- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın canım kanaman ne alemde bitti inşallah artıkGunaydin arkadaslar. Herkese sorunsuz bir hafta diliyorum...
Merhaba kızlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim ayı anne adaylarındanımHenüz cinsiyetini öğrenemedik ama Allah ım sağlıklı ve hayırlı nasip etsin kız-erkek farketmiyor :)) Bizim de 30 nisan da kontrolümüz var.Bakalım cinsiyetini belli edecek mi?Ben henüz herhangi bir hareket hissetmiyorum.yada tecrübesiz olduğum için anlayamıyorda olabilirim :))Benim daha önce üç tane düşüğüm vardı.İnşallah bu bebeğimi Allah ım sağlıkla kucağıma almamı nasip eder...Kısaca kendimden bahsedeyim.36 yaşındayım.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Coraspin kullanıyorum.Şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var diye.Elevit kullanıyorum.Tansiyonum inip çıktığı için tansiyon ilacı kullanıyorum.Birde demir ilacı lullanıyorum.Yani anlayacağınız ilaç manyağı oldum :)) Yeterki bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı doğsunlar da çektiğimiz sıkıntılar gelip geçici.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bende gelişmelerimden burada bahsetmek isterim.
Bitmedi canim kahverengiye dondu rengi ve azaldi. Biraz sonra doktora gidicez. Saat 9-9.30 gibi evden cikicaz. Insallah bebegim iyidir.Günaydın canım kanaman ne alemde bitti inşallah artık
canım kilolumuydun daha once? kilo indeksi normal olanlar daha z kilo alıyor ve gobeği olanların daha gec cıkıyormuş. gerci dümdüz oluyor demişsin. olur canım bianda da cıkabiliyor dediğin gibi en iyisi boyle. bak ben 3,5 kilo aldım ve bu duruma coook üzülüyorummmtesekkür ederiz bu arada teyzesi
cok parlak kum tanesı canım
Gunaydin arkadaslar. Herkese sorunsuz bir hafta diliyorum...
Günaydınlar kızlar yeni bir hafta güzel güzel günler diliyorum hepimize. 10 da dişçiye gidiyoruz 10.30 da kızımızı görmeye cok çok heyecanlıyız :))
Herkese günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olmasını dilerim..
Canım ben bugün Bakırköy'ü tavaf ettim. Elbisemi de aldım. Biraz dolaştık ama var uygun modeller. Tabi insanlar neden özellikle öyle bir model aradığıma anlam veremeyip "neden?" Diye sorup durdular. Keyfimin kahyası gibi
Fiyatlar da 500 civarı. Haberin olsun dedim :)
Bitmedi canim kahverengiye dondu rengi ve azaldi. Biraz sonra doktora gidicez. Saat 9-9.30 gibi evden cikicaz. Insallah bebegim iyidir.
Merhaba kızlar,
Allah kısmet ederse bende Ekim ayı anne adaylarındanımHenüz cinsiyetini öğrenemedik ama Allah ım sağlıklı ve hayırlı nasip etsin kız-erkek farketmiyor :)) Bizim de 30 nisan da kontrolümüz var.Bakalım cinsiyetini belli edecek mi?Ben henüz herhangi bir hareket hissetmiyorum.yada tecrübesiz olduğum için anlayamıyorda olabilirim :))Benim daha önce üç tane düşüğüm vardı.İnşallah bu bebeğimi Allah ım sağlıkla kucağıma almamı nasip eder...Kısaca kendimden bahsedeyim.36 yaşındayım.Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Coraspin kullanıyorum.Şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var diye.Elevit kullanıyorum.Tansiyonum inip çıktığı için tansiyon ilacı kullanıyorum.Birde demir ilacı lullanıyorum.Yani anlayacağınız ilaç manyağı oldum :)) Yeterki bebeklerimiz sağlıklı ve hayırlı doğsunlar da çektiğimiz sıkıntılar gelip geçici.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Bende gelişmelerimden burada bahsetmek isterim.
Bitmedi canim kahverengiye dondu rengi ve azaldi. Biraz sonra doktora gidicez. Saat 9-9.30 gibi evden cikicaz. Insallah bebegim iyidir.
Merhaba kızlar,
Bayanlar mrb.Allah kısmet ederse bende ekim annelerindenimmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?