- 9 Nisan 2013
- 2.149
- 530
- 198
tamm ozaman ya en azından bebeğin sağlığını bize bildir bide cinsiyeti yaz tammdır ohh deriz bekleriz biz seni :) gelse de cumartesi kaynatsak ya burada en cok merak ettiğim insanlardan biri sensin. firdt ve cool da öğrense keske biran once yada herkes oğrensin ya cinsiyeti bilmek ayrı güzel oluyor. ama sonrada isim telaşı başlıyor o daha beter şimdi kızıma hiç bir ismi yakıştıramıyorum :)
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi
Ella sonsuzluk demek canım. Hem Latince'de hem de lazcada var. Onu da biliyorum, zaten ne gelirse hayırlısı diyorduk, sadece sürekli test yaptırmak sonuçları beklemek can sıkıcı biraz :)
sana bişiy diyim mi benimde hoşuma gitmio sevmiorum geçenlerde aldım eşime yaradı o götürdü koca paketi. Kestaneyi sade seviyorum sobada yada mangalda pişirceksn ohh misss :))
Ayy canim ben haftaya persembe gidiyorum doktora artikk heraldee soler cinsiyetini diye umuyorumm:))
Eee hadi gozunaydinn canim topigimizee bi prens daha katiliyorr:)
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi
inşallah canım inşallah gelebilirsem mutlaka uğrayacağım yanına buradaki sevdiğim insanlar arasındasın. Ama sen de gelirsen her zamn görüşebilriz ne bilyim belki yolun düşer buralara falan. çünkü ben burada yazıştığım insanların hepsini cok merak ediyorum hatta bebişler gelince buluşalım ilk diş partilerini beraber yapalım 1 yaşını beraber kutlayalım istiyorum :) beraber çıktık çünkü biz bu yola :)
cnm sen ne istiyorsun, illaki içinden geçen bir şey vardır
benim de annem bursa kemalpaşalı 3 kere gittim severim bursayı ama şimdi annemler antalyada olunca ters oluyo izmire giderken uğruyoduk hep bursa özdilek bi mola veriyoruz
Yaa inan yokk tatlim yaa daha once 2 kayip yasayinca ve suan korkularla hergun igne aspirin kullanarak bu bebege sahip oluncaa cinsiyet dusunemiyorum belki dusunmeye korkuyorum bi tercih yaparsam Allah korusun ona bisey olur diye ödüm patliyor(
Cok eskiden hep kizim olsun isterdim ama ilk hamile kaldigimi ogrendigimde erkek gibi gelmisti ama simdi acaba kiz ki diyorum kafam corba gibi oldu:)
aaa benim eniştem kemalpaşanın köyünden bak annenler antalyaya gitmeseydi seninlede görüşürdk. özdilek güzeldir canım. Herkesin yaşadığı şehir güzel gelir ama ben aşığım bursaya hele lodoslu havada çıkacaksın dağyoluna yudumlıcaksn salepini miss :)
Kızlar benim erkek olursa tek düşüncem
Ayaz
Kız olursa
Aden - cennet bahçesi demekmiş
Cemre
Bunları düşünüyorum
aaa benim eniştem kemalpaşanın köyünden bak annenler antalyaya gitmeseydi seninlede görüşürdk. özdilek güzeldir canım. Herkesin yaşadığı şehir güzel gelir ama ben aşığım bursaya hele lodoslu havada çıkacaksın dağyoluna yudumlıcaksn salepini miss :)
cnm lütfen öyle düşünmeyin ya , bebeğiniz maşallah çok iyi bunu doktorlarınız da söylüyor .İğnelerinizi de aksatmıyor sunuz , gerisi Rabbime emanetler ... hepimizin tabi ,
Ayaz
Kız olursa
Cemre
Bunları düşünüyorum
Ohh çok şükür geçmişi okuyup güncele gelebildim. Ben okuyana kadar 6 sayfa ilerlediniz bu ne hız diyecektim ki "aşermedeyiz"e dönmüş :)
Benim de yarın sabah randevum var, dün hastane aradı ikili testimde değerlerden biri sınıra yakın çıkmış, 4lü için randevu almamı tavsiye ettiler. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek? Sonuçta özel hastane olduğu için para koparmak amacıyla da yaptırıyor olabilirler ama görücez
Bu arada biz de kızımızın adına karar verdik: Ella Defne olacak inşallah Allah'ın izniyle
Ayaz
Kız olursa
Cemre
Bunları düşünüyorum
Ohh çok şükür geçmişi okuyup güncele gelebildim. Ben okuyana kadar 6 sayfa ilerlediniz bu ne hız diyecektim ki "aşermedeyiz"e dönmüş :)
Benim de yarın sabah randevum var, dün hastane aradı ikili testimde değerlerden biri sınıra yakın çıkmış, 4lü için randevu almamı tavsiye ettiler. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek? Sonuçta özel hastane olduğu için para koparmak amacıyla da yaptırıyor olabilirler ama görücez
Bu arada biz de kızımızın adına karar verdik: Ella Defne olacak inşallah Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?