2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hehe ben o konuyu unutmuşum:)) naptilar acaba ogrenince :)) Allahm yarabbim saglikli cocuklar versn ye te r!!

Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.

Ben de mustela kullanmaya basladim vikac gundur once bebeyagi kullaniodum ins ise yararlar

merhaba kızlar sabah dersanedeydim kpss için gidiyorum eve geldim ama çok yorulmuşum ben yokken baya ilerlemişsiniz oku oku bitmedi

canım her magzada her model olmuyo defakto online de 1.95 kargo fiyatta 29.90 getirtirsen ben m bendenim xl aldım hırka kısmı likralı yani hiç bol değil gömleginde göbiş kısmı hafif geniş büyüdükçe gayet rahat giy. alırsan tavsiye bedeninden büyük al

selam canlar nasılsınız 10 gündür giremiyodum yeni cinsiyet öğrenenler oldumu kızlar bebişler nasıll
biz dün ögrendik erkekmiş . zaten bu yıl kimi duysak oglu oluyor

teşekür ediyorum

veee son 55 dakika :)) yarım saat sonra bi yarım çikolata yemelisin bence, birde doktora girerken diğer yarını yemelisin çikolatanın ki bebiş göstersin bugün teyzelerine cinsiyetini :)
ben yedim sıpa 10 dakikada gösterdi çok da işe yaramadı yemesem 9 ay bekletirdi belkide ama

benimde bi kaç hafta önce çok kurudu ama geçti .zeytinyagı sürüp eldiven takıp yattım geceleri .bide bepantene yada vazalin kullanabilirsin
16. haftaya kadar göbişin belli olmaması normal canım bende hiç kilo almadım 16. haftadayım bide iç karın genişse son aylara kadar göbiş çıkmayabiliyor

Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay hayırlı bi oğluş olsun inşallah

bu bulantılar ne zaman gecmeye başlıyor arkadaşlar doktora göre 12 haftadan sonra azalıomuş ama devamda edebiliomus bazen
benim 10 ile 13 hafta arası yogundu şimdide ara ara oluyor

Aaaaa hadi gözün aydın canım erkek istiyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam

Sağolasın canım sağlıklı da çok şükür. Parmaklarını bile saydık Allahıma şükürler olsun.

Sağolasın canım benim. Darısı öğrenmeyenlerin başına :)

Sağol teyzesiiiii:)) prensim o kadar hareketliydi ki pipisini bile tam döndü bize ve doktor durdurup işte pipisi dediii:))) babası bi gülüyorrr görmeniz lazımm:))) 150 gram ve 11 cm şuanda:) haftası da 15+3 tam adet günüme göre gidiyor:))) yesin onu annesii:))) yüzünü döndü bize ve onu da durdurup gördük. Gözler burun her şey ortadA. Doktorum her şeyini gösterdi. Çok iyi bi doktor. Benim doktorum belli artık:) baş çevresi omurgası bacakları elleri parmakları her şeyini gördük oğlumun:)) Allahım sana binlerce kez şükürler olsunnn...

Canım ben de öğretmenim, böyle bir tehlike varsa nöbet tutamaz raporu alsana...

artık oğlum diyorsun ne kadar duygulu birsey bu durum :) inanılmaz sevindim çok çok mutlu oldum dalga geçemedim seninle ama olsun :) ben hiç parmağını falan görmedim kızımın omurgası vs herseyini gördüm ama parmaklarını neden göstermedi acaba doktorum :s kayınvalidene soyledin mi o gelinlere falan soylesene artık cok merak ediyorum hepsinin suratını ohh çatlasınlar da patlasınlar

ANNELERİN BİR OĞUL YETİŞTİRİRKEN FARKINDA OLMASI GEREKEN 5 GERÇEK:

1. Oğlunuzu aşırı koruyup kollamayın , oğlunuzu 3 yaş sonrası koynunuzda yatırmayın. Bu oğlunuzun cesaret ve güven duygusunu zamanla yok eder.
2. Oğullarınıza sırtınızı dayamayın. Oğlunuzu “benim tek dayanağım”, “yaşama sebebim” gibi sözler söylemeyin.Bu çocuğunuza aşırı yük yükler zamanla oğlunuz yetersizlik duygularına gömülür.
3. “Ben senin mutluluğun için bu kadar çok çabalıyorsam sen de mutlu olmak zorundasın” sözlerinizle oğlunuz üzerinde baskı oluşturmayın.
4. Oğlunuzla asla koalisyon yaparak, eşinizi karşı tarafa atmayın. Unutmayın oğlunuzu babasından uzaklaştırmış olmakla onun hayatı yönetme konusunda modelini yokedersiniz.
5. Oğullarınızın asla hizmetkarı olmayın ve her istediğini yapmayın li kadınları bir hizmetkar olarak görmesin .Oğlunuzu kendi işini kendisinin yapması için teşvik edin.

Ooo ogrendn demek darisi bzm basimiza :)) daha once tahminde bulubnmusmuydu doktorun? ? Ben de catlicam meraktan hmen ayin25i gelsn istiyorum

Yok canım önceden başka doktora gidiyordum. Tahminde bulunmak istemiyordu. 16. Haftamdayım doktorum söyledi. İnşallah sen de öğrenirsin:)

İnşallah hayırlı olacak oğlum:) rüyamda yüzünü bile görmüştüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…