2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Herseyin hayirlisi olsun diyorum.ilerde sagliksiz bi sekilde dogsa o beni daha cok uzerdi.Rabbim herseyin en iyisini bilendir.vardir bundada bi bildiği. Insallah sizler hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.ben kaybettim ama Allah size o aciyi yasatmasin.guzel haberlerinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyy görünce cok heycanlandim. Benim ikinci bebegim ama ilki kadar heycan var gene.rabbim nazarlardan korusun sizii. benim bir oğlum var 12. Haftada %80 kiz dedi bende cok istemistim Kizim olsun ama icimden de hep erkek geciyodu 16. Haftada erkek ti %100 :) esim kiz fikrine cok kaptirmisti kendini erkek e alismasi zamn aldi. İnsss kalbinize gore olur hersey

Son düzenleme:

Ayy seninkinin cinsiyeti değişmiş bak yaaa :s uff su 1 ay geçse de bizimde %100 olsa bari. Ee 4D ile mi bakmıştı peki doktorun?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En buyuk destekcim eşim. O surekli yanimda.onun sayesinde birazda olsa suan iyiyim.moral verdi bana.elimden bisey gelmiyor.verende Allah alanda.insallah sonra hayirli ve saglikli bi bebegim olur.seninde inşalah hamileligin ve dogumun guzel gecer.cok tesekkur ederim dualarin icinde cunku suan tek ihtiyacim olan sey o.

Ayy seninkinin cinsiyeti değişmiş bak yaaa :s uff su 1 ay geçse de bizimde %100 olsa bari. Ee 4D ile mi bakmıştı peki doktorun?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ewet canim doktorumuzun cihazı oldukcada iyidi ayrintili ultrasonuda kendisi yapiyo. Sakin yanlis anlama hevesini kirmak istemedim bizim o an gorunmedi iste herkesin boyle olcak degil ya.

Bekliyoruz zaten artık birsey kalmadı ya 14. Haftada da az çık kesinleşir. Aslında bu bile yetti bana :)) şu iki günlük kız olacak sevindi bile. Biz zaten dün unisex mont aldık yined e ne okur ne olmaz diye. Ama işte arkadasım toplamış büsürü sey almış getirmiş napalım erkek olursa öbürü inşallah kız olur ona tutarız artık hayırlısı diyorum ya :)

Doktordan şimdi çıktım ve herşey yolunda çok şükür :))))kalbi de pıt pıt atıyor, ağlamaktan ekrana bakamadım bebeği hep sulu, dalgalı gördüm yani :) inşallah bugün randevusu olan bütün arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler

Cok sağol canim, , benimde giderek umudum azaliyodu.artik cok fazla kanamam oldu benim haytimida tehlikeye atiyodu.doktorlarda kesin bisey soylemiyolardi.sekiz haftalik bebegi vagina ultrasonunda goremedi cok kucuk dedi 3 mm dedi.ama dun iyice bakti 4 yada 5 cm vardi .dusmesede bi sekilde yinede alcaklardi.kaderimde düşük yapmakta varmis.insallah Allah sana hayirli bi evlat verir

Sagol agliyorum vallahi kayinvalidemde bu normal degil is cikarcak benim dusugumdede boyle oldu falan dedi cnm cok sikkin

canım senin kasıklarında ağrı çok şiddetli mi? hiç durmuyor mu? çok şiddetli olsa zaten dayanamaz dr a gidersin .. demek ki senin bebiş büyüyor ondan annesi..üzülme.. dr bana kasık ağrılarını su içerek hafifletebilirsin dedi. bazen oluyor benim de.. ama öyle devamlı değil.

kv dende daha önce acı durumu yaşadığı için senden çok endişeli.. hepimiz öyle değil miyiz. maalesef sana yansıtmış.. o da çok endişeli olduğundan bilmiyorum belki dr a falan gidesin diye de demiş olabilir. kendince..

neyse canım boşver su içiyoruz. rahat oluyoruz.. kontrolümüzün gününü bekliyoruz. elimizden gelen bu ..

geçmiş olsun.. tek teselli çok da önemli bir teselli. allah ona uzun ömür versin. bir de ilerde kardeş versin.

olabilir canım. benim 6 haftalıkken dr asistanına bak buradan daha net görüyorsun demişti. clexane verecekleri için iyice görmeleri gerekiyordu. kalp atışlarını duymaları gerekiyordu.

bir de dr lar hem yanılma payları olduğundan hem de başarılarını etkilememek için cinsiyete pek girmek istemiyorlar.
ayrıca tabi bir de öyle gözü karalar var ki.. yani erkek veya kız olması çok önemli. yoksa aldırmak istiyorlar ya da kendilerince düşürüyorlar. ilk çocuk olsa bile. bazılarının takıntıları oluyor ya anne ya da babanın erkek /kız aşırı istekleri oluyor.

bunun önüne geçmek için sanırım detaya girmek istemiyorlar.

Son düzenleme:

Canimm benimm harikasinn cok cok sevindimmm gozunuzaydinn:))

Canim Allah razi olsun cok tsk ederimm bizi hic yalniz birakmaa ve dua etmeyi unutma olurmu
Herzaman aklimda ve dualrimda olcaksin insallah en kosa zamanda Allahim saglikli bi gebelik nasip edecek sana

Bosuna strese soktun kendini bak :) hep böyle güzel haberlerle gel canim

valla tey tey diye oynayasım geldi..

seni sulu göz seni... beni de duygulandırdın.. sevindirdin.. :2:
dr ne söyledi bundan sonra ne önerdi.

ya bu arada oynamak dedimde rüyamda oynuyordum. hem de bayağı sallanıyordum. sonra hamile olduğumu anlayıp ya ben hamileyim niye böyle bir şey yaptım diyordum.. :) hayırdır inşallah...

Son düzenleme:

Gozun aydin canim cok sevindim benim kontrolde güzel l gecti Allah ima sukurler olsun bizim bebiste iyiymis 7+4 haftasiyla uyumlu kalp atislarida guzelmis cok sukur Allah im kuvagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah.

Gozun aydin canim cok sevindim benim kontrolde güzel l gecti Allah ima sukurler olsun bizim bebiste iyiymis 7+4 haftasiyla uyumlu kalp atislarida guzelmis cok sukur Allah im kuvagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah.

O zaman seni de cokk cokk tebrikk ediyorumm arkadasimm:)) gozunuzzaydinn darisi bizlerinn basinaa:)

Gerçekten kontrole gittiğinde bebegin kalp atislarini duymak inanılmaz mutluluk veryr.senin aşina çok sevindim.benim önümüzdeki cuma konntrolum ama inan sabredemyrum.seni kaç güne bir kontrole cagiriyorlar acaba her hafta gidiyomusun

Canim Allah razi olsun cok tsk ederimm bizi hic yalniz birakmaa ve dua etmeyi unutma olurmu
Herzaman aklimda ve dualrimda olcaksin insallah en kosa zamanda Allahim saglikli bi gebelik nasip edecek sana

Ayy cok teşekkür ederim yazdiklarinla beni cok duygulandirdin.Allahim insallah sana hayirli ve senin gibi iyi kalpli bi bebek verir.hep ama hep guzel haberlerle gelirsin doktordan insallah.hastanede kaldigim surece bana arkadaslik yaptin sanki yanimda gibiydin cok sağol. Dualarım heo seninle

Oncelikle hayirli olsun ogrenmissin bende cok kiz istiyorum darisi basimiza ins...tamda senin haftalarinda ilk bebegimde 4d ile bakmisti.doktr ve cok bariz bir pipi vardi yani bu haftada 4ď yanilma payinin olacagini sanmiyorum tabiki.Allah nasil nasip ederse bizde koca.pipi vardi yani yazip icini rahatlatiyim dedim Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlat eylesin ins...

simdi okudum.cok uzuldum Rabbim hayirli evlatlar nasip.eylesin ins ne denir baska bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…