2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
akrep olma ihtimalleri de var ekim son haftasına denk gelirse:(

Evet terazi olcak :) yerim ben miniklerimjzj yaa ben 1.70 kg almıştım ins cok fazla almayiz ama sağlıkli bebisler dogururuz benjmki 1 hafta once gelirse bayram bebeği olcak:)

ben de 800 gr kadar aldım zaten kilolu hamile kaldım, valla şişersem ne olurum bilmem, 80 le falan doğuma gitmekten korkuyorum :((

Canım ben istanbulda oturuyorum. Öğretim görevlisiyim:)

Canım şaka maka hakikaten Hollywood'da yeni saç modası uçlarda kontrast balyaj. Adı da vardı afili de birşey ama unuttum:)

O pantolonların beli lastikli ve ayarlı bence sonuna kadar bile idare edebilir kilo durumuna göre. Ben aldım ve çok rahatım. Normaller mahvediyordu beni şişince

Biz evde kedicikler de olduğu için mecburen taşınacağız birkaç ay sonra

Zeytinyağını denesene:)

Benim pantolon almaktaki tek çekincem iyice hamile moduna gireceğim ve Allah korusun yine düşük yaparsam daha çok yıkılırım diye...

Ama artık rahatsızım da sanırım haftasonu alacağım,bu saatten sonra birşey almasam da çok üzülürüm zaten...

saol canım :)

Benim pantolon almaktaki tek çekincem iyice hamile moduna gireceğim ve Allah korusun yine düşük yaparsam daha çok yıkılırım diye...

Ama artık rahatsızım da sanırım haftasonu alacağım,bu saatten sonra birşey almasam da çok üzülürüm zaten...

Allah'ın izniyle alacaksın kucağına yavrunu, kendini rahatsız hissetmen daha kötü değil mi, yeğenimizi strese sokma annesi :)

Asıl iyice o moda girmelisin ki bu sefer birsey olmasın kuantum fiziğini bilirmisim bilmiyorum ama neye inanırsan onu yasarsın bence ne kadar cok kişi bilirse okadar rahat bebeğine kavuşursun sakın kötü hiç birsey düşünme ki evren duymasın ve basına gelmesin

Bakın kızlar telefonuma gelen mesajda ne yazıyor :))

Dusuk riskinin fazla oldugu gebeliginizin ilk uc ayini geride biraktiniz. Simdi daha rahat bir doneme giriyorsunuz. Bulantilariniz ve yorgunluk sikayetiniz artik azalmaya basladigi icin gebeliginizin keyfini surmeye baslayabilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi

Dusuk riskinin fazla oldugu gebeliginizin ilk uc ayini geride biraktiniz. Simdi daha rahat bir doneme giriyorsunuz. Bulantilariniz ve yorgunluk sikayetiniz artik azalmaya basladigi icin gebeliginizin keyfini surmeye baslayabilirsiniz./Anadolu Saglik Merkezi

çok güzelmiş.. ayriyetten 3 ayı geride bırakman da güzelmiş. senin ne zaman geçmişti canım. ya da var mıydı bulantılar vs.

ne güzel yazmıslar :) ben bu korkularla endişelerimle nasıl başa cıkıcam bilmiyorum:((

çok güzelmiş.. ayriyetten 3 ayı geride bırakman da güzelmiş. senin ne zaman geçmişti canım. ya da var mıydı bulantılar vs.

Ya aslında henüz 3 ay bitmedi diye biliyorum ama yarın 12. Haftamıza gireceğimiz için heralde 3 ay bitmiş mi oluyor bilemedim :s vardı tabi 9 hafta boyunca hiç birsey yiyip içemedim ama sonra yavaş yavaş azaldı tam geçmedi tabiki ama artık daha hafif hissediyorum herseyi kokulara hassasiyetim cok fazla hala bide bikaç tiksindiğim sey var onlar dışında iyiz :)

ne güzel yazmıslar :) ben bu korkularla endişelerimle nasıl başa cıkıcam bilmiyorum:((

Zaman herseyim ilacı derler ya gercektende oyle canım sabret ve hep iyi düşün bebeğini kucağına aldığın zamanları hayal et bebişinle konuş dokun ona hersey cok güzel olacak :)

Ben organik yağlar kullanıyorum canım bence organik yağlar daha iyi.
Hangisini kullanıyorsun canım. Burda kızler bı karışım paylaşmıştı onu yaptırayım diyorum.

Zeytinyağını denesene:)
Kokusunu sevmiyorum canım ya.

Bu arada canım annem ablamın düğünü için koşturmaktan daha bana zaman bulamadı ama kayınvalidem acısını çıkarıyor maşallah. Geçen hafta sonu Eminönü'nü talan etmiş. Hatta orada çok güzel bir yer bulmuş. Bir ara beni de götürecek, yerini öğrenip buradaki istanbullu kardeşlerimle de paylaşacağım:) dediğine göre oldukça sağlıklı ve orijinal parçalar varmış

Gobek altinda damarlari belirginlesen var mi kizlar?

Çok sevinirım paylaşırsan, ben çok severim oraları.

Ya aslında henüz 3 ay bitmedi diye biliyorum ama yarın 12. Haftamıza gireceğimiz için heralde 3 ay bitmiş mi oluyor bilemedim :s vardı tabi 9 hafta boyunca hiç birsey yiyip içemedim ama sonra yavaş yavaş azaldı tam geçmedi tabiki ama artık daha hafif hissediyorum herseyi kokulara hassasiyetim cok fazla hala bide bikaç tiksindiğim sey var onlar dışında iyiz :)

Ya ben sadece 3-4 kere bulantı oldu. İkiz olmasına rağmen. Oyle hassasiyet halsizlik hakgetire. Şişlik ve bel ağrısı dışında pek bişey olmadı. İnşallah da olmaz artık. Gerçi 1 haftadır çok hastayım o ayrı

Son düzenleme:

Ya ben sadece 3-; kere bulantı oldu. İki olmasına rağmen. Oyle hassasiyet halsizlik hakgetire. Şişlik ve bel ağrısı dışında pek bişey olmadı. İnşallah da olmaz artık. Gerçi 1 haftadır çok hastayım o ayrı

Anladım canım, bu arada bende de şişkinlik ve ağrı var. Onlar da olmasa bilmeyeceğim hamile olduğumu

bugün bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim çooooook mutluyumm :21: herkese selamlaarrrr

Anladım canım, bu arada bende de şişkinlik ve ağrı var. Onlar da olmasa bilmeyeceğim hamile olduğumu
Aynen ben de öyleyim.

bugün bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim çooooook mutluyumm :21: herkese selamlaarrrr

Çok sevindim. İnşallah hep böyle gider.

Bu arada geçen gece acile gitmiştim hasta olduğum için gitmişken bebişlerimi de gördüm. Biri uyuyordu ama diğeri ayaklarını oynatmaya başlamış. Kurban olsun annnesi onaaaaaaa :16::16::16::16:

Hangisini kullanıyorsun canım. Burda kızler bı karışım paylaşmıştı onu yaptırayım diyorum.

Çok sevinirım paylaşırsan, ben çok severim oraları.

Ya ben sadece 3-4 kere bulantı oldu. İkiz olmasına rağmen. Oyle hassasiyet halsizlik hakgetire. Şişlik ve bel ağrısı dışında pek bişey olmadı. İnşallah da olmaz artık. Gerçi 1 haftadır çok hastayım o ayrı

Bem şuanda kayısı ve badem yapı karışımını kullanıyorum ama yeterli gelmiyor bence evet lalenin yazdığı ayrıyı hoştu bende onların hepsini karıstırtıp sürmeyi düşünüyorum. Benimde hiç beş ağrım olmadı fıtığım olmasına rağmen

kızlar hani şu altta bebegım fılan haftada, doğacagı tarıh şu dıye cıkan şeyı nasıl yaptınızzz :)))
banada öğretinnnn :) nolur

Back
X