Yaşadığın cok ama cok kötü bir durum. Okuyunca tüylerim diken diken oldu. Herseyi verende alanda Rabbim. Sağlıksız olacakmış demek ki üzülme bu yüzden. Rabbim sağlıklı bebişler verecektir sana. Üzülme derken İnam ne denir bilmiyorum bu konuda ama Rabbim sabır versin biliyorum zor. Umarım sende hayırlı bir sekilde yeniden hamile kalırsın Rabbim yardımcın olsun bu zor döneminde
Eki Görüntüle 1022368
Biz geldik teyzeleri :)) bebişim çok sağlıklıymış. Normalde bugun 12+0 günlüktük ama birgün öne geçmiş 12+1 günlük olmuşuz hep geriden geliyordu şimdi öne geçti :)) boyu 5,5 cm olmuş. Okadar büyümüş ki anlatamam cok duygulandım eli kolu artık heryeri gözüküyor. Doktor artık dişlerini yaptırabilirsin dedi karnında ki şişlik muhtemelen bebek ama bir miktar gazda olabilir dedi. Onun dışında ısrarlarına dayanamadı doktor ve söyledi %65 prensesim olacakmış :)) pipi gözükmüyor dedi tabi havalara uçuyoruz suanda.
Oyyy görünce cok heycanlandim. Benim ikinci bebegim ama ilki kadar heycan var gene.rabbim nazarlardan korusun sizii. benim bir oğlum var 12. Haftada %80 kiz dedi bende cok istemistim Kizim olsun ama icimden de hep erkek geciyodu 16. Haftada erkek ti %100 :) esim kiz fikrine cok kaptirmisti kendini erkek e alismadi zamn aldi. İnsss kalbinize gore olur hersey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok üzüldüm. Suan hicbir söz teselli etmez seni biliyorum.Okurken kendi hikayelerim geldi aklima.oglumdan once çok kez bebegimi kaybettim.bitanesi seninki gibi ellerime düştü simdi 2 bebegimi bekliyorum. Rabbim sanada bir gün mutlaka yaşatacak bu duyguyu. Güçlü olmali pes etmemelisin. dilerim en yakin zamanda rabbim yüzünü güldürür..
Ayy seninkinin cinsiyeti değişmiş bak yaaa :s uff su 1 ay geçse de bizimde %100 olsa bari. Ee 4D ile mi bakmıştı peki doktorun?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ewet canim doktorumuzun cihazı oldukcada iyidi ayrintili ultrasonuda kendisi yapiyo. Sakin yanlis anlama hevesini kirmak istemedimbizim o an gorunmedi iste herkesin boyle olcak degil ya.
ah canım benim çok üzüldüm anlattıklarından gebeliğin sonlanacağı belliydi ama insan umut etmekten asla vazgeçmemeli en son yazdığım mesaj biraz buna anlatıyordu. Yaşadığın çok zor bişey çok üzüldüm ama rabbim böyle uygun görmüş çok daha kötülerini yaşayanları düşünerek kendini teselli et ve güçlü ol. En kısa zamanda tekrar hamile kalıp yavrunu sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Sagol agliyorum vallahi kayinvalidemde bu normal degil is cikarcak benim dusugumdede boyle oldu falan dedi cnm cok sikkin
Cok sağol canim, tek tesellim var oda biricik oğlum.iyiki oda var yani.insallah senin guzel haberlerini alirim.ekim annesi olamicam ama yinede sizi takip edip guzel haberlerinizi almak istiyorum.
Hiç bu kadar hatırlamıyorum belki de acacaktı da teessüfüm oldu acaba 4D le açması? Yada ikili test zaten yaptırcaz diye mi acmadı hiç bilmiyorum ama ben cinsiyette ısrarcı olunca açtı diye hatırlıyorum acıkcası sonra bak yok olsa burada pipi olurdu belki de ben görmüyorum %65 kız dedi
Önemli değil canım belki bende söylemedim canım hiç bilmiyorum ki :) 10. Haftada azaldı ama annem yapıyor yemekleri kendim yapmaya kalkınca yeniden bulanıyor. Ama benim sanırım az bulanıyor hiç çıkartmadım henüz ama kendim yemek yapmaya kalkarsam asla yapamam kokulara hassasiyete de devam canım hiiiiç gitmedi bu durum
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Doktordan şimdi çıktım ve herşey yolunda çok şükür :))))kalbi de pıt pıt atıyor, ağlamaktan ekrana bakamadım bebeği hep sulu, dalgalı gördüm yani :) inşallah bugün randevusu olan bütün arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler
Cok sağol canim, tek tesellim var oda biricik oğlum.iyiki oda var yani.insallah senin guzel haberlerini alirim.ekim annesi olamicam ama yinede sizi takip edip guzel haberlerinizi almak istiyorum.
Doktordan şimdi çıktım ve herşey yolunda çok şükür :))))kalbi de pıt pıt atıyor, ağlamaktan ekrana bakamadım bebeği hep sulu, dalgalı gördüm yani :) inşallah bugün randevusu olan bütün arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler
Gozun aydin canim cok sevindim benim kontrolde güzel l gecti Allah ima sukurler olsun bizim bebiste iyiymis 7+4 haftasiyla uyumlu kalp atislarida guzelmis cok sukur Allah im kuvagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah.
canım senin kasıklarında ağrı çok şiddetli mi? hiç durmuyor mu? çok şiddetli olsa zaten dayanamaz dr a gidersin .. demek ki senin bebiş büyüyor ondan annesi..üzülme.. dr bana kasık ağrılarını su içerek hafifletebilirsin dedi. bazen oluyor benim de.. ama öyle devamlı değil.
kv dende daha önce acı durumu yaşadığı için senden çok endişeli.. hepimiz öyle değil miyiz. maalesef sana yansıtmış.. o da çok endişeli olduğundan bilmiyorum belki dr a falan gidesin diye de demiş olabilir. kendince..
neyse canım boşver su içiyoruz. rahat oluyoruz.. kontrolümüzün gününü bekliyoruz. elimizden gelen bu ..
geçmiş olsun.. tek teselli çok da önemli bir teselli. allah ona uzun ömür versin. bir de ilerde kardeş versin.
Amin inşallah. oda benim yuzumden ortada kaldi onada ayri üzülüyorum.
Canim Allah razi olsun cok tsk ederimm bizi hic yalniz birakmaa ve dua etmeyi unutma olurmu
Herzaman aklimda ve dualrimda olcaksin insallah en kosa zamanda Allahim saglikli bi gebelik nasip edecek sana
Oncelikle hayirli olsun ogrenmissin bende cok kiz istiyorum darisi basimiza ins...tamda senin haftalarinda ilk bebegimde 4d ile bakmisti.doktr ve cok bariz bir pipi vardi yani bu haftada 4ď yanilma payinin olacagini sanmiyorum tabiki.Allah nasil nasip ederse bizde koca.pipi vardi yani yazip icini rahatlatiyim dedim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat eylesin ins...Günaydınlar :) Rabbim isteyen herkese istediğini versin canım. Cok teşekkür ederiz :) Bebişim sadece %65 kız, 4D ile bakmış meğersem oda renkli ultrason oluyor sanırım ama doktorunda dediği gibi değişebilir. Gerçi internette baktım 3D ki bakılan ultrason bebeklerinde cinsiyet tahmininden sonra sadece %15 lik bir yanılma payı oluyormuş. Umarım o %13 ün içine girmeyiz :)) sen basılsın canım en son bulantıların ve yorgunluk seni ele geçirmişti iyimisin biraz daha
Ayy cok teşekkür ederim yazdiklarinla beni cok duygulandirdin.Allahim insallah sana hayirli ve senin gibi iyi kalpli bi bebek verir.hep ama hep guzel haberlerle gelirsin doktordan insallah.hastanede kaldigim surece bana arkadaslik yaptin sanki yanimda gibiydin cok sağol. Dualarım heo seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?