Annene çok güldüm :) çiçekleri seviyor galiba , 2 canlı olarak kıyas yapmışeşin ne güzel seviyor çiçekleri benim ki hiç ilgilenmez onlarla , çiçeklerle konuşunca çok mutlu olduklarını duydum . Benim annemde geçen bana doğumdan sonra işe gitsen iyi olur diyor bakacak mısın bebişe dedim bakamam unutmuşum diyor , ben de gidemem o zaman dedim , sen bebeğe de bakabilecek misin bakalım diyor
Eki Görüntüle 1081844 Eki Görüntüle 1081845
Merhabalar inş herkes iyidir, bisim Cumartesi doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda iğnelere, coraspirine ve decavite devam..
Ensesini ve burun kemiğini ölçtü. Hepsi normal çıktı çok şükür. Cinsiyette kıza benziyor ama daha kesin olmaz dedi..
Bizden haberler şimdilik bu kadar.. Görüşmek üzere..
Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/Kizlarr sizinde saclariniz tirnaklariniz bacaklarinizdaki tuyler flan cok hizli uzuyo mu yaa deli olcam zaten epilasyonluyum3-5 tane cikiyo topu topu onlar da upuzun oluyo bide yeni moda bisey oldu ende insallah hamilelikten sonra gecer sinirimi bozdu cunku gogus ucum tuylendinapcam acaba alsam mi onlari
Eki Görüntüle 1081844 Eki Görüntüle 1081845
Merhabalar inş herkes iyidir, bisim Cumartesi doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda iğnelere, coraspirine ve decavite devam..
Ensesini ve burun kemiğini ölçtü. Hepsi normal çıktı çok şükür. Cinsiyette kıza benziyor ama daha kesin olmaz dedi..
Bizden haberler şimdilik bu kadar.. Görüşmek üzere..
Kizlarr sizinde saclariniz tirnaklariniz bacaklarinizdaki tuyler flan cok hizli uzuyo mu yaa deli olcam zaten epilasyonluyum3-5 tane cikiyo topu topu onlar da upuzun oluyo bide yeni moda bisey oldu ende insallah hamilelikten sonra gecer sinirimi bozdu cunku gogus ucum tuylendinapcam acaba alsam mi onlari
Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/
Alınca artıyor. Dokunma onlara.
Bende de var.. Aldırmıyorum çünkü artıyor. Gıcık oluyorum onlara zaten !
Canım senin bebişin erkek mi olacak acaba? Bebeği erkek olanların tüyleri daha çabuk uzarmış. Benimkide tam tersi uzamıyor canım iki ay oldu bacağıma ağda yaptıralı hala tek tük cıkıyor
Sıkıntı işte bunlar. Aslında bizim bunları hiç düşünmememiz lazım ama düşünmemek elde değil.
Annenin bakmaya pek gönlü yok mu nedir.. Bakamam diyor şimdiden.. Peki senin çalışmaman maddi durumunuzu etkiler mi?
Ayy masallahh masallahh nazar demesinnn saglikli sihhatli olsunn yavrun insallah canim :)
Maşallah bebişine ... demir hapı vermedi sana ? kıza benzetilen genelde değişmiyor , hayırlısı ,sağlıklısı olsun inş :)
Alma canım sonradan dokulebilir.bu arada bende epilasyonluydum çok da rahattim ama hamile kaldıktan sonra tekrar çıkmaya başladılar buna moralim çok bozuluyoKizlarr sizinde saclariniz tirnaklariniz bacaklarinizdaki tuyler flan cok hizli uzuyo mu yaa deli olcam zaten epilasyonluyum3-5 tane cikiyo topu topu onlar da upuzun oluyo bide yeni moda bisey oldu ende insallah hamilelikten sonra gecer sinirimi bozdu cunku gogus ucum tuylendinapcam acaba alsam mi onlari
Ama almazsam da boyle cirkin cirkin mi durcak canim
Hadi yaa acaba var mi oyle bisey kiz erkek muhabbeti
Yarin cinsiyet ogrenebilirsem insallah dogrulugunu tasdikleriz :)
Teşekkürler canım, hayırlısı.. Demir vermedi canım ya depoları iyi olanlarda 17-18 haftaya kadar vermiyoruz biz dedi. Hamile kaldıktan sonra verdiğim kan tahlilinde iyiymiş değerlerim o yüzden..
Annem gerçekten unutmuş çocuk bakmayı , birde annem le bizim aramızda 1 otobüslük yol var ayrıca yürüme yolu. Bize gelip kalsa babam var (çok şükür)
Kayınvalden baksın diyor , o da işe geri dönecek misin dedi bebek dedim , hiç ses çıkarmadı . Bakmayacak belli oldu . Zaten o da taşınıyor annemlerle aynı civarda olacaklar . Ben kaldım bebişimle baş başaa :) ben de çalışmaya alışmışım yıllardır çalışıyorum . Bizi etkiler mi tabi ki , etkiler sonuçta ama idare
ederiz Rabbim izin verdiği sürece :)
Benimde tahlil sonuçlarım da çok şükür bir sıkıntı yoktu ama , doktorum ısrarla veriyor
Açıkçası bende veriliyor diye biliyorum ama ısrarla sordum öyle dedi..Bir sonraki ay verir herhalde..
Alma canım sonradan dokulebilir.bu arada bende epilasyonluydum çok da rahattim ama hamile kaldıktan sonra tekrar çıkmaya başladılar buna moralim çok bozuluyo
Artınca daha kötü olacak ama..
Benim bebiş erkek ama tüyler hızlı çıkmıyor. Kişiden kişiye değişir o canım..
Aynen ya 2 senedir çok rahattim ama bende pko vardı belki o yüzden çıkmıştır bebis olsun diye 8 ayda beklemistik.senin öyle problemin yoksa çıkmayabilir.Ayy tuhh acaba benim de mi yeniden cikacaklar walla cok uzulurum ben bide tum vucut yaptirdim dunyanin en guzel ve rahat seyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?