2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Benim kızımda başak olacak. ama biliyorum terazi burçlarının özellikle erkeklerinin ne kadar yakışıklı olduklarını

Benim oğlum da terazi olacak :)))

ozaman cihangir gerçekten cok yakışıklı olacak bakta gör :) ben ne kadar terazi burcu erkeği tanıdıysam hepsi yakışıklı oluyor ama cokta mız mız oluyorlar yani sevgiyi cok cok fazla istiyorlar sanırım birazcık şımartılmak istiyorlar bakalım cihangirin huyu suyu nasıl olacak yakışıklılığına di,yecek laf yok ama :)

Çok yakışıklı olmasın. Nazar değmesin benim oğluma teyzesi
Bugün hava kötü istanbulda. Sanırım böyle bir havada doğum yapıcaz :)))))))))

nasılsınız kızlar ben hastayım çok kötü öksürüyorum sabah da aşırı öksürükten afferdersiniz kusuyorum ve boğazım tahriş oldu sesim düştü

benimki tam gününde doğarsa akrep olacak ama daha önce olması için dua ediyorum akrepler çok fena oluyor yaa

nasılsınız kızlar ben hastayım çok kötü öksürüyorum sabah da aşırı öksürükten afferdersiniz kusuyorum ve boğazım tahriş oldu sesim düştü

Çok geçmiş olsun canım ya öksürük çok fena sıcak bişeyler iç sürekli ıhlamur süt falan en azından boğazını yumuşatır

Geçmiş olsun. Boğazını yumuşatıcı bir şeyler iç. Sıcak süt falan:)

benimki tam gününde doğarsa akrep olacak ama daha önce olması için dua ediyorum akrepler çok fena oluyor yaa

Canım doktorum muhtemel doğum tarihinde doğurma olasılığının %3 olduğunu söylemişti, 10 gün sonrası ve 10 gün öncesi gibi düşün demişti, yaniiii terazi olma şansı var

Ben de akrebim bi kere

ayy kuzum kusura bakma yaa :26: ben erkekler açısından ve kendi tanıdıklarıma bakarak demiştim şimdide birinizin kocası çıkarmış

Canım doktorum muhtemel doğum tarihinde doğurma olasılığının %3 olduğunu söylemişti, 10 gün sonrası ve 10 gün öncesi gibi düşün demişti, yaniiii terazi olma şansı var

evet aynen bende birde sezeyan durumu var o da netleşirse iki hafta öncesinde gelir bebişimm

Bir hafatayı daha bitirmenin sevinciyle,herkese günaydınnn

Gunaydinn tatlim:)

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar bu akşam randevumuzvar

Hayirli cumalar canim guzel haberlerle gel insallah:)

Gunaydin sekerler bugun cinsiyetini sorucam kuzumun bakalim doktorumuz soyleyecek mi

Hadi bakalim cinsiyeti ogrenirsin insallah canim:)

Hayirli cumalar canim test sonuclarinda guzel ciksin insallah:)

günaydın kızlar , hayırlı cumalar :) haftanın son iş günü :)))) bebişler 1 er hafta daha büyücek :))

Gunaydinn tatlim hayirli cumalar:)

İnşaallah kızlar.. hepimizinki iyi çıksın sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım.. devlet hastanesinde dörtlüyü yapiyorlar canım.. ( arkadaşın biri sormuş)

konuştukça batıyorum yaa

eeee canım nasılsın cihangirimiz nasıl konuyu değiştiriyim bari çıkış bulamadımm

Gerçekten konuştukça batmak diye buna derler :)

Cihangirim de iyi canım :) Bugün yine pıt yapıyor alt tarafıma :))))) Darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…