kızlar ne kadar aktif bir forum burası maşallah. bir giriyorum sayfalar dolusu yazılmış takip edemiyorum maşallah ne güzel:) bebişler ve herkes iyi galiba çok şükür.
kızlar bir şey sormak istiyorum, hamileyken ağda yaptıran var mı?
ben 5. haftada yaptırmıştım, şimdi de yaptırmak istiyorum ama lekelenmem var ya korkuyorum bu sefer?
tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?
Canim walla haftaya bende agda yaptiricam bi zarari olacagini zannetmuyorum ama sen kadini yine de uyar yavas yavas yapsin
Hamilelik takvimin gorunmuyo canim
bende bilemedim ama çok güzel bir duygu olacak gerçekten:)) bende birde hep aynı yerde oldu acaba hissetmek istediğimiz için mi oluyor.Ayrıca karnım acıkınca hemen miğdem bulanmaya başlıyor ki bu aya kadar hiç olmamıştı bebişim hadi yemek yolla diyo:)) bu şeyleri hissetmek çok tuhaf ve harika duygularmış
Çok üstüne düşmemek lazım ama sen panik yapmamışsın zaten canım, isminiz de hayırlı olsun özellikle Defneyi çok severim:)
kızlar ne kadar aktif bir forum burası maşallah. bir giriyorum sayfalar dolusu yazılmış takip edemiyorum maşallah ne güzel:) bebişler ve herkes iyi galiba çok şükür.
ben 5. haftada yaptırmıştım, şimdi de yaptırmak istiyorum ama lekelenmem var ya korkuyorum bu sefer?
doktorunda mı hamiş :) onay vermesi güzel ama her doktor onaylamıyor
deriye işlemiyormuymuş nasıl olur yaa... Neyse yine de karar senin canım ama inan çok zararlı
saçını boyatmasan aslında yaa kimyasal ve boyadıktan sonra idrarda bile çıkıyor bu boya ee bide hamilesin yani boyatmasan daha iyi olur
Azcık bekleseydin doğumdan sonra boyatsaydın canım. Ne biliyim ben göze alamazdım. Boya normalde bile kötü kokuyordu bana :/
canlar nasılsınız benim 2 gündür devam eden ağrım var baya kötüyüm yarın için izin aldım evde dinlenecem nöroloji doktoru ile eşim görüştü sizinde bilginiz olsun
demişki kivi ile elma beraber yesin bileklerini ve başını kolonyağı ile ovun sessiz ortamda dinlensin ve çok geçmezse bi tane parol zararı yok demiş
bu arada bilginize benim kronik sünizütüm var o yüzden kadın doğumcu nörologa yönlendirdi
ben :) hemde bebekler ikiz ve
5 haftalıkken gittim 4 hafta dedi rahim kalp şeklinde her gebeliğin düşük riski vardır ama seninki biraz daha yüksek ayrısa kesenin yerleşmeye çalıştığı diğer taraf kendini normal sandığı için kanamaların olabilir endişelenme sakın kahve rengi ise sorun yok ama kırmızı olursa mutlaka gel dedi.
bir hafta snra lekelenmem vardı kendini yordun mu dedi (evet evi süpürmüştüm) yapmıyorsun bi süre lütfen dedi.
bir iğne verdi haftalık bunları aynı günde yaptır dedi. ve yaptırdım çok şükür ne lekem kaldı ne bişey şükür risk ten falan bahsetmiyor doktorumuz gönlünü ferah tut kanaman yoksa düşük riskin yok demektir ama mümkün olduğunca hareketlerini kısıtla ilk başlarda biraz dinlen şansın varsa ilk dönem için önemli
Bana da aynısını dedi doktor erken doğum düşük riski oluyor dedi, ama ben oğlumu 41 hafta da doğurmuştum dedim o da sorun olmaz o zaman dedi..
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı idrarımı yaparken ve sonrasında cok agrım sızlama oluyoo kendim evde ne yapabilirim randevuma daha bir hafta var en son yaptırdıgım idrar testinde (bir hafta once) cok az cıkmamıstı degerim ne yapabilirimm karnıma kasıklarıma havlu ısıtıp koysam olurmu ki aklıma bişi gelmiyo
Canım ben düzenli yaptırıyorum, doktoruma da sordum "30. Haftaya kadar sorun yok yaptırabilirsin. 30dan sonra tavsiye etmem"demişti
Sağol canım benim de aklıma geldiği an içim ısınmıştı, hiç alternatifini aramadım. Ella'yı da babamız istiyor, ben de beğenim kabul ettim.
Canım ben düzenli yaptırıyorum, doktoruma da sordum "30. Haftaya kadar sorun yok yaptırabilirsin. 30dan sonra tavsiye etmem"demişti
kiviyle elma neye iyi geliomş cnm? bnm de sinüzitm var ama çok değil, arada baş ağrısı burun tıkanklığı yapıp geçioo..
Bede yaptırıyorum canım ama bacaklarıma. Genital bölgeye ağda uygulamasından yana değilim sarkmasına sebep oluyor çünkü. Lazer yaptırıyordum aslında ama ara vermek zorunda kaldım. Bilemedim canım genital bölgeye ağda konusunu. Doktoruna mı sorsan acaba?
sağol cnm, valla ben de denesem iyi olacak çünkü bu başağrıları bariz sinüzitten oluo bnm!Kizlar bende de sinuzit var. Gecen haftalarda cok kotu geniz akintim da oldu.bir arkadasin tavsiyesiyle bir bardak ilik suya yarim kasik karbonat ve yarim kasik deniz tuzu karistirdim ve burnuma cekip genizden akittim yapabildigim kadar. Ve ayni suyla gargara yaptim 2 gunde onunla ilgili butun sorunlarim bitti.tavsiye ederim.
e 30dan sonra napcaz??:44:
çok sağol canım teşekkür ederim
nasıl düzeltirim takvimi biliyor musun canım?
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?