2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnternet randevulRına güvenme hiç. Dr unu değiştiriyo musun yoksa bi kereliğine mi gidiyosun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnternet randevulRına güvenme hiç. Dr unu değiştiriyo musun yoksa bi kereliğine mi gidiyosun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım bi kereliğine gidiyorum. Normalde doktorum bayan. Şimdi erkek doktora randevu aldım. Doçentmiş hem de yaşlı :))) Belki cinsiyetini de görür :) Benim doktorum söylemiyor.. Benimle aynı giden annemin komşusu öğreneli 1 haftayı geçiyor... Erkek olacakmış onun.. İnşallah ben de güzel haberler getiririm sana canım..

Senin durumun nasıl? Bulantın var mı?

Merhaba arkadaşlar.yarin kontrolün var inş.bu hafta çok zor geçti benim için .göğüs hassasiyetin filan tamamen yok oldu.bu durumda psikolojisi çok bozdu.acaba biseymi oldu bebeğe diye yarin kontrolün var ama doktora gitmeye korkuyorum bu defa..ayy dua edin bana lütfen kotu bi haber duymayayim..

Slm arkadaşlar minnoşlar iyidir inş bizim bızdık oynadı oğlumda 2,5 aylık oynamıştı sanırım buda oğlan kısmet artık sut içince oynuyo bebekler aklnzda olsun bizimde 2li testimiz var bu hafta ama yaptırmakta kararsızım direk 4d ultrasona girerim zamanı gelince diyorum ama bakalım yine dayanamam yaptırırım ben hakkmzda hayırlısı

Sen de benim gibisin.
Bi anda belirti olmayınca korkuyor insan...
Ben de bugün gidicem dayanamadım...

Senle ayni haftalarda ayni korkularla bnde kontrole gttim ama cok sukur ki bebis gayet iyiydi senin icin de hersey yolunda olacak Allahin izniyle canim hic moralini bozma guzel haberler getir bize:) bu arada gogus hassasiyetin bikac gune yeniden baslar canim bazi donemlerde hafifliyo bazen tamamen bitiyo bazen de dokunulmuyo bile:)

Sen de benim gibisin.
Bi anda belirti olmayınca korkuyor insan...
Ben de bugün gidicem dayanamadım...

Bende zaten şimdiye kadar hic bulanti kusma olmadi gebeliğe dair tek belirti goguslerim baya büyümüştü ve agriliydi.3 4 gündür sanki kuculduler hic agri filan kalmadi..bende hemen gidecektm doktora eşim müsait değildi mecbur randevumu bekledim ama inş güzel haberlerle geliriz..korktugumuz basimiza gelmez.

Umarim hepimiz kavusuruz bebislerimize.diğerini de bu haftalarda kaybettigim için psikolojik te olabilir

Kızlar ben bugün siteye giriş yapamadım bi türlü. Sizi çok özledim yav ... nasılsınız bakalım ?

Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım. çok şükür biz iyiyiz bulantımızda pek yok gibi sanırım yavaş yavaş geçiyo

İnşallah.
Güzel haberlerle gelicez biliyorum ama rahat olmak istiyorum.

Ben eşime söylemedim. Haberi yok gideceğimden... Haberi olsa göndermez çünkü geçen hafa ultrasona girdim. Zararlı diye istemiyor.

Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım. çok şükür biz iyiyiz bulantımızda pek yok gibi sanırım yavaş yavaş geçiyo

teş ederiz cnm. Herkezin bulantısı geçiyor ne güzel. Benimde başlarda olmadı geçen hafta başladı bu haftada devam ediyor ama çok değil , çıkartıyorum sonra geçiyor

Ben eutyrox 25 mg aliyorum kadin dogumcum bu sekilde soyledi ama endokrin 50 al dedi arada derede kaldim artik haftayaki sonuclara gore dozaj sekillenecrk sende nodule de varmis ins hamilelik.sonrasi aldirirsin dedigin gb saglikla doguralim da ins

Ben eutyrox 25 mg aliyorum kadin dogumcum bu sekilde soyledi ama endokrin 50 al dedi arada derede kaldim artik haftayaki sonuclara gore dozaj sekillenecrk sende nodule de varmis ins hamilelik.sonrasi aldirirsin dedigin gb saglikla doguralim da ins

endokrin ne diyorsa onu yap sonuçta onun uzmanlık alanı bu.

hosgeldin canim...bunu bilmiyordum, sicak cikolatayi biliyorum onu okumustum...
bende senin gibiyim yaptirsam mi yaptirmasami diye düsünüp duruyorum....o zaten bir hesaplamaymis, yani tam bir teshiz degilms canim bütün gün onunla ilgili seyler okuyorum...karar verdinmi sen?

Kızlar ben bugün siteye giriş yapamadım bi türlü. Sizi çok özledim yav ... nasılsınız bakalım ?

iyiz siz nasilsiniz canim?
bende dün giremedim bütün gün...
ne var ne yok?

merhaba hosgeldin, iyiz walla simdilik allah sükür sen nasilsin yani siz :)
benim gecmedi daha bulantim....hala var...

merhaba canim sen hangi ulkedesin? bizim burda da ayni sekilde uygulaniyo calisan anneler 3 sene ucretli izine cikabiliyo dedigin gibi, ben oglumdan once calismistim ve sonra is kurumundan belli bi sure issizlik maasi aldim oda eklenince bunda 3 sene hak etmis olucam insallah...

almanyadan canim...bir senesi ödeniyor canim burda, ama yinede üc sene evde kala biliyorsun...hakin var yani

Merhaba bende hipotroid hastasıyım nodülüm yok ama ilk hamileliğimde ilaca başladım sürekli ilaç kullanıyordum tabi bu hamileliğimde 50 mg ilaca rağmen tsh 3.20 oldu 100 mg çıkardık 3.53 oldu 200 mg içmeye başladım dünkü tahlilimde 0,38 olmuş bu seferde fazla düşmüş anlıyacağınız bir türlü ayarlayamadım endokrinolojiden randevu almakta çok zor 3 ay dengesiz olabilir dedi doktorum ilkinde çok hızla düşmüş ve hemen dengeye girmişti o yüzden biraz üzüldüm

Merhabalar bugun 7+3 gunluk olduk pazar gununden itibaren az az acik kahve lekelenmelerim oluyor.dun hic gelmedi sevindim kesildi diye,sabah tekrar geldi korkuyorum.2.5 yasindaki oglum surekli karnima vuruyor .doktor lekelenmenin normal oldugunu soyledi rahimin kendi salgisiymis.ama oglumun karnima vurdugunu soylemedim acaba ondanmidirki? Cok stresliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…