2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
öğle yemeğini yedim sonra hepsini kustum(( bu kusma ne zaman bitecek ya. midem çok kötü, ne iyi gelir bilen var mı hatunlar

Slm kizlar,

Dun doktora gittim cnm mide bulantisi icin zencefili tafsiye etti. Taze zencefili kahvaltida cayinin icine azicik kesip ekliyecekmissin ama demliye degil bardaginin icine her bardakda yenilenecekmis birde yemeklerinede katabilirsin dedi. Denemedim henuz.

Benim durumumla aynısın :))

anladım canım teşekkür ederim aydınlattığın için evet 7buçuk saat dio. Benimde normalde ctesi öğlene kadar gelmem gerekiyor ama ben hiç gelmedim. Gelmene gerek yok dio patronum. şimdi bana böyle bi iyiliği oldu 3 senedir çalışıorum hiç gelmedim ctesi günü. şimdi bibuçuk saat erken çıkcam desem ayıp olur :) kendimi iyi hissetmediğimde yolluyo eve.

canım tebrik ederim.ne güzel arada izliyosundur bebişini bende kameraya almayı düşünüorum.özledikçe izleriz :)kilo alışın çok normal bence doktor hatırlamamış olabilir.

Biraz önce yine oldu.Sürekli su içersem bi şey olmaz herhalde...

canım geçmiş olsun sürekli su iç zaten vücudundaki mineraller ishalle gidiyor.vücudunun dengesinin bozulmaması için ne kadar içebiliyosan okadar iç su.bana muz cok iyi geliyor,muz,leblebi,patates haşlaması bol bol tüket bugun. yarına bişeyin kalmaz allahın izniyle inşallah...

zor olmazmi kiz bebisten ayrilmak?
Ne is yapiorsun?
Maddi durumunuz cokmu kötü?

ilk benim çocuğum kalmıcak anane yada babannesiyle muhasebeciyim ben eşimde bilgisayar yazılımcısı çok şükür durumumuz iyi ben çalışırım die düşünüyorum ama bellide olmaz 5 senedir çalışıyorum evde kalamıorum ve eşimden bu zamana kadar para istemedim bana o koyar biraz kendi ayaklarım üzerinde durdum. Ama bebiş olunca düşüncem ne yönde değişir bilemem :)))

ahh güzelim ya inşallah tez vakitte geçer canım bulantıların mide yanman.

ay ben de deneyeyim inşallah iyi gelir. teşekkürler cnm

evinde kal canim tadini biraz cikart bebis biraz büyüyünce gidersin sende...ama böyle en önemli anlari kacirirsin .
neden mi böyle diyorum, cünkü cok iyi bunu gözlemledim ben....birincisi olan komsumuzdu, birakip birakip giderdi ise....simdi kizi ve oglu ne diyor biliyormusun, sen bize annelikmi yaptin diyorlar birsey oldugunda....

ikinciside dayim gil...onlarda ayni yapti, üc bebisini birakip giderlerdi, ve sonrasi ne oldu....annenin ne oldugunu bilmiyorlar...sen bize karisamasin, biraz az paramiz olsaydida sen basimizda kalsaydin diyorlar...

yani ben bunlari gördüm ve cok üzülmüstüm....

tabi insan bilemez ne olacagini daha, hayat bu....

aminnn.. Ama ben çok özlicem bebeğimi. Işte nasıl durucaz biz

bende çok özlerim yahu şimdi bile özlüyorum şu ultrason cihazlarının fiyatı uygun olsa alıcam eve :) olsun 1buçuk saat erken gidicez eve annelerimz yemeğimizi yapmış olcak bebeğin uyuma saatine sana göre ayarlatırsın gittiğinde uykusunu almış olur anneciğini beklio olur canım :))

İNŞALLAHHH..
Allahım yardımcımız olsun. Bebek dünyaya getirmek ne zormuş. Her şeyi onu düşünerek yapıyorsun.
Az biraz belim de ağırıyor bugün.

anladım canım bunun kararını vermek için çok erken canım bakalım hayatımızda ne değişcek. Aslında plan yapmamak gerek akışına bırakmak lazım :))

1 buçuk saat erken mi gidicez?

evet canım 1buçuk saat süresini tam bilmiorum ama 1 sene sanırım. Okumuştum ben bununla ilgili yazı ama aklımda kalmamış ne yazıkkı :)

Çok iyi ya. Allahım bize iki katı güç versin :) İşimiz zorlaşacak :)
Sağlıkla doğsunlar da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…