2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sanırım kız olursa daha çabuk anlaşılıyormuş. bakalım inşallah haftaya belli olur benim bıdıgın ne oldugu:) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İnşallah.

Kızlar dün doktora gittik çok şükür ikili testi yaptırdık ultrasyona göre de iyi çıktı Rabbim e çok şükür. Bebişim dün 12+1 di fakat ultrasyonda ilk defa 12+6 göründü yavruşum benim ne hareketler yaptı yine anne babasına bir ara belini bile kaldırdı maşallah doktorda onayladı haraketli olduğunu . Kameraya aldık bakıyoruz arada, cinsiyetini hala söylemedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi . en son gitmemde 60 kiloydum dün 61 .800 gr çıktı . Fakat doktor beni zayıf buldu içerde eşime söyledi zayıflamış dedi acaba önceki kilomu hatırlamadı mı ? daha mı çok almalıydım acaba?

Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ishal tehlikeli olabilir bol bol su ic. Bu gun gecmezse dr git mutlaka. Bende de olmustu grip gecirirken aksama gecmisti umarim senin de gecer hemen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım bu izinler özelde mi böyle ?

14 aylıkken mi söyledi off çok geç ben haftaya gittiğimde 12 haftalık olacam inşallah söyler. anlıyorlarda mı söylemiyorlar yoksa belli olmuyor mu acaba?:) senin meleğine de günaydın:)

Canim aslinda bebegin gelisiminden anlasilir diyorlar ama yanipma payi oldugu icin cogu soylemiyor. Cocuk dr bir arkadasim var 16 dan once gorerek cinsiyet soylemesi imkansiz diyor.

:))))) canim benimkiler ikiz ben neye bakcam )))

Canım bu izinler özelde mi böyle ?
yok canım kamuda böyle, özeli bilmiyorum.

maşallah canım, çok sevindim herşeyin iyi olmasına

sanırım kız olursa daha çabuk anlaşılıyormuş. bakalım inşallah haftaya belli olur benim bıdıgın ne oldugu:) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İnşallah.
Amin inşallah. Cinsiyetleri de öğrendik mi aldığımız cicilere gelecek sıra

Bizim doktorda 12+1 ken %65 kız demişti ay cok heyecanlandım ben şimdi ozaman bizimki cok büyük bir olasılıkla kızdır inşallah ay sanırım değişmeyecek bizim olasılık :)
İnşallah gönlüne göre olur canım değişmez. Bi daha ne zaman gideceksin doktora?

teşekkür ederim sağol cnm .

arkadaşlar sanırım büyüklüğü değil sıkılığı gerginliği önemli, hangisi daha sıkı ya da gerginse ona göre yorum yapmak gerekiyo. Eve gidince bi kontrol edelim yarın sonuçları yazarız

evet gerginlik önemli yazıya göre :) tamam canım yarın yazarım bende

Perşembe gidiyoruz canım :) 2 gün kaldı hemde 15. haftaya giriyoruz o gün

Son düzenleyen: Moderatör:

Ama canım kamuda doğumdan önce ıkı ay doğumdan sonra iki ay izin. Ayrıca doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıp doğumdan sonraya aktarabiliyorsun. ilk 6 ay 3 saat. İkinci 6 ay 1,5 saat süt izni.

alacan elbiselerin rengi belli oldu...allahim hayirlisini versin..kac dakika sürdü ikili test?

Genelde erkek bebekler cogunlukta sanirim. Benim de bir oglum var. Simdi kizim olsun istiyorum ama kismet.Haftaya carsambayi iple cekiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allahim gönlüne göre versin

kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.

ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....

aynen canım eşin nekadar alsada senin maaşın olunca daha iyi oluyo. ama çalışmayıp evde yatmak istiyorum çalışmak istemiyorum bu ara

Perşembe gidiyoruz canım :) 2 gün kaldı hemde 15. haftaya giriyoruz o gün
oran daha da artar, kesinleşir cinsiyet o zaman Az kalmış senin kontrole. Biz 19 nisanda gideceğiz.

Haklısın canım 8+8 hafta yazacaktım yanlış olmuş:)) Bilgilendirdiğin için teşekkürler

aynen canım eşin nekadar alsada senin maaşın olunca daha iyi oluyo. ama çalışmayıp evde yatmak istiyorum çalışmak istemiyorum bu ara

al bendende o kadar, bende calismak istemiyorum, artik biktim evde oturmak istiyorum artik...tamam maddi durumumuz iyi olmicak ama yinede cok bunaldim calismaktan

Bende göbeğimin üzerine kadar çekiyorum canım, bebek aşağıda oluyo sıkmasın diye. Korseli gibi olan çorapları tercih etme bence canım.

benim arkadaşım da hamile raporumu onaylatayım 1buçuk saat iznimi kullamıcam dedi yüzyüze görüşemedik ama bi ara sorayım ona sizede yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…