teş ederiz cnm. Herkezin bulantısı geçiyor ne güzel. Benimde başlarda olmadı geçen hafta başladı bu haftada devam ediyor ama çok değil , çıkartıyorum sonra geçiyor
merhaba hosgeldin, iyiz walla simdilik allah sükür sen nasilsin yani siz :)
benim gecmedi daha bulantim....hala var...
ahhh canım ya inşallah geçer bulantılarımız bişiy yiyemiyoruz allahım yardımcımız olsun. Düne kadar bende de vardı ama bugün çok şükür olmadı bulantım. şimdi nazar değdiririm kendi kendime bulantılarım başlarmış
hahaha...nazar degmesin masallah subanallah...
Bende var hala canim yaa...dünde iyi degildi, ne yersem geri cikiyor...
Aramizda fazla yokmus:)
Merhaba bende hipotroid hastasıyım nodülüm yok ama ilk hamileliğimde ilaca başladım sürekli ilaç kullanıyordum tabi bu hamileliğimde 50 mg ilaca rağmen tsh 3.20 oldu 100 mg çıkardık 3.53 oldu 200 mg içmeye başladım dünkü tahlilimde 0,38 olmuş bu seferde fazla düşmüş anlıyacağınız bir türlü ayarlayamadım endokrinolojiden randevu almakta çok zor 3 ay dengesiz olabilir dedi doktorum ilkinde çok hızla düşmüş ve hemen dengeye girmişti o yüzden biraz üzüldüm
Merhabalar bugun 7+3 gunluk olduk pazar gununden itibaren az az acik kahve lekelenmelerim oluyor.dun hic gelmedi sevindim kesildi diye,sabah tekrar geldi korkuyorum.2.5 yasindaki oglum surekli karnima vuruyor .doktor lekelenmenin normal oldugunu soyledi rahimin kendi salgisiymis.ama oglumun karnima vurdugunu soylemedim acaba ondanmidirki? Cok stresliyim...
ayy az önce gönderdim gitmedi.
canım üzülme aslında bunlar normal yani gebelikte 2 olacak diyorlar ama yinede onlar kontrol amaçlı. daha yükseğe çıkmasın diye.
sana tavsiyem stresten uzak dur. ben işten çıkmıştım 2lerde giden tsh 58 e çıkmıştı. 8ay öncesinden bahsediyorum. o günden sonra h.içi 100mg h.sonu 75mg alıyorum. en son gebelikte 0,56 ya düşmüştü ama dozta değişiklik yapmadı. ben özele gidiyorum.ilk gebelikten belli kullanıyorum. 19kayıt parası 8-10tl de tahlil parası. ayda 30tl oluyor ama endokrin devlete gitsem. geceden sıra alıyorsun. dediğin gibi 3aylık bir takip var.3ay da ne ola ne bite.. sonra kan verdim 15 gün sonraya sonuçları dr a göstermek için randevu verdiler.
kuzenimin daha yüksek o kullanmadı. kullanmamız gerekir ama şunun için söylüyorum çok da takılma. sadece ilacını al düzenli aynı saatte al. farklı saatlerde alınca etkisi farklı oluyor. ben her ay ölçtürdüğüm için farkediyorum.. aç karına.
yarım saat bir şey yeme. (tabi biliyorsundur yanlış anlama lütfen)
bir ay oldu aç karına alıyorum. bu sefer dr akşam gideceğim. özele gitmekten kurtulurdum akşam almanın sakıncası olmasa.
ahh güzelim ya inşallah iyi olursun sende evet fazla yok aramızda
Çok teşekkür ederim canım 58 miii oda ne benim en çok 7.5 tu :)))) okmeydanı endokrinoloji nurdan gül vardı ilk hamileliğimde çok memnundum ama maalesef şu an yok(( bugün doktorum rahatlattı sorun edilecek boyutta değil dedi birde tansiyonum dengesiz ilk hamileliğimdekileri birbir yaşamaya başladım inşallah sonrası benzemez
insallah canim
bendede guatr hastaligi var canim...guatr ilaci aliyorum bende.
ama simdi hamileligimde yükselme olmus, senin yazdiginida okuyunca yazayim dedim...yükselince doktor korktu ve hemen bir uzmana yolladi, ve randvu hemen ertesi güne ala bildim..
iki cesit varmis yükselme sebebi..
1. normalmis hamilelikte ola bilirmis, bebis 12-13 haftadan sonra kendi guatr hormonunu üretirmis o yüzden yine hapi devam kulana bilirmisim.... simdi bir hap falan kulanmiyorum
2. morbus base. sendromu, bu iyi degilmi...ilac alirsam (düsürmek icin, cocugun organlarina bile zarar vere bilirmisim) ama sükürler olsun cikmadi bu hastalik...ultrasonda yapti bogazdan ve kan aldi...
insallah canim
bendede guatr hastaligi var canim...guatr ilaci aliyorum bende.
ama simdi hamileligimde yükselme olmus, senin yazdiginida okuyunca yazayim dedim...yükselince doktor korktu ve hemen bir uzmana yolladi, ve randvu hemen ertesi güne ala bildim..
iki cesit varmis yükselme sebebi..
1. normalmis hamilelikte ola bilirmis, bebis 12-13 haftadan sonra kendi guatr hormonunu üretirmis o yüzden yine hapi devam kulana bilirmisim.... simdi bir hap falan kulanmiyorum
2. morbus base. sendromu, bu iyi degilmi...ilac alirsam (düsürmek icin, cocugun organlarina bile zarar vere bilirmisim) ama sükürler olsun cikmadi bu hastalik...ultrasonda yapti bogazdan ve kan aldi...
hamilelikten veya morbus base sendromundan olduğu nasıl anlaşılıyormuş bir de internetten bakıyım dedim ama öyle bir şey bulamadım.
İlginize teşekkürler kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsunda hiçbişeyin önemi yok cinsiyetleri öğrenenler var grupta bayağı erken söylüyor kaçıncı haftada öğrendiniz
Merhaba arkadasim
Gaziosmanpasada hangi hastaneye gidiceksin.bnde arastirma yapiyorumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar 2li test sonucumuz temiz çıktı dr.3lü teste gerek yok dedi 3 hafta sonra gelin cinsiyetini söyleyeyim dedi. :)
ne kadar hızlı vuruyorki. canın acıyor mu?
bence doktora söyleseydin keşke..
merhaba arkadaşlar 2li test sonucumuz temiz çıktı dr.3lü teste gerek yok dedi 3 hafta sonra gelin cinsiyetini söyleyeyim dedi. :)
Merhaba cnm. Çok sevindim sonuçlarınızın iyi çıkmasına maşallah. Darısı hayırlısıyla başımıza
ay sende bende 1 gün sonrasın:) korkma ALLAH yanımızda inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?