2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
24.baku.ilk.24 aralik.10 ekim.erkek

Bana özel mesaj şeklinde atabilirsen sayfalar arasında kaybolmaz bilgilerin. Yarın ekleyebilirim ancak. Ama sanırım mesaj atma hakkın yok

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bayadır giremiyordum hafta sonu memlekete gittik ben ve oğlum sizi çok özledik sizlerden naber nasılsınızzz

Bende mesaj atamıyorum.Bir kere daha yazmıştım.
11 Ocak sat 1.cocuk d.tarihi 13 Ekim yaş 32

Sayfalar sürekli ilerliyor öyüzden arada kaynıyor bilgileriniz o yüzden mesaj atın diyorum tamm kaydettim yarın ekleyeceğim

Canım 2-3 gundur benim de belim karnım gogüslerim inanlmaz kasınıyo aslında kuru da diil vücudum bebe yagıyla nemlendiriyorum surekli ama kasıntı gecmiyo Allahtan geldi bugun de aksam yatmadan hemen sürücem:)

Günde 1 kere yazıyo canım ama benim kasıntılarım devam ederse sabah aksam yapabilirim heralde bişey olmaz dimi

Kizlar hamdolsun hamileligin basindan beri bende de ne bulanti ne kusma. Ara ara tansiyonum dustugu icin biraz bulanti yasadim. Ama hamilelik sirf benim kasintiyla gecti. Surekli sirtim goguslerim karnim kasiniyor. Cok da su iciyorum ama yine de cilt kuruyor. Iyi nemlendirmek lazim ciltlerimizi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar bayadır giremiyordum hafta sonu memlekete gittik ben ve oğlum sizi çok özledik sizlerden naber nasılsınızzz

Nerdesin ya ben de bugün seni sordum. Merak ettim. Iyisin dimi sen bebeğin eşin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynıyız seninle. Ben hamile değilken de her tarafım kaşınırdı. Özellikle üstümü çıkardığımda.. Hala da aynı:)

Sagol canim insallah. Karindan ultrasonla bakti oyle soyledi. Rahmin cok gergin, karnin sert yumusamasi gerekiyo dinlen, Dinlenmeyle gecebilecek bi durum dedi. Seninde insallah tez zamanda gecer. Hamileligimiz ikerledi artik insallah birsey olmax. Bu aylarda kanama problemi yasayip normale donen bir cok ornek var, merak etme atlaticaz. Bebegin saglikliysa hic endise etme bugun bebegimi gordum cok mutlu oldum...

Benim karnımda cok sert ve gergin boyle olmaması gerekiyormuş

kızlar bizde sağlık ocağına gittik bugün kalp atışlarını dinledik güm güm atıyodu yavrumun kalbi

Şura evet Danıştay'ın yanında birde Kuran'ı Kerim'de şura süresinin ismi ve Esmaü’l-Hüsna Allah’ın güzel isimleri arasında öyüzden söyledim canım tabi siz bilirsiniz. Ben bilmem canım nette oyle gordüm sadece bilgilendirmek istedim. Ben isim ararken bir kız eşinin ismi ağır geldiği için küçükken hep hasta olduğunu söylemişti eşinin ismini ailesinin değiştirdiğinde ise, eşi hasta olmayı bırakmış. cok ilginç gelmişti bana bu olay bende seni bilgilendirmek istedim bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynıyız seninle. Ben hamile değilken de her tarafım kaşınırdı. Özellikle üstümü çıkardığımda.. Hala da aynı:)

Aynen ben de onceden kasinirdim hep. Esim o kadar alisti ki artik ben soylemesem de eli sirtimda karnimda surekli kasiyor adamcagiz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım benimde yakınlarım var öyle ismini taşıyamayan çocuk çok ağlıyor hep hasta yaramaz ama kuran ı kerimdeki şura müslümanlara birbirlerine danışarak iş yapmaları demek esmaül hüsnada hüsna güzel demek esma isimler birleşince allahın güzel isimlerini simgeler ama sadece esma isimler demek o yüzden sevmedim ben ama eşim beni kızdırmak için esma şuranın annesi diyo çok kızıyorum anlamlı isimler istiyorum kızım için esmanın diğer anlamı işitmek kim kızını işitmek diye çağırırki bile bile eskiler bilmediğinden koyuyormuş o ismi bizimkinin babaennesinin adı babası annesine çok düşkünmüş babası sevinsin diye koyuyo ben illa benim dediğim demiyorum zaten oğlan olursa ilk ismi babasının ismi olcak beraber beğendiğimiz anlamlı bir isim istiyorum bakalım ne yapcaz sırf bu yüzden erkek istiyorum hayırlısıyla

ayaklarımin üstü ve bileklerim vede az daha üstü öyle fena kaşiniyorkiiii! napicaz bilmiyorum.Kupkuruda kanıtiyorumda.hamilelikden öncede böyleydi. ama biraz daha fazla 2.5 yıldır bununla uğraşıyorum.(((

Canımmm ya cok özledik biz seni

canım benim perşembe gününden itibaren burdayımm bilgisayar evde olucak buraya girerim rahatlıkla

Nerdesin ya ben de bugün seni sordum. Merak ettim. Iyisin dimi sen bebeğin eşin.

iyiyiz canım oğlum kıpır kıpır eşimde bende oğlumda ailece çok iyiyiz çok şükürr memlekete gittik haftasonu ondan öncede 23 nisan çalışmaları oluyordu eşimde bilgisayarı okula götürüyordu telde net yok o yüzden giremiyordum 23 nisandan sonra bilgisayar evde olcak girerim artık az kaldii canim benim beni sormuşsun sağol canım bende sizleri merak ettim çok özledim haa benim kıyafetler artık sıkıyor ama sadece 600 gr almişim oda göbektenn pantolonlarım sıkıyor 24 nisanda merkeze gideceğim alışveriş yapmaya yeni ciciler alıcaz kızlarr bu kaşıntılar niye oluyor biliyormusunuz çatlak olacaği için ben kaşıdım göbeğimde 2 çatlak oldu çok morelim bozuldu ama oğlum iyi olsunda ben katlanırımm canım sen nasılsın neler yapıyorsun

Son düzenleme:

ayaklarımin üstü ve bileklerim vede az daha üstü öyle fena kaşiniyorkiiii! napicaz bilmiyorum.Kupkuruda kanıtiyorumda.hamilelikden öncede böyleydi. ama biraz daha fazla 2.5 yıldır bununla uğraşıyorum.(((

Ay kızlar inanın okuyunca rahatladım bende de bu hafta kaşındı başladı, okuldaki arkadaşlara söyledim ama çok erken daha dediler Ben de ben şimdiden çatlıycam herhalde deidm ama kaşımamaya çalışıyorum tabi, kıyafetin üstünden ovuyorum çok olunca, Yarın kremlerim gelse de başlasam

Havvacım hoşgeldin, iyi olmama sevindik:) ama bak kaşımaman lazım karnını bol suçmemeiz lazım, birde nemlendiriyorsun değil mi sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…