2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kartal canım iyimişsin galiba , bebeğini görüp rahatlamışsın çok sevindim. darısı benim başıma, randevum haftaya perşembe. eşimi bekliyorum gitmek için, ama stresim bitmedi bir gitsem rahatlıcam.İnşallah o güne kadar her şey yolunda gider.

Canim walla haftaya bende agda yaptiricam bi zarari olacagini zannetmuyorum ama sen kadini yine de uyar yavas yavas yapsin
Hamilelik takvimin gorunmuyo canim

Ben biraz zor geciriyorum bu donemleri. Yeni yeni kendime geliyorum o yuzden hic kafaya takamadim hissetmeyi daha ama ayni yerde oluyor genelde seninki gibi yani biz sanslilardaniz galiba. Erkenden oynamaya basladik bebislerle.

Çok üstüne düşmemek lazım ama sen panik yapmamışsın zaten canım, isminiz de hayırlı olsun özellikle Defneyi çok severim:)

Sağol canım benim de aklıma geldiği an içim ısınmıştı, hiç alternatifini aramadım. Ella'yı da babamız istiyor, ben de beğenim kabul ettim.

Canım ben düzenli yaptırıyorum, doktoruma da sordum "30. Haftaya kadar sorun yok yaptırabilirsin. 30dan sonra tavsiye etmem"demişti

doktorunda mı hamiş :) onay vermesi güzel ama her doktor onaylamıyor

benim iki doktorum var canım hem özelde hemde sigortada ikiside 3 aydan sonra oreal hariç boya yapabilirsin dediler.

deriye işlemiyormuymuş nasıl olur yaa... Neyse yine de karar senin canım ama inan çok zararlı

dr dediği bu canım kendide boyuyor hemde sarı ve hamile. çok araştırdım ünlüler dahil ve kuzenlerim de 3 aydan sonra boyadılar çok şükür bi sorun olmadı. bende de olmaz inş.

saçını boyatmasan aslında yaa kimyasal ve boyadıktan sonra idrarda bile çıkıyor bu boya ee bide hamilesin yani boyatmasan daha iyi olur

canım şimid geldim kuaförden ve boyattım küllü açık kumral a tşk edrim hepinize ilginiz için canlar.

Azcık bekleseydin doğumdan sonra boyatsaydın canım. Ne biliyim ben göze alamazdım. Boya normalde bile kötü kokuyordu bana :/

canım dibi çok geldi kötü duruyordu tabi ki bebeğim önemli ama zararı yokken böylede gezmek istemedim. şunu da belirtiyim ayrıca benim parfüme boya kokusuna sigara dumanına polene alerjim var. bu gün boyarken sadece solumadım çok cam açıktı zaten havadar yerdi. ve inanırmısınız her zman olan alerjim olmadı boyaya.. ve sonuç harika oldummm yaa kadına benzedim

Bede yaptırıyorum canım ama bacaklarıma. Genital bölgeye ağda uygulamasından yana değilim sarkmasına sebep oluyor çünkü. Lazer yaptırıyordum aslında ama ara vermek zorunda kaldım. Bilemedim canım genital bölgeye ağda konusunu. Doktoruna mı sorsan acaba?

kiviyle elma neye iyi geliomş cnm? bnm de sinüzitm var ama çok değil, arada baş ağrısı burun tıkanklığı yapıp geçioo..

saol canım ıcım rahatladı suan 13.haftamdayım sua ana kadar en ufak lekelenmem bıle olmadı cok sukur rahat gecıyo hamıslıkk

Ben varim tatlim. Tavsiyem doktora gidemesende mahalle doktoruna gitmen biran once. ilerledikce cogaliyor cunku ve bobrekleri de etkiliyor.kizlarin dedigi gibi bol su icmek gerek birde.

çok sağol canım teşekkür ederim

kiviyle elma neye iyi geliomş cnm? bnm de sinüzitm var ama çok değil, arada baş ağrısı burun tıkanklığı yapıp geçioo..

Kizlar bende de sinuzit var. Gecen haftalarda cok kotu geniz akintim da oldu.bir arkadasin tavsiyesiyle bir bardak ilik suya yarim kasik karbonat ve yarim kasik deniz tuzu karistirdim ve burnuma cekip genizden akittim yapabildigim kadar. Ve ayni suyla gargara yaptim 2 gunde onunla ilgili butun sorunlarim bitti.tavsiye ederim.

canım ben yaklaşık 1,5 senedir yaptırıyorum acayip rahat ettim şimdi vazgeçemiyorum. aslında 5 haftalıkken yaptırmıştım ama insan gene tereddüt ediyor.?

kızlar kacıncı haftanızdasınız bebeklerınızı hıssedıyormusunuz ben 13 bıtecek hıssedıyorum sankı bagırsak hareketıdır dıyorum dAHA erken ama bısıler hısedıyorum sureklı soltarafamda canlanma kıpırtı seyırme gıbı

sağol cnm, valla ben de denesem iyi olacak çünkü bu başağrıları bariz sinüzitten oluo bnm!

Gözün Aydın:) kaç haftalıkken öğrendin acaba? Telefondan girince haftalarınızı göremiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…