Ben de hep erkek olacakmış gibi hissediyordum canım. Tatlıya Çin takvimine inanma sen yanıltıcı olabiliyo öyle şeyler, benim ilk haftalarda limon çekmişti mesela:) hayırlısı olsun canım ben kız çocuklarını da çoook severim
Yok canım 12 hafta 2 gün demek istedim,erken belli oldu yani. 14 hafta değil. Anlıyorlar da yanılırsak diye çekinip söylemek istemiyorlar.
Ben daha 2 gün önce söyledim kocama aynısını:))) azcık karnım çıkınca öyle yapıcaz:) yer değiştiriceZ.
Kızlar gece hiç uyuyamadım. Ateşlendim. Ve de ishal oldum. Tuvaletten çıkamıyorum hiç..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğuma kadar olan izni duymadım canım. Doğuma 4 hafta kala izne ayrılma hakkımız oluyo, doğumdan sonra da 4 hafta daha. Ondan sonra 1 sene ya da 6 ay tam bilmiyorum 1,5 saat süt izni oluyo canım. Son aylara girince iyice araştırır sorarız
14 aylıkken mi söyledi off çok geçben haftaya gittiğimde 12 haftalık olacam inşallah söyler. anlıyorlarda mı söylemiyorlar yoksa belli olmuyor mu acaba?:) senin meleğine de günaydın:)
bugün kü gebelik takvimimde bu yazıyo :)
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
iş yerinde olduğum için bakamıcam göğüsüme ama eve gidince bakıcam :)
yok canım kamuda böyle, özeli bilmiyorum.Canım bu izinler özelde mi böyle ?
maşallah canım, çok sevindim herşeyin iyi olmasınaKızlar dün doktora gittik çok şükür ikili testi yaptırdık ultrasyona göre de iyi çıktı Rabbim e çok şükür. Bebişim dün 12+1 di fakat ultrasyonda ilk defa 12+6 göründüyavruşum benim ne hareketler yaptı yine anne babasına bir ara belini bile kaldırdı maşallah doktorda onayladı haraketli olduğunu . Kameraya aldık bakıyoruz arada, cinsiyetini hala söylemedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi . en son gitmemde 60 kiloydum dün 61 .800 gr çıktı . Fakat doktor beni zayıf buldu içerde eşime söyledi zayıflamış dedi acaba önceki kilomu hatırlamadı mı ? daha mı çok almalıydım acaba?
Amin inşallah. Cinsiyetleri de öğrendik mi aldığımız cicilere gelecek sırasanırım kız olursa daha çabuk anlaşılıyormuş. bakalım inşallah haftaya belli olur benim bıdıgın ne oldugu:) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder İnşallah.
İnşallah gönlüne göre olur canım değişmez. Bi daha ne zaman gideceksin doktora?Bizim doktorda 12+1 ken %65 kız demişti ay cok heyecanlandım ben şimdi ozaman bizimki cok büyük bir olasılıkla kızdır inşallah ay sanırım değişmeyecek bizim olasılık :)
yok canım kamuda böyle, özeli bilmiyorum.
maşallah canım, çok sevindim herşeyin iyi olmasına
Amin inşallah. Cinsiyetleri de öğrendik mi aldığımız cicilere gelecek sıra
İnşallah gönlüne göre olur canım değişmez. Bi daha ne zaman gideceksin doktora?
arkadaşlar sanırım büyüklüğü değil sıkılığı gerginliği önemli, hangisi daha sıkı ya da gerginse ona göre yorum yapmak gerekiyo. Eve gidince bi kontrol edelim yarın sonuçları yazarız
:))))) canim benimkiler ikiz ben neye bakcam)))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende söyleyebileceğini tahmin etmemiştim açıkçası. Çünkü doktorum için emin olmadan söylemez diyorlardı. bende daha erken söylemez diye düşünmüştüm. İkili testte bence önemli olan ultrason görüntüsü çünkü iç organlarını bile tarif etti neredeyse bize. Her yerini ayrıntılarıyla inceledi. Önemli olan da bu diye düşünüyorum.
Genelde erkek bebekler cogunlukta sanirim. Benim de bir oglum var. Simdi kizim olsun istiyorum ama kismet.Haftaya carsambayi iple cekiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet idare edicez mecburen.
şu zamanda tek maaşla bişey olmuyor.
zaten o kadar sene boşuna mı okuduk dimi ama?
tabiki çalışcaz. her ne kadar eşim istemese de ben inatla çalışmaya devam edicem bebeşim doğduktan sonra da inşallah Allah nasip ederse.
hiç bi zaman birinin eline bakmaktan hoşlanmadım. kendi adıma tabi bu konuştuklarım.
kimse üstüne alınmasın.
oran daha da artar, kesinleşir cinsiyet o zamanPerşembe gidiyoruz canım :) 2 gün kaldı hemde 15. haftaya giriyoruz o gün
Haklısın canım 8+8 hafta yazacaktım yanlış olmuş:)) Bilgilendirdiğin için teşekkürlerAma canım kamuda doğumdan önce ıkı ay doğumdan sonra iki ay izin. Ayrıca doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıp doğumdan sonraya aktarabiliyorsun. ilk 6 ay 3 saat. İkinci 6 ay 1,5 saat süt izni.
aynen canım eşin nekadar alsada senin maaşın olunca daha iyi oluyo. ama çalışmayıp evde yatmak istiyorum çalışmak istemiyorum bu ara
kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.
ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....
doğuma kadar olan izni duymadım canım. Doğuma 4 hafta kala izne ayrılma hakkımız oluyo, doğumdan sonra da 4 hafta daha. Ondan sonra 1 sene ya da 6 ay tam bilmiyorum 1,5 saat süt izni oluyo canım. Son aylara girince iyice araştırır sorarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?