2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sagolasin canim cok sukur darisi basina insallah bende yarin gidecegim doktora gostermeye insallah doktorda guzel seyler soyler bide randevuyu nezamana verecek onuda merak ediyorum ona gore gun sayacagimcanim ya bende bulantinin b si kalmadi valla simdide endise etmeye basladim deliyim ben ya

canım tebrikler .seninle yaklaşık doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ve benim de erkek olacak.ben de Cuma günü öğrenmiştim .bana da doktor suyu güzel dedi ve senin gibi her şeyini ölçtü.

:))) sevin valla ne güzel bebişini daha güzel besliyceksin artık iştahında açılmış maşaAllah size :) bi hareketlerini hissetmeye başlasaydık rahatlıycaktıkta o zamana kadar bu endişeler hep olacak sanırım

Oo cok sevindim, , doktorun ozel olsa da dogumu sgk na gore indirimli yapiyorlardir dimi?? Cok Sağol cnm haber bekliyorm o zaman 4gozle :))

Hanımlar merhaba. Ablam 2,5 yıl önce Çınarlı Hastanesi'nde epidural normal doğum yaptı. Doktoru Tahir Bey'di ve çok memnun kalmıştı. Fiyatını hatırlamıyorum ama İzmir'e göre çok uygun gelmişti bize.

maşallah oğluşuna :) erkekler atak yaptı , gördüğüm kadarı ile doktorlar ilk önce ne söylüyorlarsa kesinleşirken de aynı sonuç oluyor

Masallah canim hersey yolundaymis ben yaptirmadim araliklari bilmiyorum oyuzden
Maasallah canim Allah bagislasin oglusunu sira yavas yavas bize geliyo Rabbim bizede o gunleri nasip eder insallah

hadi gozun aydın bakalım minik yaramaz bi oğlan çocuğu he :) allah kolaylık versin cnm gelişimide iyiymiş maşallah

canım tebrikler .seninle yaklaşık doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ve benim de erkek olacak.ben de Cuma günü öğrenmiştim .bana da doktor suyu güzel dedi ve senin gibi her şeyini ölçtü.

Teyzeleri hepinize cok tesekkur ederiz darisi ogrenmeyenlerin basina Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Olcumleri soylemiyorsa kizlar sorun hep ben oynamiyo neden dedim oynuyo ama daha hissetmemen normal dedi bu benim doktorum degil ama cok ilgili yedek doktorum ara uzun olunca kacamak yapiyorum doktor bugun kacak hastamiz gelmis dedi utandim biraz ama cok ilgilendi

ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim ama bunda 2 ayında başladım hamile giysilerine sığmıorum çnkü karnımda büyük duruo epeyce gaz şişkinliğide olabilir herhalde kimide diyor ki kız bebekte karın erken büyüyormuş doğruluğu ne derece bilmiyorum

Çok şükür güzel bir haber daha, yalnız dikkat ettiysen btahcg 50 nin üzeri :)
Benim de kocam şimdiden ben onu kocaya vermem diyo damlanın kızını alsın bence 😃😃😃😃

Babalar kızlarını çok sevecekler belli oldu :) bizim babamızda ben kızımı vermem diyor . Neyse dur şimdi Cool dan haber bekliyoruz şimdi ...

dolap gerekiyor evet . Bende hem güzel olsun hem ucuz olsun istiyorum nerden bulacaksam bu özelliklerde :) mothercarede her ayın 15 inde olan indirimi duydum cnm o nedenle bu güne denk getirdim aslında. Bakalım içime sinen bir şey bulabilirsem alacağım inş. sizin ciler topiğinizi gördüm cnm bayada okudum hatta. Aldığınız herşey çok güzel , iyi günlerde kullanın

Doğru olabilir canım benim ilk günden itibaren çıkmaya başladı şimdide gayet anlaşılıyor yani normal ben değilim dümdüz karnım vardı simdi bildiğin kızım gözüküyor :)

Doğru olabilir canım benim ilk günden itibaren çıkmaya başladı şimdide gayet anlaşılıyor yani normal ben değilim dümdüz karnım vardı simdi bildiğin kızım gözüküyor :)

Beim 2. olmasına rağmen oğlumdaki hamileliğe göre küçük. sanırım sonra birden büyüyecek.

Ben geçen sene Ekim ayında aldım kızımı kucağıma o zamanlar önceki senenin Ekim anneleri gelip iyi dileklerini diliyorlardı çok özenirdim bizde böyle olucak mıyız diye.. çok şükür Allah nasip ettii.. inşAllah Yarabbim Allah sizlerinde hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşAllah..

Canim aklima geldi simdi baktim 119.1 cikmis hcg degerim bakalim tutucakmi :)

bende birsey yok daha dumduz.kiloda aladm.

Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini. İnşallah biz de 2015 Ekim annelerine bebeklerimiz kucağımızda iken yazarız:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin canim . . güzel dileklerin için binlerce kez teşekkürler. İnşallah bizde ekimde minnaklarımızı kucagımıza alacağız :)) Rabbim herkese hayirli sağlikli sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Ha ha bekle bakalım

Evet canim 50 nin uzerinde teoriye gore kiz mi dersin

Son düzenleme:
kızlar merhaba. herkes iyidir inşallah. ben işe başladım çok giremiyorum
perşembe saat 3te randevum var ikili test yapılcak dua edin bana her şey iyi olsun inş. bir de ben kanamadan sonra hiç doktora gitmedim ya şimdi korkuyorum bir sorun var dicek diyor. şu an kanama yok Rabbime şükürler olsun, ama akıntı var o normal mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…