kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.
ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....
Canim aslinda bebegin gelisiminden anlasilir diyorlar ama yanipma payi oldugu icin cogu soylemiyor. Cocuk dr bir arkadasim var 16 dan once gorerek cinsiyet soylemesi imkansiz diyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım benim belim tutulmuş off yürüyemiyorum bile 😞😞günaydın hamişler ve melekleri nasılsınız bugün iyimisiniz. ben çok yorgunum sanki hiç uyumamış gibiyim zor geldm işe bi yolunu bulsamda gitsem eve
Az kalmışş gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel canımPerşembe gidiyoruz canım :) 2 gün kaldı hemde 15. haftaya giriyoruz o gün
slm cici anneler.
bugün nasilsiniz bakalim
Kızlar dün doktora gittik çok şükür ikili testi yaptırdık ultrasyona göre de iyi çıktı Rabbim e çok şükür. Bebişim dün 12+1 di fakat ultrasyonda ilk defa 12+6 göründüyavruşum benim ne hareketler yaptı yine anne babasına bir ara belini bile kaldırdı maşallah doktorda onayladı haraketli olduğunu . Kameraya aldık bakıyoruz arada, cinsiyetini hala söylemedi 2 hafta sonra kesin söylerim dedi . en son gitmemde 60 kiloydum dün 61 .800 gr çıktı . Fakat doktor beni zayıf buldu içerde eşime söyledi zayıflamış dedi acaba önceki kilomu hatırlamadı mı ? daha mı çok almalıydım acaba?
Hadi ya, neyse 1 ay daha bekleriz napalım:) sağlıklı sıhhatli doğar bebeklerimiz inşallah.
al bendende o kadar, bende calismak istemiyorum, artik biktim evde oturmak istiyorum artik...tamam maddi durumumuz iyi olmicak ama yinede cok bunaldim calismaktan
Günaydın canım benim belim tutulmuş off yürüyemiyorum bile 😞😞
Az kalmışş gözün aydın canım hayırlı haberlerle gel canım
Günaydın canım biz önemli değil bebişler iyi olsunda 😃😃😃
maşallah canım allah nazarlardan korusun bebişinide seni de :) inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım çok sevindim iyi olmasına. doktor unutmuştur kilonu benimkide her gittiğimde boy kilo yazıo bişiy demio :) kiloyu anlıorumda o bayu her seferinde nie soruo ona anlam veremiorum
Günaydın canım benim belim tutulmuş off yürüyemiyorum bile 😞😞
😃😃😃
Haklisin. Benim teyzem amerikada su anda bebislere bi seyler bakiyomus aradi biri nurlaka kiz olmali harika seyler var diyor. Esime dedim ki alsam acile gidiyoruz belki bisi soyler dr. :):):)Onlar oyle soyledikce bekleyemiyorum ben de sabirsizlaniyorum. Normalde hic aklima gelmiyor Saglikli olmalarini istemekten baska
Geçmiş olsun bol bol su iç, vücudun çok su kaybediyodur bu durumda.
aynen öyle canım ama bebeğimize iyi bi gelicek hazırlamak için çalışmak zorundayız.
slm cici anneler.
bugün nasilsiniz bakalim
kızlar kaç gündür pantolon giyiyordum bugün elbise giyiyim dedim. malum artık herkes biliyor.
ancak içinden kilotlu çorap giydim. çorabın lastik kısmını normal yukarıya çekmiyorum ki korse etkisi yapmasın diye... aşağıya atıyorum ama yine de endişeliyim. çünkü bebişin yerini tam bilmiyorum. ya tam üzerine geliyorsa....
aaa senin ikiz mi olacak?
evet canim, önemli olan bebislerimiz onlar yeterki iyi olsun
sen bilmiyormusun canim ???
her dogumda/Hamilelikte kücülüyorsun...doktorunda ondan yaziordur.
10 cocuk doguranlarda cok sasiriyorum ben
ben dogumdan sonra calismayi düsünmüyorum canim...
Calismamin sebebi, burda annelik parasi var calisan kadinlara, yani bir sene boyunca aylik kazandigin paranin yüzde 55 veriyorlar.
Bende göbeğimin üzerine kadar çekiyorum canım, bebek aşağıda oluyo sıkmasın diye. Korseli gibi olan çorapları tercih etme bence canım.
slm canim...
bana gecen gittigimde doktorum demistiki..daha bebisler asagidaymis, kese ve bebek ilerleyen günlerde yukari dogru cikar dedi...ve yerlesir dedi.....
Evet çok su kaybediyorum ve bu durumda hiç iyi değil bu..
Su içiyorum canım. İnşallah yeterli oluyordur.
kızlar bu kalın düz çoraplardan. korseli değil ama yine de lastikli. göbeğin üzerine çeksem bu sefer iyice mi dar olur. diye düşündüm. burdakilere sordum aşağıda tut dedi. ama bebek aşağıda zaten. hatta şimdi yukarı çektim sanki biraz rahatladım karnım. inşallah bir şey olmaz..
Evet canim ikizlerim olacak allahim saglikla dogmayi nasip ederse:):)
Merhaba cnm iyiyiz çok şükür, sizde iyisinizdir inş.
Kilotlu çoraplar çok sıkıyor , biraz teklikeli olabilir hamile çorapları var ondan almak lazım
:))) ben bi 10 tane çocuk diodum ama küçük kalcaksam olmazki öyleeee
nerdeydin sen canım ne iyimiş ya bende geleyim oraya :)))
kızlar bu kalın düz çoraplardan. korseli değil ama yine de lastikli. göbeğin üzerine çeksem bu sefer iyice mi dar olur. diye düşündüm. burdakilere sordum aşağıda tut dedi. ama bebek aşağıda zaten. hatta şimdi yukarı çektim sanki biraz rahatladım karnım. inşallah bir şey olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?