Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak
Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi
Arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak
Bseylul 'e,
Canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi
Bseylul 'e,
Gerçekten doktoruma çok sinirlerniyorum.Muayene ücreti olarak dünyanın parasını alıyor, hem de bu konularla ilgilenmiyor.Hepinizin doktoru ne güzel sizi yönlendirmiş, ben burda bilgi bulmaya çalışıyorum ya...Cidden acaip sinirlendim.Özel hastane oluyorsa daha iyi olur benim için ama bütün özel hastaneler oluyor mu yoksa sgk vs. gibi bağlantısı mı olması gerekiyor acaba?
sizlere de zahmet veriyorum kızlar ama cidden hiçbir şey bilmiyorum ve açıkçası biraz panik oldum halledebilecekmiyim diye.
arkadaslar biz kontrolden geldik hersey yolunda cok sukur buyumusuz 3.5 cm olmus boyumuz ...27 martta ikili test yapilcak
bseylul 'e,
canim sordum dr a igne dozunu benim anlayamacagim tip dilinde bi iki terim kullandi yani onlari bilmezsin ama bicok seye gore belirliyoruz dozu ama genel olarak kiloya gore dedi
Canım kanaman olmadığı halde kese etrafında sıvı şeklinde mi görünüyordu, bende de aynı durum tespit edilmişti benimki de kaybolmuş çok şükür.
arkadaslar siz down sendromu icin test yapmayi düsünüyormusunuz? yada gelisimi icin?
ne bilim ben yapmak istemiyorum...allahim bana bunu layik gördüyse neden yapayim ki diyorum....sizin düsüncelerinizi bekliyorum
Bseylul 'e,
evet cnm kanama falan olmadı, ama ultrasyonda bakınca şurda kanama olmuş biraz diyordu. Sonra pregesteron verdi . Geçen gittiğimde baktı yok dedi çok şükür. Seninkide geçer bence onlar zararsız .
Benimde hedefim 12 ama geçecek sanırım daha şimdiden 2,5 kilo aldım bile
arkadaslar siz down sendromu icin test yapmayi düsünüyormusunuz? yada gelisimi icin?
ne bilim ben yapmak istemiyorum...allahim bana bunu layik gördüyse neden yapayim ki diyorum....sizin düsüncelerinizi bekliyorum
Oyle ama 8.9. Haftadan sonra içtiğim folik asit cokta önemli olmuyor ki benim doktorum son gittiğimde folik asit içiyormuaun dedi hayır bulantılardan içemiyorum dedim neyse 8-9. Haftalardan sonra pekte önemli değildi zaten dedi ki her gittiğimde aa mutlaka iç derdi. Hersey doğada mevcut bence cok kasıyoruz ilac diye
kızlar bende aynı durum vardı ,ben zaten ilk öğrendiğimden beri prıogestan kullanıyorum.henüz kontrole gitmedim acaba geçmiş midir.çok merak ediyorum.Bir de ben progestanı içtim ama hep geri çıkardım.inş. düzelmiştir.Bir de bu toplu yanıtlama nasıl yapılıyor hani aynı mesajda bir kaç kişiye cevap yazma ?
Merhaba anneler,
2li testimin sonucu dün çıktı, 36 yaşında olduğum için yaş riski 1/217..yani yüksek riskli gruptayım ama olsun, içim çok rahat. size bahsettiğim NiFTY testi için dün kan verdim. Kanı Hong Kong'ta bir firma çalışacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak. eğer bir sorun görülürse (ki görülmeyecek) amniyo yapılacak. Hayırlısı bakalım. Bu arada bebişimi sanki bugün hissediyor gibiyim ya da fazla gazlı bir günümdeyim :) henüz çözemedim..
hepinize sağlıklı bir gün dilerim.
kızlar bende aynı durum vardı ,ben zaten ilk öğrendiğimden beri prıogestan kullanıyorum.henüz kontrole gitmedim acaba geçmiş midir.çok merak ediyorum.Bir de ben progestanı içtim ama hep geri çıkardım.inş. düzelmiştir.Bir de bu toplu yanıtlama nasıl yapılıyor hani aynı mesajda bir kaç kişiye cevap yazma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?