2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Cnm anlattığın gibiyse hiç sıkmıyorsun ki , bence konuşmalısın özlüyorum seni falan de , ailene biraz daha vakit ayır neden böyle yapıyorsun desen .
Birlikte hafta sonları vakit geçirelim bak bebeğimiz oluyor ona alışveriş yapalım butiklere bakalım falan , dışarı çıkalım piknik yapalım gibi konuşsan
üzülme lütfen belki bir problemi vardır onu anlamaya çalış ,

Tşk. ederim canım moral verdiğin için biraz olsun insan birileriyle paylaşmazsa daha kötü oluyor..

benm doktorumda kilo almaman gerekli dedi boyuma göre kilom varmış 56 kiloyum şimdi 150 boyum olduğu için. fazla geliyor tabi...

Canım bende de baş ağrısı arada oluyor bende oyalanmaya çalışıyorum olmazsa karanlık ve sessiz bir ortamda uyuyorum,uyanınca geçmiş oluyor şükür..
Kocan daha önce bu tarz hareketleri var mıydı acaba birde ilk bebek mi bazı erkekler sorumluluk düşüncesine hemen alışamayıp bu tarz tepkiler verebilirlermiş belki ondandır.Biraz daha sabret olmadı karşına al sakin sakin konuşmayı dene belki davranışlarının farkına varır..Sen bebeğini düşün o zaman moralin yerine gelir onlar mutluluk kaynağımız:)

Günaydın kızlaaaar,

Dün detaylı ultrasona girdik :) kızıma doyamasamda yarım saate yakın bir zaman geçirdik..Muhteşemdi.
Çok şükür her şey yolunda. Ankarada ki meşhur Eyüp Ekici'ye gittim. Çok doğru bir tercih yaptığımı adamı görür görmez anladım, nasıl sıcak ve babacandı. Tek tek anlattı, bilgi verdi. Çok başarılı geçti.
Amniyosentezi kadın doğumcum istiyor ama ben dünkü sonuca göre yaptırmamaya karar verdim.

Umarım hepinizden iyi haberler gelir. İnsan bazen güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyor :)
Gününüz mutlu geçsin.

Çok güzel söylemişsin canım. Aslında diyorumda içimdekileri biriktirdiğim için biraz isyanlı birşekilde söylüyorum

Rica ederim canim benim kesinlikle öyle paylaşınca insan kendini daha iyi hissediyor burasi tam bizlik bir yer :)) iyi ki varız sıkıntımızı derdimizi mutluluğumuzu heyecanimizi paylaşıyoruz :))

daha ilk bebeğimiz canım evlenenlide bir buçuk yıl falan oldu bu hareketleri bebek olmadan öncede vardı. seni çanta gibi yanımda taşıyamam falan sensiz daha raht ediyorum gibi şeyler söylüyordu öncedende

Çok şükür güzel haberlerle geldin , bir doktora bağımlı kalmamak gerekir doktorun sıcaklığı ve bilgisi tabi çok önemli bebişelrimiz sağlıkla gelsinler inş .:)

Günaydın şeker anneler

Bugün trendyolda hamile giyim günü bence bi bakın ben kendime bi kot şort aldım yazın giyerim oohh

Canımm aslında okadar büyük değilim sizden ya sat göre 18. Haftadayım ultrasona göre 19. Haftadayım ama herkes eşitlenir yakında diyor bakalım bekliyoruz. Evet benim karnım sivri ama sanki bu aralar birazcık yuvarlaklaşmaya basladı gibi bilemedim :)) ama evet bütün hurafeler en azından bende çürüdü Rus, Çin takvimi yüzük olayı sonra tatlı yedim hep ve karnımda sivri :) bide gayette erken gördük kızımın kız olduğunu :)) tek tutan şey gerçekten kızım güzelliğimi alıyor teyzesi :) ve dediğin gibi gercekten cok yaramaz dün dik duramadım daha şimdiden yaramazlık yapıyor işimiz var büyüyünce :)

daha ilk bebeğimiz canım evlenenlide bir buçuk yıl falan oldu bu hareketleri bebek olmadan öncede vardı. seni çanta gibi yanımda taşıyamam falan sensiz daha raht ediyorum gibi şeyler söylüyordu öncedende

Canımm kaçırdım galiba noldu?

Çatlak mı. Ne çabuk çatlak oldu böyle.. O zaman senin göbişin çok mu büyüdü ki. Şaşırdım şimdi.

o zaman bence sakince konuş sonuçta bu normal bir zaman değil daha hassas olduğunu söyle.. umarım anlayışlı olur eşinde

Çok şükür her şey normal çıkmış, gözün aydın:))

Detaylı ultrason için erken değil mi? Ben 22. haftada yaptırıcam:)

gözünaydın canım cok sevindim.neler anlattı yarım saatte merak ettim paylaşırmısın bizimle ???

Canım hayırlı uğurlu olsun ayrıntılı ultrason için insinden neden gittin yani daha erken değilmiydi ki benim doktorum beni 21. Haftamda çağırdı ama ben 22. Haftamda gitcem daha ne daha anlaşılır olsun diye. Demek herseyini gördün kızının yarım saat boyunca hemde :)) bu cok güzel birsey bend istiyorum yarım saat boyunca kızımı görmek seyret cd ve fotoğrafta verdilermi canım? Bence de aminoaentezi yaptırmana gerek yok birsey olsa çıkardı zaten ayrıntılı ultrasonda

Günaydın canım ne güzelmiş ya yaramaza bak sen şimdiden annesine ne numaralar yapıyor ben daha hissetmiyorum bi de bikaç gündür sol tarafımda bir ağrı var bıçak saplanır gibi oluyor inşallah normaldir, haftaya kontrolümüz var iple çekiyorum

Çok şükür her şey normal çıkmış, gözün aydın:))

Detaylı ultrason için erken değil mi? Ben 22. haftada yaptırıcam:)

Çok şükür canım..Haklısın, erken yaptırdım. Nedeni ise kadın doğumcumun amniyosentez istemesindendi. Ben istemedeğim için detaylıyı 17.haftada yaptırıp sonucuna göre karar verme yolunu seçtik. 20.haftadan önce yapmayan doktorlar var ama olsun, içim rahatladı. Haftaya eşimle kısa bir tatil yapacaktık, en azından kafamız rahat gideceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…