bonibona benziyor , belki biraz daha büyük[/QUOTE
Şurubu bir deneyeyimde olmazsa birde bunu denerim.bilgi verdiğin için teşekkürler:)
herşey düzelir canım sıkma sen canını artık. bu konuyu kapatıyorum moralin daha fazla bozulmasın diye. bende hissediyorum ama birtek çikolatalı şeyler yediğimde onun dışında pek hissetmek mümkün değil cimcimeyi :) hadi sende git ben cok merak ediyorum hepiniz öğrenin artııııık.
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları(%90 dedi) baya zor gördük baglamış ayakları oturuyo sıpa çok inatçı dedi doktor bende bana çekmiş dedim ama sonunda gösterdi
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı idrarımı yaparken ve sonrasında cok agrım sızlama oluyoo kendim evde ne yapabilirim randevuma daha bir hafta var en son yaptırdıgım idrar testinde (bir hafta once) cok az cıkmamıstı degerim ne yapabilirimm karnıma kasıklarıma havlu ısıtıp koysam olurmu ki aklıma bişi gelmiyo
hamilelikte daha fazla baş ağrısı oluyor aslında
çok su içmeni tavsiye ederim tabi doktora git... sonuçta hamilesin. herkesn her dediğini yapma canım...
Ama su içersen idrarini biraz olsun temizliyor rahatlıyorsun
su içmeye calısıyorum cnm tek yapabildigim o zaten salı günü doktor randevumda o zaman kadar dayanabilirsem tabi
ay iyi kalpli arkadasım benim :) haziranda fetiheye gitme gibi bir planımız var eğer olurda gidebilirsek bursa dan geçeriz mutlaka ulucamii' ye gidip dua etmek cok rahatlatıyor beni. Ozaman mutlaka seni de görürüm canım ne güzel bursa da bir arkadasım oldugunu bilmek duygulandım şimdi. Boyle bir teklifte bulunman yeterli oldu. Allah razı olsun canım :)
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yasayan varmı idrarımı yaparken ve sonrasında cok agrım sızlama oluyoo kendim evde ne yapabilirim randevuma daha bir hafta var en son yaptırdıgım idrar testinde (bir hafta once) cok az cıkmamıstı degerim ne yapabilirimm karnıma kasıklarıma havlu ısıtıp koysam olurmu ki aklıma bişi gelmiyo
yarın sabah koyayım canım 11. haftadan 16. haftaya ekranı doldurmuş eşim kafasını kese sanmış düşününhahaaa ay çok güldüm gerçektenn iyi demişsinn çok sevindim canımm demek oğluşun oluyorr allah bağişlasınn canım arkadaşim fotosu yokm koysana
yarın sabah koyayım canım 11. haftadan 16. haftaya ekranı doldurmuş eşim kafasını kese sanmış düşününama inan ayakları dolamış birbirine kımıldamıyo doktor dürtüyor 11. haftada da uyuyomuş uyandıramadı
bebişime ilk cicisini aldım onunla birlikte koyarım inşallah kızlar a 101 de bebiş ayakkabıları var 2.90 a tulumlar 4. 90 başka bissürü şey var cinsiyeti belli olan varsa bi bakın derim
canım 1 haftayı bekleme git doktora arkadaşımdada vardı antibiyoik ve enfeksiyon hapı vermişti rahatlattı ilaçlar diyodu ilerlerse kötü olur
Ohh çok şükür geçmişi okuyup güncele gelebildim. Ben okuyana kadar 6 sayfa ilerlediniz bu ne hız diyecektim ki "aşermedeyiz"e dönmüş :)
Benim de yarın sabah randevum var, dün hastane aradı ikili testimde değerlerden biri sınıra yakın çıkmış, 4lü için randevu almamı tavsiye ettiler. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek? Sonuçta özel hastane olduğu için para koparmak amacıyla da yaptırıyor olabilirler ama görücez
Bu arada biz de kızımızın adına karar verdik: Ella Defne olacak inşallah Allah'ın izniyle
sınıra yakın ..sınır değil ,yada geçmiş değil. Çok şükür. Ayrıca kızının ismi de çok güzel cnm adıyla yaşasın ,
Ella ne demek canım bu aralar bende arastırmalar içerisindeyim ama henüz bulamadık :s bu daha zormuş ya bir isim seçmek isim belirlemek eskiden erkek olursa şu kız olursa bu diyorduk şimdi hepsi yalan oldu :) bence ikili testleri cok oenmseme canım cok fazla risk olupra sonra da sapasağlam bebişlerini kucaklarına alan insanlar oldukca fazla gönlünü ferah tutOhh çok şükür geçmişi okuyup güncele gelebildim. Ben okuyana kadar 6 sayfa ilerlediniz bu ne hız diyecektim ki "aşermedeyiz"e dönmüş :)
Benim de yarın sabah randevum var, dün hastane aradı ikili testimde değerlerden biri sınıra yakın çıkmış, 4lü için randevu almamı tavsiye ettiler. Bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek? Sonuçta özel hastane olduğu için para koparmak amacıyla da yaptırıyor olabilirler ama görücez
Bu arada biz de kızımızın adına karar verdik: Ella Defne olacak inşallah Allah'ın izniyle
valla laf olsun die demedim gelsen keşke tanışmak isterim burdaki herkesle ama çoğumuz uzak yerlerdeyiz. Istanbul bursa yakın artık komşu kapısı gibi. Gelebilirsen çok sevinirim canım.
Ella ne demek canım bu aralar bende arastırmalar içerisindeyim ama henüz bulamadık :s bu daha zormuş ya bir isim seçmek isim belirlemek eskiden erkek olursa şu kız olursa bu diyorduk şimdi hepsi yalan oldu :) bence ikili testleri cok oenmseme canım cok fazla risk olupra sonra da sapasağlam bebişlerini kucaklarına alan insanlar oldukca fazla gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?