gidebilirsin canım artık serbest. 14. haftayı geçtin dimi? bana dokotrum 14. haftadan sonra izin verdi cunku. onun dışında tuzlu gaargara yapabilirsin. ve kalsiyum almaya calıs muhakkak. kalsiyum eksikliğinden diş ağrısı oluyırmuş. benim eşim de sarımsağı ince ince doğrayıp üzüm sirkesiyle 5 dakika kaynatıp zorla gargara yaptırmıstı 5 dakikaya agrım kesilmişti. ağlıyordum bende diş ağrısından resmen
kızlar aranızda 3'lü 4'lü test yaptırıcak olan varmı??? ben yaptırmayı düşünmüyorum.kızlar ya şimdi bizim 3.ay bitti.4.ayın içindeyiz demi şaka gibi ya:))nedense hala inanamıyorum hala kimseye sölemedim ama bi arkadasım ne bu göbek kilomu aldın dedi???cok yiyorum kilo aldım dedim :)))
Cok guluyorum canim sana yaa nasil saklayabildin bunca zaman ben catlardim walla)
eşim dioki karnın cıkmasa kucagında bebeğinle geliceksin artık bakın çocuguma die ..:))
Canım bi sen bi ben bir de first kaldı sanırım hamileliğini herkesten gizleyen :)))
hadi hayırlısı bakalım bekliyoruz sonucusaat kaçta randevun?
Evet arkadaşlar bir hafta daha bitti oleeeeyyyy:))) en güzeli de hafta sonu geldi:) daha daha en güzeli benim kontrol günüme az kaldı:) Yarın saat 3 de kontrolüm var, 4 haftadır bebeğimi görmedim onu çok özledim:)))
Ne güzel benim de kontrolüme 5 gün kaldı bende çok özledimmm:))Güzel haberlerle gel inşallah
first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))
inanmıyorummm :) taam 1 ay mı var şimdi? nasıl dayancaksın kuzum? bize de 1 ay sonraya vermişti eşim, biz dayanamayız 2 hafta sonra gelsek olmazmı dedi tamm dedi doktor da 2 hafta sonra gidiyoruzz :) yani 21inde :) ya kamuran 21. haftadamıydı ayrıntılı ultrason ben cok heyecanlıyım düşünsene suratı resmen önümüzde olacak :)
Cok saol yaa Allah razi olsun hemen denicem ins gecer cok dua edicem valla hangisini yapsam bilemedm ikisini de mi yapsam yoksa ikinci karisimin icine tuz mu katsam :)
first senin kimler biliyo ?? first ün annesi biliodu galiba benim birtek eşim bilio :))))
Yok canim yaa benim doktorum izin vermisti artik etraftakilere silememize cumle alem biliyo yani bitek face te ilan etmedim onu sa yapmicam zaten:)
Ayrıntılı ultrason 18-23 haftalar arasında yapılıyor canım :) 21ine de az kalmış. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)))))))))
Benim doktoruma 10 mayısa kadar randevular dolu canım ya. 10unda da işi varmış hastanede olmayacakmış. Ben de haftaiçi gidemem. Benim eşim özel sektörde. İşe gitmemesi demek para kaybı demek. O yüzden ayın 17sine aldım :)
Sen söyledin mi herkeseeeeee...Doktor bana da söyle dedi ama ben söylemedim,korktum.
Bseylül canım emin misin ay sonunda söyleyecekmisin ? Bu durum bizimle doğurana kadar sır olarak kalsa :))))
Aaaa sen saklamada bizden daha iyisin o zaman :)))
Ben bir tek müdürüme söyledim, o da zorunluydu, ilkinde kayıp yaşayınca bunda da sorun olursa izin de falan sıkıntı olmasın diye söyledim.İş yerinden bir kişi kendi anlayınca da itiraf ettim ama kimseye söyleme dedim :)
Yok canim yaa benim doktorum izin vermisti artik etraftakilere silememize cumle alem biliyo yani bitek face te ilan etmedim onu sa yapmicam zaten:)
Sen söyledin mi herkeseeeeee...Doktor bana da söyle dedi ama ben söylemedim,korktum.
Bseylül canım emin misin ay sonunda söyleyecekmisin ? Bu durum bizimle doğurana kadar sır olarak kalsa :))))
nasılsınız kızlar ben hastayım çok kötü öksürüyorum sabah da aşırı öksürükten afferdersiniz kusuyorum ve boğazım tahriş oldu sesim düştü
Soledimm wallaa herkes biliyo ohh cok rahatladim:)) kizlar sizde artik en azindan yakinlariniza soleyin 4. Ayin icindeyiz dala flan gectim ama gercekten nerdeyse dogurunca haber verceksiniz millete diye korkuyorum:)
Çalışmıyor olsam, kimseyle görüşmem, söylemem valla :)))
Benim korkularım hala geçmedi maalesefGerçi dr bunun sonu yok,doğuma bir hafta kala da Allah korusun olacaksa olur dedi, haklı biliyorum ama elimde değil...
Zaten daha 15 gün var muayeneye, bebiş ne yapıyor, haberim yok 2 haftadır...
Çalışmıyor olsam, kimseyle görüşmem, söylemem valla :)))
Benim korkularım hala geçmedi maalesefGerçi dr bunun sonu yok,doğuma bir hafta kala da Allah korusun olacaksa olur dedi, haklı biliyorum ama elimde değil...
Zaten daha 15 gün var muayeneye, bebiş ne yapıyor, haberim yok 2 haftadır...
olsun ya sen bi gideceksin oğlun kocaman olmuş olacak :) seninki daha güzel aslında dayanması sorun işte birtek. ayrıntılı ultrason için en iyisi 22. haftada gitmek. ozamana daha cok büyümüş oluyor daha net gözükür ağzı burnu heralde dimi? kendi doktoruna mı gideceksin ayrıntılı ultrason için?
elevitte domuz katkısı çıktı ve artık doktorlar vermiyor biliyor musun bunu? kendi firması da kabul etti bunu. bu nedenle doktorlar decavit veriyor.
Canım bi sen bi ben bir de first kaldı sanırım hamileliğini herkesten gizleyen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?