2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gerçekten konuştukça batmak diye buna derler :)

Cihangirim de iyi canım :) Bugün yine pıt yapıyor alt tarafıma :))))) Darısı başına :)

maşaAllah yaa ne güzel hissetmeyede başlamışsın biz daha cinsiyetini öğrenmek peşindeyiz

Çok yakışıklı olmasın. Nazar değmesin benim oğluma teyzesi
Bugün hava kötü istanbulda. Sanırım böyle bir havada doğum yapıcaz :)))))))))

ekimi bilmem ama benim düğünüm 21 eylüldeydi tahmini doğumda 20 eylül gözüküyor ozaman hava harikaydı :) evet bende kızımın cok güzel olmasını istemiyorum nazardan cok korkarım cunku

S.a kizlar disim cok agriyor geceden beri kivraniyorum sizden hamilelik boyunca disciye giden oldumu dayanamayip gitcem sanirim ama bebise bisi olurda diye korkuyorum :/

benimki tam sınırda akrepte olabilir terazide.Ama kocis terazi bide kız olursa napcam sizle diyo 😊 (bende terazi burcuyum).tabi benim gönlüm teraziden yana 😜

S.a kizlar disim cok agriyor geceden beri kivraniyorum sizden hamilelik boyunca disciye giden oldumu dayanamayip gitcem sanirim ama bebise bisi olurda diye korkuyorum :/

gidebilirsin canım artık serbest. 14. haftayı geçtin dimi? bana dokotrum 14. haftadan sonra izin verdi cunku. onun dışında tuzlu gaargara yapabilirsin. ve kalsiyum almaya calıs muhakkak. kalsiyum eksikliğinden diş ağrısı oluyırmuş. benim eşim de sarımsağı ince ince doğrayıp üzüm sirkesiyle 5 dakika kaynatıp zorla gargara yaptırmıstı 5 dakikaya agrım kesilmişti. ağlıyordum bende diş ağrısından resmen

ekimi bilmem ama benim düğünüm 21 eylüldeydi tahmini doğumda 20 eylül gözüküyor ozaman hava harikaydı :) evet bende kızımın cok güzel olmasını istemiyorum nazardan cok korkarım cunku

İnşallah havalar yine güzel olur doğumlarımızda :)) Ve inşallah gündüz doğum yaparım çünkü geceden korkuyorum :))))))))

Bu arada bi dahaki randevumu 17 mayısa aldım..

kızlar aranızda 3'lü 4'lü test yaptırıcak olan varmı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum.kızlar ya şimdi bizim 3.ay bitti.4.ayın içindeyiz demi şaka gibi ya:))nedense hala inanamıyorum hala kimseye sölemedim ama bi arkadasım ne bu göbek kilomu aldın dedi???cok yiyorum kilo aldım dedim :)))

İnşallah havalar yine güzel olur doğumlarımızda :)) Ve inşallah gündüz doğum yaparım çünkü geceden korkuyorum :))))))))

Bu arada bi dahaki randevumu 17 mayısa aldım..

inanmıyorummm :) taam 1 ay mı var şimdi? nasıl dayancaksın kuzum? bize de 1 ay sonraya vermişti eşim, biz dayanamayız 2 hafta sonra gelsek olmazmı dedi tamm dedi doktor da 2 hafta sonra gidiyoruzz :) yani 21inde :) ya kamuran 21. haftadamıydı ayrıntılı ultrason ben cok heyecanlıyım düşünsene suratı resmen önümüzde olacak :)

hehehe iyi demişsin :) ama ne zamana kadara saklayacaksın bebişi boyle?

elevit de domuz katkısı çıktı bu nedenle artık doktorlar vermiyor firması da kabul etmiş bu durumu. decavit veriyorlar onun yerine. ben çatlak kremi kullanmaya başlamadım daha ama bu hafta alırım bende, araştırıyorum şimdi. sana önerdiğinin fiyatı 85-90 lira. bal katkılı sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…