kızlar prensesimiz gelioooooo :)
bi kızımız olucakmış inşallah
Allah hepimizin bebişine sağlık versin inşallah, tabii bizlere deee
Kizlar ense kalinligi 1.4 cikti kotu mu ?
nette anlatımlı videolar var canım bi bak bunun dışında debbie macomber in kitapları harika küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk vs şeklinde seri gibi çok rahatlattı benionu bende dusundum ama orgu blmiormki ya hic ogretmediler
bende oluyor arka arkaya 3 gün ama migrenden kaynaklı benimki hamilelikte geçer diye çok umutluydum ama geçmedi yokluyo aradagünaydıııın sevgili annişler ve tatlı bebişler:) inanılmaz baş ağrısı çekiyorum sizde de var mı bu durum?
günaydıııın sevgili annişler ve tatlı bebişler:) inanılmaz baş ağrısı çekiyorum sizde de var mı bu durum?
günaydın güzel anneleruykunuzu aldınız mı
Hangimize yetiyor kisana da günaydın canım..
tabi ki hayıryetmiyor anam uyku bana..
günaydın geldım canım hayırlı haberlerle geldım hemde
günaydın geldım canım hayırlı haberlerle geldım hemde
bebişim 13 hafta 1 günlükmüş durumu çok ii sağlıklı bir bebiş ölçülerinide söyledı hatta yazdı ama nereye koydugumu bulamıyorum kanamanın sebebi plasenta aşagıda oldugu içinmiş yani plasenta previa denılıyo ama bunun dönmesi lazım dedı merak etme döner dedi idrar kan tahlili yaptı idrarda çok yogun enfeksiyon çıktı kan tahlıllerınıde haftaya cuma gıdıcem o zaman ögrenecegim şu an kanama gözükmüyo dedi ve çok sevindik tabi vee artık tabi bebişim demeyeyim ..................OĞLUŞUM geliyormuş benım için süprız olmadı bırıncı oglumda ne yedıysem onu yiyorum halatabiki benım kız hevesım gitttiiiiiiiiiiiiiiiiii allah sağlık versın de kız erkek farketmez oğlum zaten erkek istiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?