Tamam canım haber veririm..
İnternetten randevu aldım özel hastaneye. 17:20'ye almıştım. Sonra arayayım dedim internete bakıyorlar mı bakmıyorlar mı kesin randevu alayım. İyiki aramışım. Kadın randevuyu 16:50'ye çekiyorum dedi. Doktor 5te çıkıyor dedi. Ben işten 4 buçukta çıkıyorum ama bugün 4te çıkıcam. Yetişirim herhalde.
İnternet randevulRına güvenme hiç. Dr unu değiştiriyo musun yoksa bi kereliğine mi gidiyosun
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar.yarin kontrolün var inş.bu hafta çok zor geçti benim için .göğüs hassasiyetin filan tamamen yok oldu.bu durumda psikolojisi çok bozdu.acaba biseymi oldu bebeğe diye yarin kontrolün var ama doktora gitmeye korkuyorum bu defa..ayy dua edin bana lütfen kotu bi haber duymayayim..
Merhaba arkadaşlar.yarin kontrolün var inş.bu hafta çok zor geçti benim için .göğüs hassasiyetin filan tamamen yok oldu.bu durumda psikolojisi çok bozdu.acaba biseymi oldu bebeğe diye yarin kontrolün var ama doktora gitmeye korkuyorum bu defa..ayy dua edin bana lütfen kotu bi haber duymayayim..
Sen de benim gibisin.
Bi anda belirti olmayınca korkuyor insan...
Ben de bugün gidicem dayanamadım...
Umarim hepimiz kavusuruz bebislerimize.diğerini de bu haftalarda kaybettigim için psikolojik te olabilirSenle ayni haftalarda ayni korkularla bnde kontrole gttim ama cok sukur ki bebis gayet iyiydi senin icin de hersey yolunda olacak Allahin izniyle canim hic moralini bozma guzel haberler getir bize:) bu arada gogus hassasiyetin bikac gune yeniden baslar canim bazi donemlerde hafifliyo bazen tamamen bitiyo bazen de dokunulmuyo bile:)
Bende zaten şimdiye kadar hic bulanti kusma olmadi gebeliğe dair tek belirti goguslerim baya büyümüştü ve agriliydi.3 4 gündür sanki kuculduler hic agri filan kalmadi..bende hemen gidecektm doktora eşim müsait değildi mecbur randevumu bekledim ama inş güzel haberlerle geliriz..korktugumuz basimiza gelmez.
Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım. çok şükür biz iyiyiz bulantımızda pek yok gibi sanırım yavaş yavaş geçiyo
ben levotrion kullanıyorum günde 50 mg. nodüllerim çoğalmış ve büyüdü. doktor biopsi istedi ama kadın doğum doktorum yaptırma hamilelikte dedi. kararsızım yani. bakalım İnşallah sağ salim doğururuz bebişlerimizi.
Ben eutyrox 25 mg aliyorum kadin dogumcum bu sekilde soyledi ama endokrin 50 al dedi arada derede kaldim artik haftayaki sonuclara gore dozaj sekillenecrk sende nodule de varmis ins hamilelik.sonrasi aldirirsin dedigin gb saglikla doguralim da ins
Slm arkadaşlar minnoşlar iyidir inş bizim bızdık oynadı oğlumda 2,5 aylık oynamıştı sanırım buda oğlan kısmet artık sut içince oynuyo bebekler aklnzda olsun bizimde 2li testimiz var bu hafta ama yaptırmakta kararsızım direk 4d ultrasona girerim zamanı gelince diyorum ama bakalım yine dayanamam yaptırırım ben hakkmzda hayırlısı
Kızlar ben bugün siteye giriş yapamadım bi türlü. Sizi çok özledim yav ... nasılsınız bakalım ?
Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım. çok şükür biz iyiyiz bulantımızda pek yok gibi sanırım yavaş yavaş geçiyo
bizim burda canim üc sene evde kala biliyorsun, yani annelik izni oluyor, bir sene boyunca simdiki kazdandigim paranin yüzde 60 veriyor devlet (ona her ay para ödüyoruz, mecburi herkes)
bende evde kalacam canim insallah...bebisimle ilgilenecem bundan sonra
burda 6 hafta dogumdan sonra ve 8 hafta sonrasinda normal ayligini veriyor devlet sonrasinda dedigim gib bir sene boyunca yüzde 60 aliyorsun...
TR de nasil?
canim Tr ye bilet suan 350 euro
yani ucuz degil :)
bilmiyorum ya....ne yaptirsam diye...cok kararsiz kaldim. burda hersey cok para
hosgeldin canim...bunu bilmiyordum, sicak cikolatayi biliyorum onu okumustum...
bende senin gibiyim yaptirsam mi yaptirmasami diye düsünüp duruyorum....o zaten bir hesaplamaymis, yani tam bir teshiz degilms canim bütün gün onunla ilgili seyler okuyorum...karar verdinmi sen?
iyiz siz nasilsiniz canim?
bende dün giremedim bütün gün...
ne var ne yok?
iyilik çok şükür, arada karnım ağrıyor , midem bulanıyor, ama yinede şükür diyoruz . İkili tarama ile ben de endişeliyim aslında Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş. hepimize
merhaba canim sen hangi ulkedesin? bizim burda da ayni sekilde uygulaniyo calisan anneler 3 sene ucretli izine cikabiliyo dedigin gibi, ben oglumdan once calismistim ve sonra is kurumundan belli bi sure issizlik maasi aldim oda eklenince bunda 3 sene hak etmis olucam insallah...
hosgeldin canim...bunu bilmiyordum, sicak cikolatayi biliyorum onu okumustum...
bende senin gibiyim yaptirsam mi yaptirmasami diye düsünüp duruyorum....o zaten bir hesaplamaymis, yani tam bir teshiz degilms canim bütün gün onunla ilgili seyler okuyorum...karar verdinmi sen?
iyiz siz nasilsiniz canim?
bende dün giremedim bütün gün...
ne var ne yok?
iyilik çok şükür, arada karnım ağrıyor , midem bulanıyor, ama yinede şükür diyoruz . İkili tarama ile ben de endişeliyim aslında Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş. hepimize
amin insallah canim
Allahim hepimize yardim etsin…
benimde gecmedi daha bulantim
Ben eutyrox 25 mg aliyorum kadin dogumcum bu sekilde soyledi ama endokrin 50 al dedi arada derede kaldim artik haftayaki sonuclara gore dozaj sekillenecrk sende nodule de varmis ins hamilelik.sonrasi aldirirsin dedigin gb saglikla doguralim da ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?