2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hangi marka kullanıyorsun canım? fiyatı ne? ayrıca çatlak kremi kullanıyor musun?:)

günaydıııın, canım bana da gecen hafta başladı ilaçlara... elevit , gyno ferro sanol ve calciday verdi... süt dokunduğu için içemiyorum da omega 3 olarak da marincap verdi ama eczanede o yoktu pulse aldık onun yerine.. doktora sordum bunu da kullanabilir miyim diye... kullanabilirsin dedi... bir de ben çok çabuk şişmeye başladım neredeyse 6 aylık kadar göbüş oldu, o yüzden çatlak kremi önermesini istedim... doktorum bella b diye bir markanın çatlak önleyici bakım yağını önerdi, organikmiş sanırım almadım daha ama içindekileri kontrol ettim genelde yağ karışımları bal vs... sanırım alacağım en azından içinde paraben vs. yok... senin kullanmaya başladığın çatlak kremi vs. var mı?

Ben varım canım yanında gyno fero ve decavit kullanıyorum

kızlar merhabaaaa
tek kesede iki bebiş annesi var mı aranızda???

canım ultrason fotoğrafın var mı? ben 7 haftalıkken gittim tek kalp atışı var dr da bişey söylemedi ama benim anlayamadığım başka bi beyazlık daha var. bebeğin eşi hariç . acaba ikiz mi diye takıldı aklıma ama onda kalp atışı aynı anda mı başlıyo kalp atışları acaba. fotoğrafını görmem mümkün mü :)

Canim o yolk kesesi olmasin ??

kızlar gunaydın!
ruyamda doğum yapmısım hayırdır insallah.
en önemlisi uzuun uzuun emzirdim bebeğimi.
sut geldi gögsumden ve lıkır lıkır çekti içine benimki sanki:))
ne demek acaba?

gunaydıın ..
herhalde bugün annişlerin bebişlerini rüyalarında emzirme günü :) ben de bu gece rüyamda erkek bir bebeğim oluyor ve onu emziriyorum...benden de hemen süt geldi ve bebeğim baya bi emdi...hayra yoralım hayır olsun diyelim canım...hamile insanın görebileceği en doğal rüyadır herhalde :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun...

Günaydın kızlar kısmetse kızıma bi erkek kardeş geliyor ikili testin sonucuda iyi çıktı tansiyon olasılığınında kan değerlerime göre düşük olduğunu söyledi hızlı kilo alışımdan ve tansiyonda sorundan dolayı vitamin vermedi demir ilacı verdi ilk hamileliğimde 4 aydan itibaren her banyodan sonra zeytinyağı sürdüm 18 kg aldım erken doğum oldu 1 ay ama hiç çatlağım olmadı tavsiye ederim hemde doğal

son fotoğrafı(dünkü) var şu anda canım telefonumda... 2 hafta önce 7+1 de tek bebek dediğindeki usg fotosu evde..akşam eve gidince çekebilirim.. kalp atışları aynı anda başlıyor canım tabiki ama geçen sefer usg de tek bebek gördüğü için onun kalbine odaklanıp onun kalp sesini dinletti..arkadaki bebeği farketmediği için onun kalp sesini açmamış oldu bu nedenle...
dün gittiğimizde de ikisinin kalbine ayrı ayrı odaklanıp ayrı arı dinletti...

Gözün aydın cnm , bende çok istiyorum 2. bebişim erkek olur inş. zeytin yağı cildi nemlendiriyor bende onu kullanmayı düşünüyorum

ne güzel yaa allah hayırla kucağına almayı nasip etsin kuzucukları :)

Selam Kızlar, biraz da eğlenelim dedim ekim annesi olacağımız için çoğumuzun bebeği terazi burcu olacak inanıp inanmamak size kalmış tabi maksat eğlence olsun ama ben okuyunca inanmak istedim

Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.

Beenim ki akrep olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…