akrep olma ihtimalleri de var ekim son haftasına denk gelirse![]()
evet tabi öyle de olabilirler benimki 41 haftayı beklerse akrep olabilir :)) olsun napalım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet terazi olcak :) yerim ben miniklerimjzj yaa ben 1.70 kg almıştım ins cok fazla almayiz ama sağlıkli bebisler dogururuz benjmki 1 hafta once gelirse bayram bebeği olcak:)
ben de 800 gr kadar aldım zaten kilolu hamile kaldım, valla şişersem ne olurum bilmem, 80 le falan doğuma gitmekten korkuyorum(
Canım ben istanbulda oturuyorum. Öğretim görevlisiyim:)
Canım şaka maka hakikaten Hollywood'da yeni saç modası uçlarda kontrast balyaj. Adı da vardı afili de birşey ama unuttum:)
O pantolonların beli lastikli ve ayarlı bence sonuna kadar bile idare edebilir kilo durumuna göre. Ben aldım ve çok rahatım. Normaller mahvediyordu beni şişince
Biz evde kedicikler de olduğu için mecburen taşınacağız birkaç ay sonra
Zeytinyağını denesene:)
Benim pantolon almaktaki tek çekincem iyice hamile moduna gireceğim ve Allah korusun yine düşük yaparsam daha çok yıkılırım diye...
Ama artık rahatsızım da sanırım haftasonu alacağım,bu saatten sonra birşey almasam da çok üzülürüm zaten...
saol canım :)
Benim pantolon almaktaki tek çekincem iyice hamile moduna gireceğim ve Allah korusun yine düşük yaparsam daha çok yıkılırım diye...
Ama artık rahatsızım da sanırım haftasonu alacağım,bu saatten sonra birşey almasam da çok üzülürüm zaten...
saol canım :)
Bakın kızlar telefonuma gelen mesajda ne yazıyor :))
Dusuk riskinin fazla oldugu gebeliginizin ilk uc ayini geride biraktiniz. Simdi daha rahat bir doneme giriyorsunuz. Bulantilariniz ve yorgunluk sikayetiniz artik azalmaya basladigi icin gebeliginizin keyfini surmeye baslayabilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi
Bakın kızlar telefonuma gelen mesajda ne yazıyor :))
Dusuk riskinin fazla oldugu gebeliginizin ilk uc ayini geride biraktiniz. Simdi daha rahat bir doneme giriyorsunuz. Bulantilariniz ve yorgunluk sikayetiniz artik azalmaya basladigi icin gebeliginizin keyfini surmeye baslayabilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi
çok güzelmiş.. ayriyetten 3 ayı geride bırakman da güzelmiş. senin ne zaman geçmişti canım. ya da var mıydı bulantılar vs.
ne güzel yazmıslar :) ben bu korkularla endişelerimle nasıl başa cıkıcam bilmiyorum(
Hangisini kullanıyorsun canım. Burda kızler bı karışım paylaşmıştı onu yaptırayım diyorum.Ben organik yağlar kullanıyorum canım bence organik yağlar daha iyi.
Kokusunu sevmiyorum canım ya.Zeytinyağını denesene:)
Bu arada canım annem ablamın düğünü için koşturmaktan daha bana zaman bulamadı ama kayınvalidem acısını çıkarıyor maşallah. Geçen hafta sonu Eminönü'nü talan etmiş. Hatta orada çok güzel bir yer bulmuş. Bir ara beni de götürecek, yerini öğrenip buradaki istanbullu kardeşlerimle de paylaşacağım:) dediğine göre oldukça sağlıklı ve orijinal parçalar varmış
Gobek altinda damarlari belirginlesen var mi kizlar?
Ya aslında henüz 3 ay bitmedi diye biliyorum ama yarın 12. Haftamıza gireceğimiz için heralde 3 ay bitmiş mi oluyor bilemedim :s vardı tabi 9 hafta boyunca hiç birsey yiyip içemedim ama sonra yavaş yavaş azaldı tam geçmedi tabiki ama artık daha hafif hissediyorum herseyi kokulara hassasiyetim cok fazla hala bide bikaç tiksindiğim sey var onlar dışında iyiz :)
Kokusunu sevmiyorum canım ya.
Ya ben sadece 3-; kere bulantı oldu. İki olmasına rağmen. Oyle hassasiyet halsizlik hakgetire. Şişlik ve bel ağrısı dışında pek bişey olmadı. İnşallah da olmaz artık. Gerçi 1 haftadır çok hastayım o ayrı
Aynen ben de öyleyim.Anladım canım, bu arada bende de şişkinlik ve ağrı var. Onlar da olmasa bilmeyeceğim hamile olduğumu
bugün bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim çooooook mutluyummherkese selamlaarrrr
Hangisini kullanıyorsun canım. Burda kızler bı karışım paylaşmıştı onu yaptırayım diyorum.
Kokusunu sevmiyorum canım ya.
Çok sevinirım paylaşırsan, ben çok severim oraları.
Ya ben sadece 3-4 kere bulantı oldu. İkiz olmasına rağmen. Oyle hassasiyet halsizlik hakgetire. Şişlik ve bel ağrısı dışında pek bişey olmadı. İnşallah da olmaz artık. Gerçi 1 haftadır çok hastayım o ayrı
bugün bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim çooooook mutluyummherkese selamlaarrrr
kızlar hani şu altta bebegım fılan haftada, doğacagı tarıh şu dıye cıkan şeyı nasıl yaptınızzz :)))
banada öğretinnnn :) nolur