2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aaaaaa süpeeeer:) ben de çok isterdim ikizlerim olmasını:) Maşallah Allah nazarlardan korusun,sağsalim doğarlar inşallah. tüp bebek mi yoksa doğal olarak mı ikiz oldu?
Amin canim insallah saglikla alirim kucagima. Normal yolla oldu canim. Esimin ailesinde var ikiz. Ben de cok isterdim hep rabbim nasip etti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Amin canim insallah saglikla alirim kucagima. Normal yolla oldu canim. Esimin ailesinde var ikiz. Ben de cok isterdim hep rabbim nasip etti.

bende cok ikiz isterdim, sonra 1,5 sene olmayinca tedavi olduk olmadi, sonra dedim artik birtane olsun, allahim nasip etti allaha sükür

anladım canım güzel bişiy ama.
Yok kız ne 10 şaka ettim ben biz bi taneye aklayalım da sonrasına düşünürüz :)))) ama 10 tane değilde 2 yada 3 isterim

ayy Maşallah. inşallah bir kız bir erkek olur bir taşla iki kuş:) ilk çocukların değil mi? çalışıyor musun?

bende cok ikiz isterdim, sonra 1,5 sene olmayinca tedavi olduk olmadi, sonra dedim artik birtane olsun, allahim nasip etti allaha sükür

Rabbim saglikli versin de bir iki hic farketmez. Biz hic tahmin etmemistik aklimiza bile gelmemisti ikiz olsun diye. Tek istegimiz saglikli bir bebisti. Rabbimin iki verdi onlarin da basimin ustunde yerleri var. Yeter ki saglikla dogsunlar. Hayirli evlatlar olsunlar. Oy oy oy oy annesi yesin onlari :):):):)

ayy Maşallah. inşallah bir kız bir erkek olur bir taşla iki kuş:) ilk çocukların değil mi? çalışıyor musun?

Calisiyorum canim. Ogretmenim. Ilk cocuklarim olcak allah nasip ederse. Ben de oyle istiyordum aslinda ama sinifimda var bir kiz bir ekek ikiz. Hic anlasamiyorlar. Ikiz gibi degiller. O yuzden rabbim neyi hayirli kildiysa o olsun diyorum. Ama gonlumden de kiz geciyor.

Son düzenleme:
anladım canım güzel bişiy ama.
Yok kız ne 10 şaka ettim ben biz bi taneye aklayalım da sonrasına düşünürüz :)))) ama 10 tane değilde 2 yada 3 isterim

biliyorum saka oldugunu canim, bende sana saka yaptim 11 tane olsun olmuskene dedim :)
güzel birsey ama yinede kadinlar calismak zorunda sonuna kadar
sen ne zamana kadar calisacaksin, dogumdan sonra baslicakmisin?

evet haklisin canim saglikli olsunlar yeter bende baska birsey istemiyorum...ne kadar tuaf geliyor degilmi anne demek suan :) benim tüylerim diken diken oluyor :)

İnşallah geçer canım sağolasın. Leblebi yiyorum o biraz iyi geldi ishale sanki...

haklisin canim saglikli olsunlar yeter bende baska birsey istemiyorum...ne kadar tuaf geliyor degilmi anne demek suan :) benim tüylerim diken diken oluyor :)
Evet garip geliyor ilk baslarda. Ben hala tam olarak idrak edebilidigimi sanmiyorum. Laylaylom egleniyorum kiyafetti sustu partiydi onlari dusnuyorum. Asil dogduklarinda dank edecek sanirim. Nasil olsa bir sekilde buyuyecekler diye kendimi rahatlatiyorum.

yarım gün çalışıyorsun değil mi? öğretmenlik bir bayan için en güzel meslek. yaz tatili 15 tatil filan süper. ben de resmi kurumda çalışıyorum 8 saat hiç bitmiyor sanki. Allah özelde çalışan hamilelere yardım etsin. Gönlünden geçeni Allah hayırlısıyla versin sana o zaman:) ikili test yaptırdın mı?

biliyorum saka oldugunu canim, bende sana saka yaptim 11 tane olsun olmuskene dedim :)
güzel birsey ama yinede kadinlar calismak zorunda sonuna kadar
sen ne zamana kadar calisacaksin, dogumdan sonra baslicakmisin?

aynen canım ben dayanabildiğim kadar çalışıcam izin süremi allah nasip ederse bebeğimle geçiririm. Sonrasında devam edicem inşallah... Biraz zor olur ama napalım katlanıcaz azcık :18:

dogduktan sonra degil canim daha önce,,,insallah bebeklerimiz hissedersek o zaman birak dankkkk eder bence..simdi yalan gibi geliyor bize :) cünk birsey hissetmedigimiz icin...evet tek biz miyiz bu dünyada bundan önce annelerimiz nasil yapmislar, ne camasir makineleri varmis nede baska bir aletleri, islerini hafifletecek...bu günler iyi günler canim

aynen canım ben dayanabildiğim kadar çalışıcam izin süremi allah nasip ederse bebeğimle geçiririm. Sonrasında devam edicem inşallah... Biraz zor olur ama napalım katlanıcaz azcık :18:

insallah canim...dogumdan sonradami 4 hafta izin var TR de?
zor olmazmi, kime birakacaksin bebisi?

Evet iziniler bakimindan bayanlar icin ideal. Ikili test yaptirmadi dr. Ikizlerde yuksek cikiyor kan degerleri dedi. Genelde yapilmiyormis ikizlerde. 3'lu 4'lu de yapilmiycak. Ama ultrasonra bakti her sey yolunda dedi. Gerisi allaha kalmis.

Haklisin canim bir hissetsek tekmelerini. Sabirsizlaniyorum ama vakit var daha galiba. Canim ben simdiden is yapamiyorum anneleriniz nasil yapmislar aklim almiyor.

Haklisin canim bir hissetsek tekmelerini. Sabirsizlaniyorum ama vakit var daha galiba. Canim ben simdiden is yapamiyorum anneleriniz nasil yapmislar aklim almiyor.

walla annelerimiz nasil yapmis, annem anlatiyordu walla, cok sasiriyorum...sabahtan aksama kadar ugrasiyormus birde babaannem gile kaliyormus...simdi düsünüyorumda ne kadar kolay isimiiz ama yinede begenmiyoruz

evet ya tekmeleri icin cok erken daha 20 haftada anca bile bilirmisiz öyle dedi doktorum...bende cok sabirsizlikla bekliyorum...allahim hayirlisini versin

Ben kaciyorum guzel anneler. Is icin hazirlanmam lazim. Hepinizin bebislerine kocaman sevgiler.

insallah canim...dogumdan sonradami 4 hafta izin var TR de?
zor olmazmi, kime birakacaksin bebisi?
doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta şeklinde toplam 4 ay. Doğumdan önce son 3 haftaya kadar isteyen çalışabiliyo, kalanını doğumdan sonra kullanıyo. Kamuda böyle. Bi de 24 ay ücretsiz izin hakkı var, isteyen izinleri bitince onuda kullanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…