- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Merhabalar teyzeleri ve arkadaşları :))
Geldik biz sınavdan iyimi geçti hiiiiç bilmiyorum resmen salladım hiç çalışmadım bile çünkü :) Allah'tan annemin ve eşimin sınavı güzel geçmişte benim için bi teselli oldu. Buyrunuz teyzeleri buda bizim fotoğrafımız.
Henam ve ben :)
Eki Görüntüle 1077510
kızlar gunaydın
iyi haftalar hepimize, güneşli-neşeli -şen günler inşalllaahhhh
Okuyorum da sizleri, herkes demir hapından bahsediyor.
Bu cuma özelde başka bir doktora gidip hem cinsiyeti hem de almam gereken takviye hapları soracağım.
Benim tedavimi yapan dr . gebelik takibinde çok pasif, isteksiz, zaten dolaylı olarak söyledi bunu.
o yuzden cuma baska bir dr dan randevu aldım.
hayırlısı.
ben basından beri, foik asit, omega....vb içeren takviye hapı alıyorum günde 1 tane.
canım hangi doktora gidiyodun benimki de tüp bebekle ilgileniyo acaba gebelikle ilgilenmek istemiyo mu die düşünüyorum da aynı doktor olabilir mi:)
bu akrep gafımı hiç unutmayacaksın demiiii
Kızlar günaydın,
Ben şuan 13. haftanın içindeyim. Son bir haftadır bebişimizin cinsiyetini çok merak eder oldum. Tabi ki sağlıklı olsun. Cinsiyet hiç farketmez. Ama merak işte..
Geçen hafta kadın doğum doktoruma gitmiştim. Doktor, bizim bildiğimiz nub çıkıntısını kastederek "erkeğe benziyor açı olarak ama net bir şey demiyorum" demişti. Dün de ufak bir sancım oldu korkup eve yakın bir hastaneye gitmek zorunda kaldım. Orada perinatoloji uzmanı (Detaylı ultrasonları çeken uzman) muayene etti beni. Çok uğraştı. Ama O da net bir şey göremedi. Ama bacak arasında herhangi bir şey yok. Net olmamakla birlikte ben kıza benzettim. Ayrıca fallos açısı aşağıya dönmüş. Fallos dediği bizim bildiğimiz nub çıkıntısıymış. Kıza benziyor dedi. Kafamız allak bullak oldu. Birkaç hafta sonra tabi ki net bir şekilde öğreneceğiz. Ama merak etmeye başladım artık.
Sizce hangisi daha güvenilirdir?
Bence ikinci gittiğin doktor daha güvenilir canım muhtemelen kızın olacak benîm doktorum nub falan fazla inanmayın oyle seylere heran hersey değişebilir demişti kmemşimoşan genital bölgesini görüp görememiz demişti
Kızlar günaydın,
Ben şuan 13. haftanın içindeyim. Son bir haftadır bebişimizin cinsiyetini çok merak eder oldum. Tabi ki sağlıklı olsun. Cinsiyet hiç farketmez. Ama merak işte..
Geçen hafta kadın doğum doktoruma gitmiştim. Doktor, bizim bildiğimiz nub çıkıntısını kastederek "erkeğe benziyor açı olarak ama net bir şey demiyorum" demişti. Dün de ufak bir sancım oldu korkup eve yakın bir hastaneye gitmek zorunda kaldım. Orada perinatoloji uzmanı (Detaylı ultrasonları çeken uzman) muayene etti beni. Çok uğraştı. Ama O da net bir şey göremedi. Ama bacak arasında herhangi bir şey yok. Net olmamakla birlikte ben kıza benzettim. Ayrıca fallos açısı aşağıya dönmüş. Fallos dediği bizim bildiğimiz nub çıkıntısıymış. Kıza benziyor dedi. Kafamız allak bullak oldu. Birkaç hafta sonra tabi ki net bir şekilde öğreneceğiz. Ama merak etmeye başladım artık.
Sizce hangisi daha güvenilirdir?
Asla unutmıcam
Günaydın herkese :)
ben 11+2 de gittiğimde doktorumuz kız demişti...12+5 te çok net erkek dedi ama ben inanmak istemedim 14+2 de gittim kesinleşti cinsiyetimiz erkekmiş:) bize pipisinin resmini de verdi:) cinsiyet gelişimi 13 haftaya kadar tamamlanıyormuş ancak kimisinde ödem felan olduğu için yanılma olabilir. Sen biraz daha bekle inş. dilediğin gibi olur
İnşallah canım... Benim için hiç farketmez cinsiyeti. Ama eşim sanki biraz kız istiyor gibi. Açık açık söylemiyor ama öyle anladım ben. Onun istediğinin olmasını çok istiyorum. Tabi sağlıklı olsun bebişlerimiz. Ama cinsiyet de merak ediliyormuş :) İkinci doktor perinatoloji uzmanı olduğu için cinsiyet tahmini konusunda daha güvenilir gibi geldi.
13. haftandasın iyi bir ultrason ve uygun pozisyonla görülebilir, belki de kızdır:)
günaydın canım oğluşun oluyormuş,gözün aydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?