2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok iyi ya. Allahım bize iki katı güç versin :) işimiz zorlaşacak :)
sağlıkla doğsunlar da :)

amin canım herşeyin başı sağlık onlar sağlıklı olsunlarda biz güçlü oluruz. Onların sağlıklı olması herşeye bedel ama zaman çabucak geçsede bebişlerimize kavuşsak :)

amin canım herşeyin başı sağlık onlar sağlıklı olsunlarda biz güçlü oluruz. Onların sağlıklı olması herşeye bedel ama zaman çabucak geçsede bebişlerimize kavuşsak :)

Ben de bunu istiyorum.
Ben bi de gündüz doğsun istiyorum :)))))))
Gece olunca sanki biraz korkarım gibi geliyor:)) Normal düşünüyorum çünkü :)

Bulantısı bile güzel bebeğimizin hamd olsun. Tabi doğal yollardan halletmeye uğraş, sarı leblebide işe yarıyor, bi de mideni boş bırakma

Evet bulantisi bile guzel cnm bnm ama benim gibi bu durumu agir yasayanlar ve serum yemek zorunda kalanlar
icin bazen cok can yakici oluyor.
Leblebiyi deniyorum.Su ana kadar cok sukur Zofran mide ilacimi kullanmak zorunda kalmadim.
Ama 1 gun iyiysem 2 gun yatiyorum
Insallah onumuzdeki haftalarda azalir bu durum :)

ben de bunu istiyorum.
Ben bi de gündüz doğsun istiyorum :)))))))
gece olunca sanki biraz korkarım gibi geliyor:)) normal düşünüyorum çünkü :)

korkma canım hayırlısıyla gelsin bebişin. Bende normal düşünüorum ama neyle karşılaşırım bilmiorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım....

Geçmiş olsun, zor günler geçirmişsin. Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin. Şimdi iyisin ama maaşallah atlatmışsın

Cok tesekkur ederim
umarim tamamen atlatirim :) ara ara yine basliyo sonra duyor
neyseki 2,5 haftasnra ilk 3 ayim doluyor.
O zaman belki azalir bulantilarim..
Dualarim butun hamislerle Allah sabir versin hepimize

dün araştırma hastanesine nöroloji kontrolüne gitmiştim şükür herşey yolunda ama sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim mahvoldum resmen felaket baş ağrısı çektim gecede kasıklarımda falan sancılar oldu sabahda olunca işten izin alıp evin yanındaki devlet hastanesine gittim doktor herşey normal dedi olur ağrılar dinlenmeye calış yorulduğun içinde olur rahim genişlediği içinde dedi
kafama bişey takıldı son adete göre şimdi 11+6 dayıdım ama doktor 11+1 günlük dedi 5 gün geride bebeğim problem olmaz demi kafam karıştı bu arada 4,33cm olmuşultrason görüntüsünü yüklemeye çalışacam beceririm inşallah
hepinizi öptüm

canım tebrik ederim.ne güzel arada izliyosundur bebişini bende kameraya almayı düşünüorum.özledikçe izleriz :)kilo alışın çok normal bence doktor hatırlamamış olabilir.

Çok teş ederim cnm. sende unutma videoya çek sonra özledikçe izlerin bebişini . Biz babasıyla bakıyoruz akşam iyikide çekmişiz dedik daha net görüyorsun . Hep güzel sonuçlarla gelelim buraya inş hepimiz

canım bende de var o ağrılardan evet rahim genişlediğinden oluyormuş. Kafana takma canım geriden yada ilerden gidince bişiy olmuo ilerki haftalarda haftası uyumlu gidicekmiş. Benim bebeğimde 4 gün önden gidiyodu doktor hiç önemseme bunu dedi ileriki haftalarda haftasıyla uyumlu olucak dedi. Maşallah çok güzel yaa gün geçtikçe büyüyolar valla. Sen o geride kalma muhabbetini takma kafana canım

Benim doktorum da 1 hafta geriden geldigini söyledi ultrason cihazindan kaynaklanabilecegini belirtti daha iyi ultrasonu olan hastaneye gittigimde bebegim SAT a gore tam cikti yani cihazdan kaynaklanabiliyor cozunurluk cok onemli zaten 3 ayliktan sonra yani bebek tam olarak gorundukten sonra tarihler tutuyormus

İnşallah canım tez zamanda geçer

Sonraki haftalarda tamamlar annesi merak etme
Eki Görüntüle 1037127 kızlar nasıl bebeğe benziyo mu artık
Maşallah, benzemez olur mu seninki tombiş mi olacak ne

Kızlar İkili testin kan testi için aç karnına gidilmesi gerkiyor?? yoksa farketmiyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…