Günaydın şeker anneler
Bugün trendyolda hamile giyim günü bence bi bakınben kendime bi kot şort aldım yazın giyerim oohh
ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff
ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff
iyiki varsınız arkadaslar ya.
ne zaman neye ihtiyacımız olsa, burada hemen haberdar oluyoruz, paylaşıyoruz.
Ekim gelmese de, hepimiz burada kalsak:)))
tabi tabi, yüzü çok netti :)
iyiki varsınız arkadaslar ya.
ne zaman neye ihtiyacımız olsa, burada hemen haberdar oluyoruz, paylaşıyoruz.
Ekim gelmese de, hepimiz burada kalsak:)))
Canım moralini bozma. Bi kitapta bu haftalara kadar genelde 2-5 kilo alındığını okumuştum. Sadece bundan sonra belki de bir liste dahilinde gidebilirsin. Her şeyin fazlasından uzak durmak lazım. Ama bazen insan bazı şeyleri çok istiyor o dönemlerde ye bence çünkü kendini sıktıkça strese girersin. Bu kilolar güzel kilolar hepsinin süper bi sebebi varsağlıkla doğsunlar da nasılsa veririz
doktorum istedi ama istemeseydi de ben gidecektim tatlım..
doktorum istedi ama istemeseydi de ben gidecektim tatlım..
öyle deme ama bende 3,5 kg kilo aldım yaa :s
ama hayatım senin 19 haftalık normal doğum yapamazsam diye korkuyorum neyse yürüyüşle falan daha fazla almamaya çalışacağım artık yemekten imkanı yok kısamam açlığa dayanamıyorum çünkü
canım bu aylarda 5 kilo çok aşırı bi kilo değil. ama psikolojik olarak bizde yiyelim bebek de iyi beslensin diye düşüyoruz.
doktor demişti ki 1 portakaldan alman gerekn tüm vitamini alırsın bebek de alır. ikinci portakal kilodur.
ben vitamin olsun diye her şeyden yiyorum ama hep bir tane. kuruyemiş aldım çeşitli. hepsinden en fazla birer avuç yiyorum. 2 kilo aldım 15 haftadayım.
doktorunla konuş. sana güzel bi hamilelik beslenme programı hazırlasın. ya da birine yönlendirsin. moralini bozma. çok aşırı bi kilo değil ama yine de dikkat etmek de fayda var.
ama benim ultrasona gore 19 haftalık sat tarihime gore 18 haftalık bu yüzden gözüm korkuyor işte. bende yemekten kısabiliyorum ama çikolatadan kısamıyorum evet spor şart ve sanırım tuvalete de cıkabilmek cok onemli. kabızsak daha cok alıyoruz
Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.
aynen canım iştahım çok açık sağolsun eşimde iki kişilik yemem gerektiğini düşünüyor yürüyüş artık son çare camış gibi olmadan :):):) doğum zor olur diye korkuyorum bu arada senin kg çok iyi ben daha 6 haftalıkken 3 kg almıştım :26: bulantılarım olmasına rağmen
aahhh ahh aynen ama tek fark ben onları yalnız yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?