- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
cok güldümm canım :)) al tabi ya bebişin rahat etsin sıkışmıştır artık orada annesi.Kızlar az önce çok komik bişey oldu, iş yerinde otururken pantolonumun düğmesi pırtlayıp fırladı yerindensanırım artık hamiş kıyafetleri almanın zamanı geldi
ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff
Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.
aynen canım iştahım çok açık sağolsun eşimde iki kişilik yemem gerektiğini düşünüyor yürüyüş artık son çare camış gibi olmadan :):):) doğum zor olur diye korkuyorum bu arada senin kg çok iyi ben daha 6 haftalıkken 3 kg almıştım :26: bulantılarım olmasına rağmen
Merhabalar herkese facebookta grupta sizlere yazmştım.Şimdi burada da sizinle hoş sohbet ve tavsiyelerle hamileliğimi geçirmek istiyorum. 2. gebeliğim kısmet olursa oğlum olacak inşallah adını Destan istiyoruz. tahmini doğum tarihim 17 ekim gösterse de sezeryan olacağım için inşallah 3 ekimde babasınla aynı gün doğacak kuzum...
Dün aynı muhabbeti ben yapmıştımmutfak dolapları çok gözümde büyüyor 1 gün sürer bir başlasam , vitrinim yok benim koltuklara da örtü örtüyorum kirlendikçe yıkıyorum
Sen şu koltuk işini ne güzel yapıyorsun ya ben de bi sileyim de örtü atıcam artık. Annem de atıyor hep örtüyü yıkıyor. Ben sanki hergün silebiliyormuşum gibi örtü de atmıyorum :/
Kızartma yaptığım için mutfak dolapları yağlanıyor ya. Eşim balık kızartıyor her yer batıyor. Gıcık oluyorum. Zaten balığın kokusuna bile dayanamıyorum şuanda.
Vitrinin olmaması da iyiymiş. İçinde bir sürü kristal oluyor. İşin yoksa yıka. Sil ://
Günaydın canım doktorum sezeryana saha yakın olduğunu söyledi ama zamanı gelince konuşacağımızı söyledi yinede. Sezeryan olursa vaktini bekliyorlar peki?
detaylı ultrason dediğiniz renkli ultrason mu fiyatı ne kadar
En iyi örtü , çalışıyorsun bide ne uğraşıcan silmekle. Mutfak ta yemek te yapılsa kızartmada olsa dolapları silmek gerekiyor, birde 6 ayda bir falan komple döküp silmek lazım da kim yapacakvitrin almadım ben , koca man salon da bize kaldı daraltmak istemedim
ama hayatım senin 19 haftalık normal doğum yapamazsam diye korkuyorum neyse yürüyüşle falan daha fazla almamaya çalışacağım artık yemekten imkanı yok kısamam açlığa dayanamıyorum çünkü
İyi yapmışsın canım ben de kalabalığı sevmiyorum. Annem de koca bi çiçek verdi çok yer varmış gibi. Kıramadım aldım ama balkona attım ya yer yok artık ://
5 tane canlı çiçek var evimde :/
Detayli ultrasonu ne zaman cekyirmemiz gerekiyormus.Fiyat sordun mu?Sen nereye gideceksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 tane de bende var :) çok seviyorum onları fakat fazlasını istemem . Oksijenimi onlara veremem :)
Az once gobek deligim feci agridi dik duramiyodum oturunca geciyo.aksilik bide okuldayim ogrenciler hemen farkedebiliyo..gobek dusnesinden de korktum.ins degildir.
Benim çiçeğe hiç hevesim yok. Hatta birini kurutmuştum :) Su vermeyi unutmuşum :) Annem görünce "aaaaaaa bunlar çocuğu da öldürür, verin bu çiçekleri ben götürücem" dedi :))))))))) Eşim bırakmıyor çok seviyor çiçekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?