2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende geldimmm:))bebeğim çok tatlı teyzeleri ellerini kollarını bacaklarını oynattı annesine.alllahım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu

Kızlar bende geldimmm:))bebeğim çok tatlı teyzeleri ellerini kollarını bacaklarını oynattı annesine.alllahım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu

Ohhh cok sukurr yaa kizlar harikasiniz walla randevu gunum yaklastikca bunalima girmeye baslamistim sizlerden guzel haberler alinxa biraz rahatlatabiliyorum kendimii darisi basimiza insallah tatlilarim:)

Asıl ben sana tesekkur ederim canim yaa bu kadar icten ve guzel dualar ettigin icinn cok saol canimm inan hayat senin icinde cok guzel olacak bundan sonra

Evet 18 ay olucak zor oluck epeyce ama allah tarafbdan dayanma gücü ve sabır gelirmiş annelere doğum sonrası hayırlısı senin bıdıkta ufakmış ama oğluma göre büyük yine maşallah çok şirin

Dr stressiz sakin yaşa, hayvanlardan, çiğ et ve iyi yıkanmamış sebze meyveden uzak dur dedi. Cinsiyet 16. Haftada belli olur dedi, cinsel ilişkide bulunmayın dedi.İpneler işe yaramış, ksnın sulanmış dedi ama tabi iğnelere devam :) 3 hafta sonra çağırdı ikili test için. Şimdilik herşey yolunda sma 12. Haftayı bekleyelim herkese söylemek için dedi.Bi de ağlama dedi :)))

Ayyy kiyama aglama yaa:) biliyorum bize bu haftalaringorebilmek bile cok uzakti mucize gibiydi ama hersey yolunda gidiyo masallah Allahim nazarlardan korusun sizi canim:)

Zor cidden oğlum 9 aylık ve tutunarak yürümeye başlamış sıralıyo her yeri bide korkuyo düşmekten ağlıo her şeye bnm kide öyleydi odada bırakırdım işlerimi yapardm ama şmdi ne mümkün Bi yer süpürürken duruyor sinirlerim bozuluyor bazen ama sabırlı olcz tbi senin büyük sanırım yine laftan anlıyodur bnm ki inadına yapıyı idrak edemio henüz bakalım ikinci canavarım nasıl bşy olck 😊ztn çocuklar bizim uykumz vs varken yatmaz ama ummadığın zamanda da deliksiz uyurlar 😁

hoş geldin..demek ki selam çaktı ben burada güle oynaya büyüyorum. diyor.. kuzu be... maşallah..

ahhh canım inşallah ...inşallah biz de görürüz..

Bi arkadaşımı bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm inş tez zamanda yine gebe kalır o şimdi melekti uçtu gitti üzme cnm kendini desekte boş biliyorum😐

29
Siirt
ikinci
sat:20 ocak 2014
bdt:27 ekim 2014

Valla cok rahatladım Allah razı olsun canım. Yani insan ister istemez hayal kuruyor zaten en cokta kız istiyordum ama bu mutluluğu yaşamakta güzel değişirse üzülmezmiyim cok üzülürüm ama daha ilk hamileliğim kızım abisi olacak diye mutlu olurum he belki öbürü de erkek olur bilinmez Rabbim ne verirse kafiyim ama kız olursa da bambaşka olur :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hosgeldiniz sefalar getirdiniz. Maşallah maşallah sizlere Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmenize. Ohh içim rahatladı şimdi.

Cook bu arada sorarım sana değdimi hem kendini hem bebeğini üzmeye yapma birdaha ağlama yavrucagıda üzme annesi

Hoşgeldin, ne de güzel geldin maşallah:) Allah daim etsin arkadaşım, Son kontrolümde stresten 3 yerde aft çıkmıştı ağzımda ama bu defa biraz daha iyiyim, inşallah sende bundan sonra daha rahat olacaksın canım.

Valla ilk defa kendim gibi birini buldum:) bende sevinince tey tey oynarım normalde ama bu aralar bebiş için rahat duruyorum:)

Gozun aydin canim cok sevindim benim kontrolde güzel l gecti Allah ima sukurler olsun bizim bebiste iyiymis 7+4 haftasiyla uyumlu kalp atislarida guzelmis cok sukur Allah im kuvagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah.

Senin de mi kontrolün vardı bugün?:) Senin de gözün aydın canım, Allah daim etsin. Bugün gerçekten uğurlu bir günmüş maşallah:)

O zaman seni de cokk cokk tebrikk ediyorumm arkadasimm:)) gozunuzzaydinn darisi bizlerinn basinaa:)

Amin canım, sana da az kaldı, sen de inşallah şenlendireceksin burayı:)

Vee sabahın son randevusu da geldi, gözün aydın canım, büyüsün büyüsün sonra tıpış tıpış yürüsünler inşallah...

Ayy canimm saoll yaa benim icin dua et olurmuu daha 3 gun var ama cok heyecanliyim:)

Ayy canimm saoll yaa benim icin dua et olurmuu daha 3 gun var ama cok heyecanliyim:)

Bende senin gibiyim ya, şimdiye kadar 10günde bir çağırdı doktorum ama onu bile iple çekiyorum:) Senin de az kaldı inşallah, 3 gün sonra buluşursunuz pıtırcıkla ve innnşşalllah Rabbim sağlıkla neşeyle dönmeyi nasip eder canım.

Son düzenleme:
kızlar merhaba
aranıza yeni katıldım.
inş ben de ekim annesi olacağım. hamilelik takvimi nasıl yapılıyor, yapmaya çalıştım ama.
kızlar ben de düşük riski var bir de o yüzden acayip endişeliyim, lütfen destek olalım birbirimize

Canım arkadaslarım eşim dışında kimseye söyleyemediğim üzüntülerimi dertlerimi mutluluklarımı sizlerle paylaştım .inşallah hepimiz hep böle güzel haberler getiririz.bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)))iyi dilekleriniz dualrınıZ için çok teşekkür ederim.

Canım senide tebrik ederim gözünaydın canım.:)) boşuna ikimizde stres yapmısız. Benim ikili testim 2 hafta sonra

Canım endişelenme dicem ama endişe maalesef oluyor.burda çoğu arkadasımızda bende dahil düşük riski vardı.ama Allah'ın izniyle atlattık gibi o sancılı süreci. progestan vermiştir doktorun .ilacını kullan ve bol bol dinlenmeni tavsiye ederim

merhaba anne adayları beni de alın aranıza. 2 yaşında bir oğlum var. kısmetse ekim de bir tane daha yavrumuz olacak. hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…