nasılsınız kızlar ben hastayım çok kötü öksürüyorum sabah da aşırı öksürükten afferdersiniz kusuyorum ve boğazım tahriş oldu sesim düştü
Gerçekten konuştukça batmak diye buna derler :)
Cihangirim de iyi canım :) Bugün yine pıt yapıyor alt tarafıma :))))) Darısı başına :)
maşaAllah yaa ne güzel hissetmeyede başlamışsın biz daha cinsiyetini öğrenmek peşindeyiz
selam aranıza yeni katıldım hayırlı cumalar
Çok yakışıklı olmasın. Nazar değmesin benim oğluma teyzesi
Bugün hava kötü istanbulda. Sanırım böyle bir havada doğum yapıcaz :)))))))))
Selam Kızlar, biraz da eğlenelim dedimekim annesi olacağımız için çoğumuzun bebeği terazi burcu olacak inanıp inanmamak size kalmış tabi maksat eğlence olsun ama ben okuyunca inanmak istedim
Terazi bebekleri daha doğdukları ilk günden itibaren güzel ve tatlı yüz ifadeleriyle herkesin beğenisini kazanırlar. Gülümsediklerinde ortaya çıkan sihir adeta tüm odaya yayılır. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir.
Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan birşey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce herşeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi burcu çocukları çok renkli kıyafetlerden çok hoşlanırlar, aynı zamanda kaliteli ve pahalı şeyleri de severler. Tiyatro ve müziğe karşı yetenekleri çok gelişmiştir.
S.a kizlar disim cok agriyor geceden beri kivraniyorum sizden hamilelik boyunca disciye giden oldumu dayanamayip gitcem sanirim ama bebise bisi olurda diye korkuyorum :/
ekimi bilmem ama benim düğünüm 21 eylüldeydi tahmini doğumda 20 eylül gözüküyor ozaman hava harikaydı :) evet bende kızımın cok güzel olmasını istemiyorum nazardan cok korkarım cunku
İnşallah havalar yine güzel olur doğumlarımızda :)) Ve inşallah gündüz doğum yaparım çünkü geceden korkuyorum :))))))))
Bu arada bi dahaki randevumu 17 mayısa aldım..
kızlar aranızda 3'lü 4'lü test yaptırıcak olan varmı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum.kızlar ya şimdi bizim 3.ay bitti.4.ayın içindeyiz demi şaka gibi ya:))nedense hala inanamıyorum hala kimseye sölemedim ama bi arkadasım ne bu göbek kilomu aldın dedi???cok yiyorum kilo aldım dedim :)))
Ben 8.haftadan beri Marincap balık yağı kullanıyorum her gün. Vitamin olarak da elevit alıyorum canım.
Cnm inan markasını unutuyorum e ile başlıyor kısa bir ismi var 28 TL fiyatı . Ben başka marka istedim de onu vermedi
hehehe iyi demişsin :) ama ne zamana kadara saklayacaksın bebişi boyle?
günaydıııın, canım bana da gecen hafta başladı ilaçlara... elevit , gyno ferro sanol ve calciday verdi... süt dokunduğu için içemiyorum daomega 3 olarak da marincap verdi ama eczanede o yoktu pulse aldık onun yerine.. doktora sordum bunu da kullanabilir miyim diye... kullanabilirsin dedi... bir de ben çok çabuk şişmeye başladım neredeyse 6 aylık kadar göbüş oldu, o yüzden çatlak kremi önermesini istedim... doktorum bella b diye bir markanın çatlak önleyici bakım yağını önerdi, organikmiş sanırım almadım daha ama içindekileri kontrol ettim genelde yağ karışımları bal vs... sanırım alacağım en azından içinde paraben vs. yok... senin kullanmaya başladığın çatlak kremi vs. var mı?
Ben varım canım yanında gyno fero ve decavit kullanıyorum
ayın sonunda sölücem canım :)) zaten artık saklıcak halim kalmadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?