Saol canım bugun ankaraya gittik anıtkabiri gezdik ama çok yoruldum eskisi gibi değilim sanırımHerkese iyi pazarlar dilerim musmutlu birgün geçirmemiz dileğiyle
Canim gittim doktora iyiyiz biz teyzesi yeni doktorumda iyi :))) plesentanin altında az kan kalmis eski kan o akacak kahverengi bekledigi için gecicek dedi :) ve artık demir hapina başlamış bulunmaktayım.
Ben gobekten 1,2 kez yaptim cok acidi. Artik koldan ve bacaktan yapiyorum. Bazen igne bacagima bile zor giriyor.Kendimi kasiyorum sanirimcanim aciyor yahu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa benim gobegim o kdar sert ki kizlarr sizin de oyle mi yaa ?
Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo
Ben gobekten 1,2 kez yaptim cok acidi. Artik koldan ve bacaktan yapiyorum. Bazen igne bacagima bile zor giriyor.Kendimi kasiyorum sanirimcanim aciyor yahu.
Benim doktorumda dogumdan sonra 1ay daha kullanacaksin dedi. Ben heterozigotum bir farklilik mi var acaba?
Benimde göbeğim sert
Sende de kasık ağrısı varmı canım
Hehh iyi bari tek diilmisim demekki normal biseymis bu:)
Kasik agrim cok olmuyo benim artik canim ama cok uzun sure oturur pozisyonda durursam yada uzun sure ayakta kalip is yaparsam o zaman agriyokasiktan ziyade legen kemiklerim agridi benim bu hafta tatlim
Günaydın canım bende erkek görmüştüm tersi çıktı Kamuran erkek gördü erkek çıktı bakalım senin rüyan tutacak mı :)
Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
Eki Görüntüle 1067198
Çok tatliymis cnm hayırlı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Âmin inşallah canım sağolasın:)
Oğlumla cihangirimle hepinize iyi haftasonları diliyoruz:))
Sana da cnm iyi haftasonlari :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Size de iyi haftasonlari
Bi arkadasim var 6 aylik hamile.o da ogluna cihangir ismini koyucak. Adlariyla yasasinlar insallah.
Sağol canım. Daha öncekileri de eklicem:)Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Bir de gezerken oğlumuza iki tane mama örtüsü aldık. Öyle mi diyorlar bilmiyorum işte yemek yedirirken önüne bağlanan şeyden aldık:)))))
Eki Görüntüle 1067198
Çok tatliymis cnm hayırlı olsun
Eki Görüntüle 1067333
Bunlar da var:) artık ufaktan bir şeyler alıcaz:) ama çabuk büyüdükleri için yenidoğan takımlarından çok almıcam. Gelenler de getirir.
Yaa benim gobegim o kdar sert ki kizlarr sizin de oyle mi yaa ?
Gobek deligimin sagina soluna falan bastiriyorum acaip sert acaba sadece bende mi boyle yoks artik gobekler buyudu diye mi sertlesiyo
Kızlar bugün bi tane hamile külodu aldım. Artık iç çamaşırlarım da pantolonlarım da sıkıyor. Etek giymeye çalışıyorum. Bi tane de lastikli pantolonum var onunla şimdilik idare ediyorum gittiği yere kadar. Ama sanırım yakın zamanda hamile pantolonlarını bi denemeliyim.
Eki Görüntüle 1067198
Kızlar eğer hazır içi dolu iğne değilse, yani karışımı, şırıngayı filan siz alıyorsanız normalden daha ince uca sahip şırıngalar var. Eğer hazır değilsen ondan kullanın. Belki bir faydası olur.
Allah yardımcınız olsun...
Âmin. Ben ilk duyduğumda hamile kalmadan aylar önce eşime söyledim. Oğlum olursa adını Cihangir koyucam diye:) öyle oldu ve ismi belli. Arkadaşlar cinsiyeti belli olan herkes adını koysun çünkü aileler hatta dışarıdan bile karışanlar oluyor şunu bunu koy diye.
Saol canım bugun ankaraya gittik anıtkabiri gezdik ama çok yoruldum eskisi gibi değilim sanırım
Ve ayrıca benim kasıklarım çok ağrıyor bugun keyfim çok kaçık
Çok sevindim canım gözün aydın merak etme şimdiden sonra rabbim korur onu inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?