çok iyi ya. Allahım bize iki katı güç versin :) işimiz zorlaşacak :)
sağlıkla doğsunlar da :)
amin canım herşeyin başı sağlık onlar sağlıklı olsunlarda biz güçlü oluruz. Onların sağlıklı olması herşeye bedel ama zaman çabucak geçsede bebişlerimize kavuşsak :)
Bulantısı bile güzel bebeğimizin hamd olsun.Tabi doğal yollardan halletmeye uğraş, sarı leblebide işe yarıyor, bi de mideni boş bırakma
ben de bunu istiyorum.
Ben bi de gündüz doğsun istiyorum :)))))))
gece olunca sanki biraz korkarım gibi geliyor:)) normal düşünüyorum çünkü :)
doğal olarak tuzlu sarı leblebi ve ayva tavsiye ederim.
bende bayağı işe yaramıştı.
sari leblebiyi denedim cnm.bazen ise yariyor ama bazen de
yaramiyorsanirim ayvayi denemem lazim )
Geçmiş olsun, zor günler geçirmişsin. Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin. Şimdi iyisin ama maaşallah atlatmışsın
Sari leblebiyi denedim cnm.Bazen ise yariyor ama bazen de
yaramiyorSanirim ayvayi denemem lazim )
ayva bendede işe yaramıştı canım tavsiye ederim :))) leblebi kesmedi ama ayva gerçekten işe
Ay insallah bende de yarar :18:
bide midemde reflu rahatsizligi var
zaten normalde yaniyordu midem,simdi sabahlari alev alev uyaniyorum
hemen deniycem
ayva bendede işe yaramıştı canım tavsiye ederim :))) leblebi kesmedi ama ayva gerçekten işe
Ay insallah bende de yarar :18:
bide midemde reflu rahatsizligi var
zaten normalde yaniyordu midem,simdi sabahlari alev alev uyaniyorum
hemen deniycem
TAMAM CANIM İNŞALLAH İŞE YARAR
korkma canım hayırlısıyla gelsin bebişin. Bende normal düşünüorum ama neyle karşılaşırım bilmiorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım....
canım tebrik ederim.ne güzel arada izliyosundur bebişini bende kameraya almayı düşünüorum.özledikçe izleriz :)kilo alışın çok normal bence doktor hatırlamamış olabilir.
dün araştırma hastanesine nöroloji kontrolüne gitmiştim şükür herşey yolunda ama sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim mahvoldum resmen felaket baş ağrısı çektim gecede kasıklarımda falan sancılar oldu sabahda olunca işten izin alıp evin yanındaki devlet hastanesine gittim doktor herşey normal dedi olur ağrılar dinlenmeye calış yorulduğun içinde olur rahim genişlediği içinde dedi
kafama bişey takıldı son adete göre şimdi 11+6 dayıdım ama doktor 11+1 günlük dedi 5 gün geride bebeğim problem olmaz demi kafam karıştı bu arada 4,33cm olmuşultrason görüntüsünü yüklemeye çalışacam beceririm inşallah
hepinizi öptüm
dün araştırma hastanesine nöroloji kontrolüne gitmiştim şükür herşey yolunda ama sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim mahvoldum resmen felaket baş ağrısı çektim gecede kasıklarımda falan sancılar oldu sabahda olunca işten izin alıp evin yanındaki devlet hastanesine gittim doktor herşey normal dedi olur ağrılar dinlenmeye calış yorulduğun içinde olur rahim genişlediği içinde dedi
kafama bişey takıldı son adete göre şimdi 11+6 dayıdım ama doktor 11+1 günlük dedi 5 gün geride bebeğim problem olmaz demi kafam karıştı bu arada 4,33cm olmuşultrason görüntüsünü yüklemeye çalışacam beceririm inşallah
hepinizi öptüm
:) DEME NE GÜZEL OLURDU YAA :)))) SEN EMEKLİYE AYRIL CANIM ÇOK ÇALIŞMIŞSIN. İNŞALLAH BİZDE AYRILIRIZ EMEKLİYE TEZ VAKİTTE :))
evet yaa emekli olmanin vakti geldi...cok calistim artik...artik annelik zamani insallah :)
evet düsünsene aleti hep acik tutardim....kocise ne yemek yapardim nede ise giderdim...hehehe
İnşallah canım tez zamanda geçerEvet bulantisi bile guzel cnm bnm ama benim gibi bu durumu agir yasayanlar ve serum yemek zorunda kalanlar
icin bazen cok can yakici oluyor.
Leblebiyi deniyorum.Su ana kadar cok sukur Zofran mide ilacimi kullanmak zorunda kalmadim.
Ama 1 gun iyiysem 2 gun yatiyorum
Insallah onumuzdeki haftalarda azalir bu durum :)
Sonraki haftalarda tamamlar annesi merak etmedün araştırma hastanesine nöroloji kontrolüne gitmiştim şükür herşey yolunda ama sabah 8 de gittim 4,30 da eve geldim mahvoldum resmen felaket baş ağrısı çektim gecede kasıklarımda falan sancılar oldu sabahda olunca işten izin alıp evin yanındaki devlet hastanesine gittim doktor herşey normal dedi olur ağrılar dinlenmeye calış yorulduğun içinde olur rahim genişlediği içinde dedi
hepinizi öptüm
Maşallah, benzemez olur muEki Görüntüle 1037127 kızlar nasıl bebeğe benziyo mu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?