2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Cok saol yaa Allah razi olsun hemen denicem ins gecer cok dua edicem valla hangisini yapsam bilemedm ikisini de mi yapsam yoksa ikinci karisimin icine tuz mu katsam :)

Canım bi sen bi ben bir de first kaldı sanırım hamileliğini herkesten gizleyen :)))

Ayrıntılı ultrason 18-23 haftalar arasında yapılıyor canım :) 21ine de az kalmış. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)))))))))

Benim doktoruma 10 mayısa kadar randevular dolu canım ya. 10unda da işi varmış hastanede olmayacakmış. Ben de haftaiçi gidemem. Benim eşim özel sektörde. İşe gitmemesi demek para kaybı demek. O yüzden ayın 17sine aldım :)

Cok saol yaa Allah razi olsun hemen denicem ins gecer cok dua edicem valla hangisini yapsam bilemedm ikisini de mi yapsam yoksa ikinci karisimin icine tuz mu katsam :)

canımm valla başlarda tuzlu su kesiyordu ağrımı ama sonra kesmemeye basladı parolda içmiştim yok bana mısın demiyordu. sonra ağlamam sonucu eşim o sirkeli sarımsaklı karısımı getirdi burnunu tutup oyle yap tammı yani kokusu gercekten iğrenç ama 5 dakikaya cözüyor. bide kahvaltıda mutlaka kalsiyum almaya calıs. ben hala süt ve süt ürünleri tüketemiyırum oyüzdn ağrım yine oluyor bazen. lor yediğim günlerde ağrım olmuyor ama cok ilginç :) bu arada eger hafta olarak 14 ü gectiyse doktorun izni ile dişciye gitmelisin. 6 aydan sonra yine yasaklanıyor cunku dişçiye gitmek. ve dişinde enfeksiyon varsa bu bebek için gercekten cok zararlı olabilir. dikkatli olmalısın. ben de pazartesi gidiyorum sonunda.

first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))

Aaaa sen saklamada bizden daha iyisin o zaman :)))

Ben bir tek müdürüme söyledim, o da zorunluydu, ilkinde kayıp yaşayınca bunda da sorun olursa izin de falan sıkıntı olmasın diye söyledim.İş yerinden bir kişi kendi anlayınca da itiraf ettim ama kimseye söyleme dedim :)

Yok canim yaa benim doktorum izin vermisti artik etraftakilere silememize cumle alem biliyo yani bitek face te ilan etmedim onu sa yapmicam zaten:)

Sen söyledin mi herkeseeeeee...Doktor bana da söyle dedi ama ben söylemedim,korktum.

Bseylül canım emin misin ay sonunda söyleyecekmisin ? Bu durum bizimle doğurana kadar sır olarak kalsa :))))

Son düzenleme:

olsun ya sen bi gideceksin oğlun kocaman olmuş olacak :) seninki daha güzel aslında dayanması sorun işte birtek. ayrıntılı ultrason için en iyisi 22. haftada gitmek. ozamana daha cok büyümüş oluyor daha net gözükür ağzı burnu heralde dimi? kendi doktoruna mı gideceksin ayrıntılı ultrason için?

Sen söyledin mi herkeseeeeee...Doktor bana da söyle dedi ama ben söylemedim,korktum.

Bseylül canım emin misin ay sonunda söyleyecekmisin ? Bu durum bizimle doğurana kadar sır olarak kalsa :))))

Soledimm wallaa herkes biliyo ohh cok rahatladim:)) kizlar sizde artik en azindan yakinlariniza soleyin 4. Ayin icindeyiz dala flan gectim ama gercekten nerdeyse dogurunca haber verceksiniz millete diye korkuyorum:)

Yok canim yaa benim doktorum izin vermisti artik etraftakilere silememize cumle alem biliyo yani bitek face te ilan etmedim onu sa yapmicam zaten:)

hahhahaha.aslında olabilir mantıklı olan o zaten sadece sizin bilmeniz :)) her derdimi sıkıntımı size anlatıyorum nasıl olsa :))

nasılsınız kızlar ben hastayım çok kötü öksürüyorum sabah da aşırı öksürükten afferdersiniz kusuyorum ve boğazım tahriş oldu sesim düştü

Gecmis olsun canim elma hosafi vs icebilirsen iyi gelir sanirim. Hem bogazini yumusatir hemde oksurugu keser. Bende dunden beri iyi degilim sinuzitim tekrar etti yine. Karbonatli gargara vs yaptim sabah biraz kendime geldim.

Soledimm wallaa herkes biliyo ohh cok rahatladim:)) kizlar sizde artik en azindan yakinlariniza soleyin 4. Ayin icindeyiz dala flan gectim ama gercekten nerdeyse dogurunca haber verceksiniz millete diye korkuyorum:)

Çalışmıyor olsam, kimseyle görüşmem, söylemem valla :)))

Benim korkularım hala geçmedi maalesef Gerçi dr bunun sonu yok,doğuma bir hafta kala da Allah korusun olacaksa olur dedi, haklı biliyorum ama elimde değil...

Zaten daha 15 gün var muayeneye, bebiş ne yapıyor, haberim yok 2 haftadır...

Kuzucum Allah korusun kotu seyler dusunme ama maalesef ki dr un hakli olacaksa bunun onune gecemeyiz biz elimizden gelen heraeyi yaptik tum onlemleri aldik dikkatli de davraniyoruz Allahin izniyle sipalar ekimde dogacak:)

aynı duyguları paylaşıyoruz çalışmasam ,görüşmesem sölemem .bende dün bi niyetlendim dün anneme söliyim sonra dedimki alalhım 10 gündür görmüyorum bebeğimi.26sında kontrole gidicem kontrol sonrası sölemeyi düşünüyorum artık ..doğru aslında olucaksa olur Allahın Takdiri ama benimde elimde değil,değişik bi psikoloji.

Yok canım ben devlette yaptırıcam. Ayrıntılı ultrason fiyatını hiç sormadım ama ikili test sormuştum. 180 lira demişti. Ki bu ayrıntılı ultrason. Bunun 180 olduğunu sanmıyorum. En az 300 ister.
Devlet hastanesinde bedava :) Hem hastane de yanımda. Orada yaptırıcam..

elevitte domuz katkısı çıktı ve artık doktorlar vermiyor biliyor musun bunu? kendi firması da kabul etti bunu. bu nedenle doktorlar decavit veriyor.

aaa gerçekten mi? İlk kez duydum :26: bundan sonra içmiyim o zaman ben de çok şaşırdım gerçekten. Muadili decavit miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…