2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Tamamen aynısı canım. Birkaç hareket oluyor bitiyor. Sürekli devam etmiyor:) ben aç karnımı doyurduğumda oluyor. İşyerinde aç kalıp bi anda yemek yediğimde oldu bugün:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaaaa çokk sevindimmm gün içersinde bir kaç kez hissediyorum hatta yemek yeyince özellikle sonunda çokokremde yiyorum ve bekliyoruuummm :)
bian önce 20 haftalık felan olsakta iyice hissetsek :)

yaaaa çokk sevindimmm gün içersinde bir kaç kez hissediyorum hatta yemek yeyince özellikle sonunda çokokremde yiyorum ve bekliyoruuummm :)
bian önce 20 haftalık felan olsakta iyice hissetsek :)

Oluruz hissederiz canım Allah'ın izniyle. Bu arada bu tetanoz aşısını şimdiki sağlık Ocağı'na sordum. 19. Haftada gel yapalım dediler. O zaman gidicem.

ben daha buradaki sağlık ocağına aldırmadım kaydımı olmazsa halledeyim bian önce

ben daha buradaki sağlık ocağına aldırmadım kaydımı olmazsa halledeyim bian önce

Bi form var internette. Onu doldurup nüfus cüzdanınla götür sağlık Ocağı'na. Bi de hamile olduğunu söyle kayıt oluştursunlar:)

Son düzenleme:
sebamed e bakarsan sonucunu bekliyorum canım üyelik istiyo site sanırım uğraşmıym:)

Yok yok , üyelik istemiyor. O üyelik sayfasını kapatınca işlem yapabiliyorsun ama sebamed yok orada.
Sebamed içeriğini hiç yazmıyor, anlam veremiyorum.

ben MERKEZ deyim canım

Şimdi okudum arkadaşım. Ben mentollü bitkisel kremlerden azıcık sürdüm başım ağrıdığında, sonra da başıma, gözlerime, şakaklarıma masaj yaptırdım bilen birine. Çok rahatlattı. Acil rahatlama için başının hangi yanı ağrıyorsa tam tersi yöndeki elinin baş parmakla işaret parmağı arasındaki el bileğine yakın kısmındaki çukur yere buz koy, ya da sıkı sıkı o noktayı ovuştur. Ben çok faydasını görüyorum, bir doktordan öğrenmiştim bu yöntemi.

Hepimiz benzer şeyleri benzer zamanlarda hissediyorsak bence de tesadüf olamaz :)
Dimi bencedee :)
Anladim canim, bende seyirme, pit pit etme hicbiri yok henuz, sadece biraz agri var erken sanirim daha, 14+4 teyiz

Canım ben 15+0 devamlı olmuyo arada genelde karnımı doyurunca

Gunaydin herkeseee, mutlu bir cuma olsun ekim anneleriii

ismiyle yaşasın çok güzel bir isim koyuyorsun. Ben Elif ismini çok istiyorum,anlamı çok güzel bir isim. Ama eşim istemiyor, bakalım ne bulacak sabırsızlıkla bekliyorum:) çalışıyor musun sen?

Ay hadi hayirlisiyla gonlunden gecen olur insallah canim :)
benimkinin degismesinin imkani yokmus.Olusmus vajinayi gosterdi doktor.
zaten benmde ilk sordugum soru degisemez mi? Olmustu.
IInsallah guzeller guzeli,hayirli bir prensesimiz olucak :)

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah canım

ismiyle yaşasın çok güzel bir isim koyuyorsun. Ben Elif ismini çok istiyorum,anlamı çok güzel bir isim. Ama eşim istemiyor, bakalım ne bulacak sabırsızlıkla bekliyorum:) çalışıyor musun sen?

Amin inşallah Elif de çok güzel bi isim ama iş eşine kalmış anlaşılan:)) evet canım çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…