2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Nifty testinde trizomi 21-18-13 bakılıyormuş.
21: down
18: edwards
13: patau sendromu.. hepside kromozomal anomali diye geçiyor canım..

seninki de büyük cesaret :) için nasıl rahat edecekse öyle davranmakta yarar var.
ben de bir sorun çıkmayacağından eminim, çünkü zaten transfer öncesi genetik teste girmişti ve başarıyla geçmişti yawrum. o yüzden içim çok rahat :)

canım o ayrıntılı ultrason dediğin kaçıncı ayda oluyor. tüm damarlarını ve organlarını detaylı bi şekilde inceliyolar ondan mı bahsettiğin.

evet canım ama sanırım o 4. ayda bakılıyor cumartesi günü soracağım canım

merhaba hanımlar bende 2012 ekım annesı olucaktım ama eylül annesı oldum..neyse sızlerı böyle görünce eskı günler geldı aklıma.özendım sızlere...

45 yaşımda hamile kalsam ne yaparım acaba diye düşündüm bir an.. helal olsun valla, ki o zmaanlar böyle testler falan da yokmuştur. Allah'ın izniyle su yolunu buluyor, istediğimiz kadar yırtınalım olacağı varsa oluyor :) zaman bırakmak en güzeli...moral verdiğin için teşekkür ederim canım.

maşallahhh subanallahh rabbim korusun ben çikolata yiyecem kontrole giderken kızlardan duydum o zaman çok hareketleniyormuş

allahh korusun hiç ben bu bebeği gözyaşlarıyla dualarla bekledim ben o testlerin doğruluğuna inanmıyorum olumsuzluğa düşen bir kaç kişi oldu çevremizde ondan canım
hatta bir arkadaşın burada okudum ama adını hatırlayamadım doktoru yüzde yüz doğruluk payı yok demiş yanii öyle sadece ayrıntılı ultrason rabbim korusun sıkıntılı bir durum olursa doğduğunda müdahele şansı olsun diye yaptırıcam onuda

tatlım ben de hashimato hastasıyım ve 36 yaşındayım. ayrıca babamızda kromozom bozukluğu var :) yok yok yani anlayacağın...
içini ferah tut, telaş yapmanın hiç bir faydası olmadığı gibi bebişine zararı var. 3 hafta bekleme süreci de hiç sorun olmasın, toplamda 40 hafta beklediğimizi varsayarsak nedir ki? lütfen sakin ol, bunların hepsi içimizi rahatlatmak için.

kızlar bizim de bi almanyada yaşayan akrabamız var kadın 52 yaşında menopoza girdiğini l olmamış düşünmüş tam 6 ay regl olmamış ama hamile olacağını düşünmüyor sonra doktora bir gidiyorlar yenge 6 aylık hamile kızlar bir oğluu var olamaz böyle birşey herkesin kucağında maşşalah sağlıklı tekne kazıntısı diye seviyorlar onu rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Rica ederim ve iyi haber daha vereyim:) kardeşimiz 7 yaşında, ilk testleri yaptığını düşünmüyorum çünkü kayınvalidem menapoza giriyorum sanmış ama ona da çok riskli demişler. Allah nasip ederse birşey olmaz canım hepimiz dua ve tevekkül ediyoruz.

benimde öyle bir tanıdğım var. diğer iki çocuğu 25-30 yaşlarındaydı hamile kalmış menopoz zannetmiş o da.
aynı apartmandayız şimdi. sonradan olan çocuk da genç delikanlı oldu şimdi :)

hadi hayırlısı olsun cnm. inşallah hep birlikte sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi.
senin hamilelik takvimine göre bnm doğum günümde doğurcaksın bebişini :)

:) ne güzel bakalım 8 haftayi 2 gün geçirdik sinüzit le ugrasiyorum nasip gecicek bilmiyorum hamileliğini bile anlayamadım: (

bu gittiğimde soracağım inş. artık gerek kalmamıştır bugün 10+6 günlüğüm yani yarın 12.haftaya giriyorum.progestandan okadar çok çekiyorum ki .Allah biliyorum .senin adına çok sevindim.Benim dorum okadar önemsiz bir şeymiş gibi yansıtmışti ki bana hiç umursamadım. plasentanın çevresinde çok minik dedi .sonra burada telaşla yazan arkadaşları görünce ben de korkmaya başladım .

Kizlar bu arada ben kilo aldim saniyodum ama bu sabah dr bi tartti beni 1.7 kilo vermisim hic de belli olmuyodu halbu ki:)
canım ben de 3 kg vermişim zaten zayıftım. iyice çöktüm hamileden çok hasta gibi hissediyorum .

harikasın arkadaşım. Bence de tüm testleri yaptırmak lazım ,sonuçta her şeye hazırlıklı olmalıyız.40 hafta bekliyoruz sonuçta. İnş. sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah .annem erkek kardeşimi 35 yaşında doğurdu çok yakışıklı ,zeki ve yetenekli bir çocuk .ilerleyen yaşlarda hamile kalınca sanki çok bekledin al sana en güzeli diyor Allah :)biz kardeşim için hep anneme takılırız böyle .

Slm anne adayları bnde ekim 24 annesi olucakmisim:)
hoş geldin canım aramıza.sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.

Sende geniz akintisi var miydi bnde bide o var sinüzit olmusum sinüs rinse kit kullanıyorum ama 2haftadir geçmedi

Amin cnm teşekkür ederim

toplu yazmayı da hallettik:)teşekkürler canım.çok yardımcı oldun.bak yaptım bile olmuş mu ?:)

evet canım şimdiden panik yapmanın bir anlamı yok ama işte insan endişe ediyor inşallah senin de sonuçların temiz çıkar hamileliğin tadını çıkarırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Sende geniz akintisi var miydi bnde bide o var sinüzit olmusum sinüs rinse kit kullanıyorum ama 2haftadir geçmedi

Evet arkadaşım hamilelğimi ilk öğrendiğim hafta grip oldum ve sonrasında sinüzit olarak kaldı.. Geniz akıntımda oldukça fazlaydı şimdide var ama ilki kadar değil... Hatta yüzüm bile şişmişti.. Kulak burun boğaz uzmanı bunu verdi.. Bol su iç dedi başka bişey kullanmadım.. Ama burun tıkanıklığım yok oldu..en azından rahat nefes alıyorum.. Geniz akıntısı midemide bulandırıyor çok gıcık bi durum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…