2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bence de yaş faktörü etkilemiştir canım, çok iyi yapıyorsun rahat olmakla, Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğin, benim kayınvalidem 45 yaşında anne olmuş, ondaki riski hesap et ama çok şükür gayet sağlıklı lüçük kaynım:)

Maşallah kızlar ne güzel 12. haftaları gördük ikili testlerden bahsediyoruz, Rabbim devamını da nasip etsin hepimize. İçimizde kıpır kıpır hareket ediyo bebeklerimiz, Rabbim herkese nasip etsin. Karnımın alt kısmı baya sert benim. Bugün rüyamda karnımın bi kısmında bişey itmiş gibi bi çıkıntı gördüm, sanki bebek ayağıyla gerdirmiş gibiydi:) Rüyalarımda bile hamile olduğumu görüyorum. Burun tıkanması, nefes daralması var bende kızlar, tuvalete de sık çıkıyorum sizde de var mı bu belirtiler

canım merhaba,

bence o sonuca takılma yaştan dolayı öyle riskli görmüşlerdir. Bebeğin iyidir canım kötü düşünme tamam mı. Hissediyosundur belki bebişi anneee ben iyiyiiiim diyodurrr sana annesii :)

inşaAllah bi sıkıntı çıkmaz canım dediğin gibi yaş faktöründen risk çıkmıştır çok oluyormuş öyle güzel haberlerini bekliyorum

ben yaptırmıycam 2li testi ya Allah korusun risk çıkarsa ben senin kadar iyi olamam biliyorum :26: zehir olur hamilelik ve bebeğimide etkilerim... tevekkül edip Allah a bırakıcam bebeğim mucizem Allah a emanet deyip içim daha rahat olacak sanırım :44:

canım bildiğim kadarıyla 2li test bebeğin down sendromlu olup olmadığı konusunda bilgi veriyor.
olup olmamak sana kalmış. fakat erkenden farkedildiğinde yapılacak bişiler olabilir belki.
sen bilirsin...

Sağol canım, kontrolde onu da soracağım. Erken teşhis önemli tabii...

Cevabn icin tesekkurler canim .. bende icmiycem bundan boyle.Elim ayagim buz gibi.
surekli istifradan tansiyonum dustu.Oysaki 3 gun boyunca normal hayatimi yasiyordum umarim
bir daha bu halde olmam,olmayiz

Melissaomur, geçmişi okurken gördüm. Doktor bana folbiol verdi. Normalin üzerinde doz içeriyor. İki gün arayla bir tane al dedi. Bulantı yaparsa yemekten bir saat sonra al dedi. İstersen bir de onu dene canım. Ya da doktoruna sor. Çünkü folik asit baya önemliymiş.

bende ayni, sanki hamile degilimde suan, kilo almis gibi geliyor bana :) cok tuaf birsey yaa...allahim herkese nasip etsin. benimde karnim cikti, ailem biliyor ve diyor karnin cikti diye...cok güzel bir his :)
ya evt çok tuhaf ve güzel bir duygu Rabbim herkeze yaşatsın sağlıkla inş. Annem sürekli her gördüğünde karnıma bakıyor daha belli değil diyor ama bu hafta bebişim ben burdayım diyor yavrum benim

Aynı ben :)) ben alışamadım karnımın çıkmasına hala.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ya sorma ben hep karnıma bakıyorum çıktımı diye ama belli ediyo artık çok şükür. Ben kilo almak istemiyorum çok fazla. Hedefim en fazla 14 kilo baksana meyvede kilo aldırıyormuş aman dikkat edelim günde 3 öğün alalım

Canım benim ben buralardayım aslında . Unutmamışsın ağrılarımı , ama çok şükür ki geçti ağrılarım . Doktor kontrollerimde kanama görülüyordu ama geçen gittiğimde o da bitmiş çok şükür . İkili test heyecanı var şimdi haftaya perşembe hayırlı haberler alalım hepimiz inş . Ben 59 küsür ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum doktorum her gittiğimde tartıyor. Gayet güzel gidiyorsun diyor neyseki :) inan kilo almak istemiyorum zaten çok boylu poslu değilim dikkat etmek şart bana

amin inşallah canım bende tam 3 hafta oldu ama hala bir iyileşme yok...aynen öyle zaman geçsin bir an önce

canım ya ben özel hastaneye gidiorum kendi doktorum yazdı raporu ilk alırken sadece 2 kutu alabiliyorsunuz sonra sanırım 5 kutuya kadar alabiliyorsunuz dedi eczacı.. rapor için 5 dakika bile beklemedim doktorum bi kağıda bişeyler yazıp hastanenin rapor servisine gönderdi ordada dediğim gibi 5 dakika bile sürmeden raporumu cıkardılar onuda eczaneye ilk seferde götürdüm diğer gidişlerimde sormadılar.sanırım sistemlerinde gözüküyor.

A.s saolasin...guatr bnmde yuksek cikti ve hemen ilaca baslandi.hamilelikte 2.50 ustu dahi anormal.sayiliyor senin degerlerin kac bende endokrine de gittim.iki.doktor da.ayni seyi soyledi yazini gorunce degerlerini.merak.ettim

canim ilac iyi degilmis (bebisin organlarinin gelismesine engelmis) ben uzman doktora gittim cuma günü hemen...oda kan aldi dedi, Morbus Basedow sendromu olsaydi tehlikeliymis ama bende sükürler olsun birsey cikmadi.
degerimi bilmiyorum sormadim bile korkudan canim...hemen acilen beni uzman doktora yolladilar, bogazdan bakti ve kan aldi....

bebislerin guatr 12-13 haftadan sonra basliyormus calismaya o yüzden guatr bizde yüksek cika bilirmis....

Canım kanaman olmadığı halde kese etrafında sıvı şeklinde mi görünüyordu, bende de aynı durum tespit edilmişti benimki de kaybolmuş çok şükür.

Aaaa özel hastane olabiliyor mu? Ben sadece devlet hastanesi olabiliyor sanıyorum? Özel hastanedeki doktorun yazdığı rapora istinaden clexanı verirlermiki bana canım ?

bebisi hissediyormusun?

benim cikmaya basladi bile...kücük bir göbek belli, kimselerin haberi yok daha o yüzden bol seyler giyiniyorum...
cünkü birinci hamileligimde bos gebelik oldugu icin bunda hemen söylemek istemedik, ve hala isyerine haber vermedim ne olur ne olmaz diye...ama sanirim bu cuma vermeyi düsünyüorum. hayirlisi...calisiyormusun sen?

Oyle ama 8.9. Haftadan sonra içtiğim folik asit cokta önemli olmuyor ki benim doktorum son gittiğimde folik asit içiyormuaun dedi hayır bulantılardan içemiyorum dedim neyse 8-9. Haftalardan sonra pekte önemli değildi zaten dedi ki her gittiğimde aa mutlaka iç derdi. Hersey doğada mevcut bence cok kasıyoruz ilac diye

Gerçekten doktoruma çok sinirlerniyorum.Muayene ücreti olarak dünyanın parasını alıyor, hem de bu konularla ilgilenmiyor.Hepinizin doktoru ne güzel sizi yönlendirmiş, ben burda bilgi bulmaya çalışıyorum ya...Cidden acaip sinirlendim.Özel hastane oluyorsa daha iyi olur benim için ama bütün özel hastaneler oluyor mu yoksa sgk vs. gibi bağlantısı mı olması gerekiyor acaba?

sizlere de zahmet veriyorum kızlar ama cidden hiçbir şey bilmiyorum ve açıkçası biraz panik oldum halledebilecekmiyim diye.

Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak

Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi

Aaaa özel hastane olabiliyor mu? Ben sadece devlet hastanesi olabiliyor sanıyorum? Özel hastanedeki doktorun yazdığı rapora istinaden clexanı verirlermiki bana canım ?

canım ben hiç devlete gitmedim en basından beri aynnı doktora gittim ve onun raporuyla alıorum ilaçlarımı.

Valla bırakın bu folik asiti siz ya. O yapıyor boyle sizi

Bırakacam valla canım olmuyo böyle

Hadi gözün aydın canımm nasıldı hareket ediyo mu baya bi şekillenmiş mi miniş ayy benide heyecan basıyo gelsin artık şu cumartesi

Benimde hedefim 12 ama geçecek sanırım daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile

tebrik ederim canım gözünaydın cok sevindim maşallah ya güzel haberler alıyoruz:))sordugun için de çok teşekkür ederim.vardır bi bildikleri demekki doktorlarımıza güvenmekten baska bi çaremiz yok :)) tabi önce Allaha emanet bebişlerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…