- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- 163
biz cıkartamadık canım o annemin el emeği dantellerinden. mecbur camasır suyuna batırmak zorunda kaldık sonra da mis gibi oldular canım. tabi konu bebek kıyafetleri biraz daha dikkatli olmak lazım ama ne biliyim birkere batırıp cıkartınca bir sorun olmaz diye düşğündüm
AY CANIM Allah akıl fikir versin bunlara ben bebeğimin cinsiytini söylememeyi düşünüyom babasına bileevet canim haklisin bizim bebislerimiz yani biz karar veririz degilmi? benim kv dede isim begenmiyor, ne o öyle diyor, güzel isimler secin falan demeye basladi bile...
daha hic birsey belli degil.
kadin agliyor telefonda, gelin izine diye...duygu sömürüsü yapior ogluna (gecen yapti, kavga etmistik) simdi birdaha böyle annen duygu sömürüsü yapar sende benimle kavga yaparsan dedim o zaman cok kötü olur....
damardan giriyor kadin yaaaaa......
ya oglunu neden üzüyorsun, neden agliyorsun, kapat telefonu o zaman agla...sanki biz milyoneriz de gitmiyoruz izine...aaaahhhhh bu kv deler yokmu
neden esin kizmi istiyor?
benim esimde erkek diyor....
Yalan o ya bende sürekli tatlı yedim hatta rüyamda bile nutellaa sayıkladım ama kızım oluyor :)
Hamiş Arkadaşlarım dünden bugüne şiddetli bir baş ağrım söz konusu, benim gibi baş ağrısı yaşayıp ilaçsız tedavi edenlerin tavsiyelerini bekliyorum.. Nasıl kurtulurum bu ağrılardan LÜTFEN YARDIM edinnn:2:
bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim
bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim
Ben orada merve hanıma gittim.Tüp bebepe ise Mert bey vardı vip bölümünde o yönlendirmişti.Ama Vedat bey varmış mesela o çok iyiymiş. Kentteki bayan doktoru inan ben de bilmiyorum .
yada kutsalAşk ın kızını alsın , kız çok maşallah
teşekkürler cnm. işte oda yapmak çok güzel çok ta keyifli ama doğduğunda odasında yatıramıyorsun , daha sonra çocuk odası almak daha mı mantıklı acaba? ikinci kız olacak senin galiba çok sevindim . Rabbim ikiciyi bana da erkek versin inş.
hatırlatman için teşekkürler cnm. bende sitesinden baktım, nuk ta falan indirim var bende gördüm. Bügün nasip olursa mothercareye gidip , kızıma alışveriş yapmak istiyorum. Daha hiç birşey almadım ,
Izlar internetten bi bakayim dedim sonuclarimiz cikmis su sekilde...
free bhcg=56.6 mom=1.6
Papp-a serum=1744 mom=0.81
Biyokimyasal risk=1:412724
Down sendromu riski=1:9810
Trisomi18/13 riski=1:22000000
Yas riski=1:1300
Sonuc negatif tarama
cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:)
Izlar internetten bi bakayim dedim sonuclarimiz cikmis su sekilde...
free bhcg=56.6 mom=1.6
Papp-a serum=1744 mom=0.81
Biyokimyasal risk=1:412724
Down sendromu riski=1:9810
Trisomi18/13 riski=1:22000000
Yas riski=1:1300
Sonuc negatif tarama
cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:)
Ben çigdem hanıma gidiyorum perşembe gidicem 2.kez bakalım nasıl olcak? Doğum konusunda kararsızım bayağı. Tınaztepe yi de önerenler çok. Egepol var bir de ama ters geliyor orası bana. Canım gene konuşalım bu hastane işini izmir de sıkıntılı seçenek çok fazla diil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?