2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar Nasılsıniz bebisler nasıl benimde bel ağrım yoktu başladı sabahları yataktan kalkarken uyanmak işkence oluyo Ohhh bunda ağrım yok diyodum maalesef başladı kizimda sağolsun erkenci olduğu için zor oluyor

Ayy canim ben haftaya persembe gidiyorum doktora artikk heraldee soler cinsiyetini diye umuyorumm:))

Eee hadi gozunaydinn canim topigimizee bi prens daha katiliyorr:)

Ella sonsuzluk demek canım. Hem Latince'de hem de lazcada var. Onu da biliyorum, zaten ne gelirse hayırlısı diyorduk, sadece sürekli test yaptırmak sonuçları beklemek can sıkıcı biraz :)

Kızlar benim erkek olursa tek düşüncem
Ayaz
Kız olursa
Aden - cennet bahçesi demekmiş
Cemre
Bunları düşünüyorum

sana bişiy diyim mi benimde hoşuma gitmio sevmiorum geçenlerde aldım eşime yaradı o götürdü koca paketi. Kestaneyi sade seviyorum sobada yada mangalda pişirceksn ohh misss :))

Benim de annem bursa kemalpaşalı 3 kere gittim severim bursayı ama şimdi annemler antalyada olunca ters oluyo izmire giderken uğruyoduk hep bursa özdilek bi mola veriyoruz

hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla eline almayi nasip etsin canım:)

beklerim canım sende öylesin seviyorum sizi analı kızlı Aynen canım ya ne güzel olur aslında görüşme olayı olsa keşke herkes katılabilse hepberaber görüşsek bebeklerimizde kaynaşsaa hayal ettimde süper olurdu valla

cnm sen ne istiyorsun, illaki içinden geçen bir şey vardır

Yaa inan yokk tatlim yaa daha once 2 kayip yasayinca ve suan korkularla hergun igne aspirin kullanarak bu bebege sahip oluncaa cinsiyet dusunemiyorum belki dusunmeye korkuyorum bi tercih yaparsam Allah korusun ona bisey olur diye ödüm patliyor(

Cok eskiden hep kizim olsun isterdim ama ilk hamile kaldigimi ogrendigimde erkek gibi gelmisti ama simdi acaba kiz ki diyorum kafam corba gibi oldu:)

benim de annem bursa kemalpaşalı 3 kere gittim severim bursayı ama şimdi annemler antalyada olunca ters oluyo izmire giderken uğruyoduk hep bursa özdilek bi mola veriyoruz

aaa benim eniştem kemalpaşanın köyünden bak annenler antalyaya gitmeseydi seninlede görüşürdk. özdilek güzeldir canım. Herkesin yaşadığı şehir güzel gelir ama ben aşığım bursaya hele lodoslu havada çıkacaksın dağyoluna yudumlıcaksn salepini miss :)

Son düzenleme:
bnde nazar degdrdim kendime.iki gundur iyim dedim.aciktim yemek yedim bulantim tuttu.

cnm lütfen öyle düşünmeyin ya , bebeğiniz maşallah çok iyi bunu doktorlarınız da söylüyor .İğnelerinizi de aksatmıyor sunuz , gerisi Rabbime emanetler ... hepimizin tabi ,

Aynen öyle canım kısmet nasip belli mi olur

Aynen öyle canım kısmet nasip belli mi olur

cnm lütfen öyle düşünmeyin ya , bebeğiniz maşallah çok iyi bunu doktorlarınız da söylüyor .İğnelerinizi de aksatmıyor sunuz , gerisi Rabbime emanetler ... hepimizin tabi ,

Evet canim Allaha emanet hepimizin yavrulari ...insallah ekimde saglikla kucagimiza alicaz:)

Selam kızla nasılsınız ben son bikac gundur biraz daha iyiyim sanki bebişin hareketlerini hisseden var mi hic aranizda :)

Ayaz
Kız olursa
Cemre
Bunları düşünüyorum

Ben de çok beğendim isimlerinizi:) Erkek için Ayazı ben de çok hoş buluyordum ama sonra adı gibi keskin bir karakteri olur mu diye karar veremedim, ama kulağa çok hoş geliyor.

Çok üstüne düşmemek lazım ama sen panik yapmamışsın zaten canım, isminiz de hayırlı olsun özellikle Defneyi çok severim:)

Ayaz
Kız olursa
Cemre
Bunları düşünüyorum

Ben de çok beğendim isimlerinizi:) Erkek için Ayazı ben de çok hoş buluyordum ama sonra adı gibi keskin bir karakteri olur mu diye karar veremedim, ama kulağa çok hoş geliyor.

Çok üstüne düşmemek lazım ama sen panik yapmamışsın zaten canım, isminiz de hayırlı olsun özellikle Defneyi çok severim:)

kızlar ne kadar aktif bir forum burası maşallah. bir giriyorum sayfalar dolusu yazılmış takip edemiyorum maşallah ne güzel:) bebişler ve herkes iyi galiba çok şükür.
kızlar bir şey sormak istiyorum, hamileyken ağda yaptıran var mı?
ben 5. haftada yaptırmıştım, şimdi de yaptırmak istiyorum ama lekelenmem var ya korkuyorum bu sefer?
tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…