Merhaba anneler,
2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.
merhaba anneler,
2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. Size bahsettiğim nifty testi için dün kan verdim. Kanı hong kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. Eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
Hepinize sağlıklı bir gün dilerim.
Merhaba anneler,
2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.
canım bildiğim kadarıyla 2li test bebeğin down sendromlu olup olmadığı konusunda bilgi veriyor.
olup olmamak sana kalmış. fakat erkenden farkedildiğinde yapılacak bişiler olabilir belki.
sen bilirsin...
Cevabn icin tesekkurler canim .. bende icmiycem bundan boyle.Elim ayagim buz gibi.
surekli istifradan tansiyonum dustu.Oysaki 3 gun boyunca normal hayatimi yasiyordumumarim
bir daha bu halde olmam,olmayiz
ya evt çok tuhaf ve güzel bir duygu Rabbim herkeze yaşatsın sağlıkla inş. Annem sürekli her gördüğünde karnıma bakıyor daha belli değil diyor ama bu hafta bebişim ben burdayım diyor yavrum benimbende ayni, sanki hamile degilimde suan, kilo almis gibi geliyor bana :) cok tuaf birsey yaa...allahim herkese nasip etsin. benimde karnim cikti, ailem biliyor ve diyor karnin cikti diye...cok güzel bir his :)
Aynı ben :)) ben alışamadım karnımın çıkmasına hala.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Prenses nerelerdesin, geçen merak ettim seni sordum gören var mı diye ama o yazıyı görmedin sanırım. Ağrıların vardı, geçmiştir inşallah. Ben de sürekli karnımı yokluyorum o hafif kabarıklık bile çok hoşuma gidiyor, ben kiloya dikkat ediyorum çünlü zaten 5 kilo fazlalıkla başladım, ve daha çok son aylarda çilesini çekmeyim diye düşünüyorum, yoksa zaten eşlerimiz de biz de bebeğe dalmışken kilolar gider arada, korkmayalım:)
Bak bunu bilmiyordum. Ben de çok istiyorum kız ama sağlıklı olması en önemlisi. bakalım 3 hafta sonra kesin öğreniriz artık. İnşallah yani
Ben de bir hafta önce senin gibiydim canım. Rabbim şifa versin. Bol bol dinlen yoksa geçmiyor. Ben bir hafta kalkmadan yattım da öyle geçti. Öksürmekten bebeklerime işi olacak diye çok korktum. Çok şükür bişi olmadı. Doktorum da öksürüğünü tutma ki ciğerlerine bişi olmasın öksürüğün ılk başlarda bebeğe zararı olmaz demişti. Zaman geçmiyor gerçekten bir an önce geçse de bebişlerimiz gelse.
Canım çok teşekkür ederim bir gün yeterli o zaman bana. benim doktorum cerrahpaşa da prof'tu ancak tam gün yasasından sonra orayı bırakmak zorunda kalmış sanırım.Ben hep muayenehanesine gittim, bana dediği cerrahpaşada kadın doğuma polikliniğe git,orada pıhtılaşma test sonuçlarını göster vs.Acaba devlet hastanesine gitmeden önce sıra mı almam gerekiyor yoksa ben geldim rapor yazdıracağım vs. diyerek işimi halledebilir miyim ki? Dr um özel sağlık sigortama güvenip bu konuda baya ilgisiz davranıyor.Ne güzel senin dr birine yönlendirmiş.Bana da git eğer olmazsa beni ara dedi...Ne zor işler bunlar
A.s saolasin...guatr bnmde yuksek cikti ve hemen ilaca baslandi.hamilelikte 2.50 ustu dahi anormal.sayiliyor senin degerlerin kac bende endokrine de gittim.iki.doktor da.ayni seyi soyledi yazini gorunce degerlerini.merak.ettim
Canım benim ben buralardayım aslında . Unutmamışsın ağrılarımı , ama çok şükür ki geçti ağrılarım . Doktor kontrollerimde kanama görülüyordu ama geçen gittiğimde o da bitmiş çok şükür . İkili test heyecanı var şimdi haftaya perşembe hayırlı haberler alalım hepimiz inş . Ben 59 küsür ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum doktorum her gittiğimde tartıyor. Gayet güzel gidiyorsun diyor neyseki :) inan kilo almak istemiyorum zaten çok boylu poslu değilimdikkat etmek şart bana
Ben Anadolu yakasındayım, burda olsan sende o doktora giderdin hemen hallolurdu ama çok uzaksın sanırım. Devlete gideceksen randevu alman gerekiyor, ve devlette ultrason bakmadan hiçbir şey yapmıyorlar bilgin olsun canım. Devlet yerine normal bi özel hastaneye de gidebilirsin aslında, bizim doktorun yönlendirdiği yerin muayenesi 20tlydi sanırım ama çok kibar bir doktordu ve hemen halletti, yakınlarında varsa deneyebilirsin aslında.
ya evt çok tuhaf ve güzel bir duygu Rabbim herkeze yaşatsın sağlıkla inş. Annem sürekli her gördüğünde karnıma bakıyor daha belli değil diyor ama bu hafta bebişim ben burdayım diyor yavrum benim
ya sorma ben hep karnıma bakıyorumçıktımı diye ama belli ediyo artık çok şükür. Ben kilo almak istemiyorum çok fazla. Hedefim en fazla 14 kilo baksana meyvede kilo aldırıyormuş aman dikkat edelim günde 3 öğün alalım
Canım benim ben buralardayım aslında . Unutmamışsın ağrılarımı , ama çok şükür ki geçti ağrılarım . Doktor kontrollerimde kanama görülüyordu ama geçen gittiğimde o da bitmiş çok şükür . İkili test heyecanı var şimdi haftaya perşembe hayırlı haberler alalım hepimiz inş . Ben 59 küsür ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum doktorum her gittiğimde tartıyor. Gayet güzel gidiyorsun diyor neyseki :) inan kilo almak istemiyorum zaten çok boylu poslu değilimdikkat etmek şart bana
Melissaomur, geçmişi okurken gördüm. Doktor bana folbiol verdi. Normalin üzerinde doz içeriyor. İki gün arayla bir tane al dedi. Bulantı yaparsa yemekten bir saat sonra al dedi. İstersen bir de onu dene canım. Ya da doktoruna sor. Çünkü folik asit baya önemliymiş.
canım ya ben özel hastaneye gidiorum kendi doktorum yazdı raporu ilk alırken sadece 2 kutu alabiliyorsunuz sonra sanırım 5 kutuya kadar alabiliyorsunuz dedi eczacı.. rapor için 5 dakika bile beklemedim doktorum bi kağıda bişeyler yazıp hastanenin rapor servisine gönderdi ordada dediğim gibi 5 dakika bile sürmeden raporumu cıkardılar onuda eczaneye ilk seferde götürdüm diğer gidişlerimde sormadılar.sanırım sistemlerinde gözüküyor.
Aaaa özel hastane olabiliyor mu? Ben sadece devlet hastanesi olabiliyor sanıyorum? Özel hastanedeki doktorun yazdığı rapora istinaden clexanı verirlermiki bana canım ?
Valla bırakın bu folik asiti siz ya. O yapıyor boyle sizi
Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak
Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi
ya evt çok tuhaf ve güzel bir duygu Rabbim herkeze yaşatsın sağlıkla inş. Annem sürekli her gördüğünde karnıma bakıyor daha belli değil diyor ama bu hafta bebişim ben burdayım diyor yavrum benim
ya sorma ben hep karnıma bakıyorumçıktımı diye ama belli ediyo artık çok şükür. Ben kilo almak istemiyorum çok fazla. Hedefim en fazla 14 kilo baksana meyvede kilo aldırıyormuş aman dikkat edelim günde 3 öğün alalım
Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak
Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?