- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Damla anketteki ikizlerin cinsiyetlerini de ekleyebiliyor musun, en çok ikiz bizde var galiba, onları daha iyi tanıyalım:)
Bİide galiba en dengeli anket de bizim,eşit artıyoruz:)
Amiiinnn canimm cok tsk ederim su anda.o.kdr.mutluyumki senin yuzden degistimi baska bi doktora.gitmeyi dusunuyodun ama aralari kacirmis olablirim
Maşallah size de canım, yakışıklı ve güzel ahlaklı bir oğlunuz ulur inşallah:)
Senin de gözün aydın canım, sizde de bizim kulüptensiniz:)
Hadi anketi işaretlesenize, yavaş yavaş dolsun anketimiz..
bizi ankete almadılar((( kaç kere yolladim ama yok yazmıyor (( Sağol canim güzel duaların için.....Allah razi olsun canim:))))
kızlar prensesimiz gelioooooo :)
bi kızımız olucakmış inşallah
Allah hepimizin bebişine sağlık versin inşallah, tabii bizlere deee
Kız Kamuran sen beni çok güldürüyorsun he , sevdim ben seni :) o kadında , gıcık galiba nöbet işleri sırayla olur ...
ben son 3 ayı düşünmek dahii istemiyorum. son 3 ayın tek güzel yanı bebeğin gelmesine az kalmış olması olacak. ve o son üç aylık sezona girmeme 1,5 ay kaldı korkuyorum sanırım ben o aylardan.
cok isterdim ama yapamıyorum ben anketi düzenleyebilirim sandım oylesine yazıp kaydetti,m ama düzenlenmiyor kaldı oyle. cinsiyeti belli olanların ismi falanda cıksaydı cok güzel olurdu ama beceremedim
bizi ankete almadılar((( kaç kere yolladim ama yok yazmıyor (( Sağol canim güzel duaların için.....Allah razi olsun canim:))))
kızlar ben karar verdim bu akşam gidiyorum doktora cumayı bekleyemıyecem ölcem meraktan ya iyice panik yapıyorum bekle bekle
canım ankette oy kullandınız falan demedi mi? valla ben bu anket olayını çözemedim. bu arada erkekmiş senin bebişin cok sevindim :)
Canim ben bir liste vardı bu topigin başı ndaki listede yokum.çok yolladım ama....başka ne var bilmiyorum Başka ne var bilmiyorum
Korkularımızı beraber yenicez. O döneme girelim birbirimize destek olucaz hiç korkmıcaz:) ben hamile kalmaktan korkuyordum biliyor musun:) ne olduysa bi anda oldu. Korkmadan daldık bebiş işine:))) yoksa benim o korkak Halim olsaydı şimdiye intihar etmiştim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canın sağolsun canım, ben görüyorum cinsiyeti belli olanların isimlerini, hatta bugün iki kızımız eklendi Glprenses ve reflex86:) bir de oğlumuz eklenmiş lale06lale:) sen göremiyor musun isimleri?
Aa niye almadı acaba?başka bir ankete oy kullandın mı peki?
Allah bağışlasın canım, gözünüz aydın:)
Hamile kalmaktan neden korkuyordum canım cok şaşırdım şimdi :) evet iyiki varız biz burası mükemmel bir forum. Belkide o doneme girince hersey bianda geçecek. Aslında o dönem yaza gelmese daha iyiw olurdu şimdi heryerimiz şişecek su toplayacak zaten cok sıcak olacak iyice bunalacagız bunlar tedirgin ediyor beni
Hamile kalmaktan neden korkuyordum canım cok şaşırdım şimdi :) evet iyiki varız biz burası mükemmel bir forum. Belkide o doneme girince hersey bianda geçecek. Aslında o dönem yaza gelmese daha iyiw olurdu şimdi heryerimiz şişecek su toplayacak zaten cok sıcak olacak iyice bunalacagız bunlar tedirgin ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?