2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları (%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi

işaalahh düzelecek cnm tatlım bu pazartesi gimiştim kıpır kıpırdı kordonu bacaklarının arsından geçiyordu emin olamadı dr 1 hafta sonra kesin bişey söylüycem dedi daha öcendende biliyorsun tahminde bulunmuşdu dr oğlan demişti bakalım doğrumu çıkacakkk akşamları uyumadan önce daha iyi hissediyorum süt içince şekerli şeyler yiyince kıpır kıpır oluyorlar ilerde güçlenecek daha sert vuracaklar yumurcaklarr heycanla bekliyorumm konturol gününü

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı idrarımı yaparken ve sonrasında cok agrım sızlama oluyoo kendim evde ne yapabilirim randevuma daha bir hafta var en son yaptırdıgım idrar testinde (bir hafta once) cok az cıkmamıstı degerim ne yapabilirimm karnıma kasıklarıma havlu ısıtıp koysam olurmu ki aklıma bişi gelmiyo

hahaaa ay çok güldüm gerçektenn iyi demişsinn çok sevindim canımm demek oğluşun oluyorr allah bağişlasınn canım arkadaşim fotosu yokm koysana

çok su içmeni tavsiye ederim tabi doktora git... sonuçta hamilesin. herkesn her dediğini yapma canım...

Ama su içersen idrarini biraz olsun temizliyor rahatlıyorsun

çok su içmeni tavsiye ederim tabi doktora git... sonuçta hamilesin. herkesn her dediğini yapma canım...

Ama su içersen idrarini biraz olsun temizliyor rahatlıyorsun

su içmeye calısıyorum cnm tek yapabildigim o zaten salı günü doktor randevumda o zaman kadar dayanabilirsem tabi

valla laf olsun die demedim gelsen keşke tanışmak isterim burdaki herkesle ama çoğumuz uzak yerlerdeyiz. Istanbul bursa yakın artık komşu kapısı gibi. Gelebilirsen çok sevinirim canım.

canım geçn ay sonu dr idrar kültürüne baktı çok az enfesiyon var dedi bi ilaç yazdı toz tek kullanımlıktı kullandım 2 gün çok akıntım oldu sonra az az olmaya başladı ama bende yanma felan olmadı evde kendi başına bişey yapma çorabını ayğından çıkarma sıcak tut kendini karnına sıcak uygulama bol su iç idararın gelince hemn wc gitt geç gidince enfeksiyon artıyor cnm haberin olsunn ilaç felanda kendi başına kullanma cnm dr gidince söyle yada başka dr gitt

hahaaa ay çok güldüm gerçektenn iyi demişsinn çok sevindim canımm demek oğluşun oluyorr allah bağişlasınn canım arkadaşim fotosu yokm koysana
yarın sabah koyayım canım 11. haftadan 16. haftaya ekranı doldurmuş eşim kafasını kese sanmış düşünün ama inan ayakları dolamış birbirine kımıldamıyo doktor dürtüyor 11. haftada da uyuyomuş uyandıramadı
bebişime ilk cicisini aldım onunla birlikte koyarım inşallah kızlar a 101 de bebiş ayakkabıları var 2.90 a tulumlar 4. 90 başka bissürü şey var cinsiyeti belli olan varsa bi bakın derim

canım 1 haftayı bekleme git doktora arkadaşımdada vardı antibiyoik ve enfeksiyon hapı vermişti rahatlattı ilaçlar diyodu ilerlerse kötü olur

Son düzenleme:
Ohh çok şükür geçmişi okuyup güncele gelebildim. Ben okuyana kadar 6 sayfa ilerlediniz bu ne hız diyecektim ki "aşermedeyiz"e dönmüş :)
Benim de yarın sabah randevum var, dün hastane aradı ikili testimde değerlerden biri sınıra yakın çıkmış, 4lü için randevu almamı tavsiye ettiler. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek? Sonuçta özel hastane olduğu için para koparmak amacıyla da yaptırıyor olabilirler ama görücez
Bu arada biz de kızımızın adına karar verdik: Ella Defne olacak inşallah Allah'ın izniyle

canım ne yapmanı bilmiorum ama havlu ısıtıp koyma sakın bi arkadaşım hamile olduğunu bilmeden sıcak su mu havlu mu ne koymuş düşük yapmış doktora gidince anlamış düşük olduğunu allah korusun dikkat et sıcak duş bile önermio doktorlar. Sen bi doktora danıs bence canım...

tatlımmm benim eşimde öyle cnm bak elliri ayakları diyorum hani nerde hiç birşey belli deyil hiçte bile bişeye benzemiyor diyor ayy çok duygulandım sen görüyormusun neler yapmış uykusuna rahatına düşkünmüşş demek iyi yapmışsın ödüllendirdin demek oğluşunu yarın paylaşırsın görürüz cnm

sınıra yakın ..sınır değil ,yada geçmiş değil. Çok şükür. Ayrıca kızının ismi de çok güzel cnm adıyla yaşasın ,

sınıra yakın ..sınır değil ,yada geçmiş değil. Çok şükür. Ayrıca kızının ismi de çok güzel cnm adıyla yaşasın ,

Âmin canım sağol, ben de çok panik yapmadım açıkçası. Hatta annemle konuştum yarın sonuçları ona da göndereceğim o da doktor arkadaşlarından birine gösterip fikir alacak

Ella ne demek canım bu aralar bende arastırmalar içerisindeyim ama henüz bulamadık :s bu daha zormuş ya bir isim seçmek isim belirlemek eskiden erkek olursa şu kız olursa bu diyorduk şimdi hepsi yalan oldu :) bence ikili testleri cok oenmseme canım cok fazla risk olupra sonra da sapasağlam bebişlerini kucaklarına alan insanlar oldukca fazla gönlünü ferah tut

valla laf olsun die demedim gelsen keşke tanışmak isterim burdaki herkesle ama çoğumuz uzak yerlerdeyiz. Istanbul bursa yakın artık komşu kapısı gibi. Gelebilirsen çok sevinirim canım.

inşallah canım inşallah gelebilirsem mutlaka uğrayacağım yanına buradaki sevdiğim insanlar arasındasın. ama sen de gelirsen her zamn görüşebilriz ne bilyim belki yolun düşer buralara falan. çünkü ben burada yazıştığım insanların hepsini cok merak ediyorum hatta bebişler gelince buluşalım ilk diş partilerini beraber yapalım 1 yaşını beraber kutlayalım istiyorum :) beraber çıktık çünkü biz bu yola :)

Ella sonsuzluk demek canım. Hem Latince'de hem de lazcada var. Onu da biliyorum, zaten ne gelirse hayırlısı diyorduk, sadece sürekli test yaptırmak sonuçları beklemek can sıkıcı biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…