu hastalıklar geçirilir üzerinden uzun zaman geçer ama kanda pozitif çıkmaya devam eder bir nevi kronikleşir.Ve öyleyse bebeğe bir zarar vermez dedi. Hiç korkma iyi çıkar inş.Sen de izmirdensin demek ben de izmirdenim.
bende sanmıorumm ama eğer duyuluyosa hemen alırım valla :)doktora sorsam kızarmı acep :::::::::::::))
duyuluyosa ilk alan ben olurum kesin:)
onu kafamıza göre kullanabilirmiyiz ki ? cevabınız evt ise kv var galiba onu alayım bari ondan
Tsk ederim cvp icin kartal :)
Bu arada bnm hic bulantim yok.sadece hep uyku hali var.sansliyim sanirim :)))
:)) haha süper yalnız değilmişim. ben de bakıorum da çok çeşitli bunlar. 15 tl ye de var 600 tl ye de. nasıl karar vercezki? sen seçtin mi hanigisi alacağına?
önemli değil canım benimde aynısı bulantı falan yok gözümde hep uyku uyusam dıye bakıtyorum ama calısınca olmuyor işteTsk ederim cvp icin kartal :)
Bu arada bnm hic bulantim yok.sadece hep uyku hali var.sansliyim sanirim :)))
Seçmedim ama en ucuz olanı alacağım 30 tl ye güzel birsey bulmuştum ben ama ne kadar güzel bilmiyorum tabiki :) oyle pahalı birsey almam ya napcam sanki sonra :)
Niye kullanmayalım canım kulağına geçirip dinliyorsun ben bazen elimle bile yokluyorum acaba duyuluyormu diye de eşim duyduğunu söylüyor :)
Kızlar tahlilleri neden yaptırdınız? Doktor istedi mi? Kaçıncı haftada yapılıyor? Benden henüz istemedi. Birkez azıcık çiğköfte yedim. Endişeliyim.:18:
Kızlar tahlilleri neden yaptırdınız? Doktor istedi mi? Kaçıncı haftada yapılıyor? Benden henüz istemedi. Birkez azıcık çiğköfte yedim. Endişeliyim.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?