kızlar bisey soracağım
2 mayıs cumartesi, dr randevumda insallah 16.hafta içinde olacağım ama,
bu cuma özel bi doktora gitsem (15.hafta içi) cinsiyet belli olur mu?
eşim dedi ki, belli olmayacaksa bosuna özele para vermeyelim dedi de!
Aynen ya 2 senedir çok rahattim ama bende pko vardı belki o yüzden çıkmıştır bebis olsun diye 8 ayda beklemistik.senin öyle problemin yoksa çıkmayabilir.
bana kalsa hiç ögrenmesem de olur.Walla hic belli olmaz canim bebegin pozidyonuna bagli o:) bence 2 mayisa az kalmis bekleyebilirsin biraz daha ben 5 gun once gttim gostermedi mesela...
kızlar bisey soracağım
Teşekkürler canım, hayırlısı.. Demir vermedi canım ya depoları iyi olanlarda 17-18 haftaya kadar vermiyoruz biz dedi. Hamile kaldıktan sonra verdiğim kan tahlilinde iyiymiş değerlerim o yüzden..
kızlar bisey soracağım
Ben 22. Haftada gideceğim ama koşuyıou görüntüleme merkezinde çektirmeli düşünüyorum via da fotoğraf olayı yokmuş şakırım cd var bitek tam bilmiyorum biz 250 tl ye çektireceğiz ama daha almak randevu. Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Birsey daha sorcam ameliyatta eşimiz girebiliyormuş ama özel fotoğrafçımızı getiremiyormusuz oyle mi ya?
Evet canım malesef öyle problemler yaratıyo.ama sende yokmuş ne güzel 😊 o zaman iyi düşünelim sende çıkmasin 😜Himm pko killanma yapabiliyo dimi yok canim Allaha sukur oyle bi sorun bnde ama yine de tekrar cikar diye korkuyorum uzulurum yani buyuk rahatlik cunku
tatlım tarihte ilk kim bulduysa bunu "iki kişilik yemek ye" tabirini, inan kilo düşmanı biri :))) bana da çok baskı var. 2 kişilik ye diye ama ben tamam diyorum doydum. sağlıklı dengeli yemeye çalışıyorum. üstelik geçende miniğimin kilosuna baktık 93 gram, kilo olarak 1 hafta ileride bizimki :))
hiç canını sıkma bol bol hareket et. ekmektir unlu mamüllerdir azaltıp yoğurt süt peynir yumurta gibi protein ağırlıklı hem besleyici hem tok tutucu şeyler yemeye çalış.
Yalnız yapma ya bayağı çok iş bunlar.Öyle yazıldığı gibi yapılmıyor sıkıyor yoruyor çoookkkk..
Yazin su kaybindqn dolayi verirsin birazini.
maalesef canım çok yoruyor ama işte yardım edecek kimsem yok artık bir kısmını bu akşam bir kısmını yarın yapıcam napalım sana da şimdide kolay gelsin
program yap cnm kendine saatine göre yemek ye , atlamadan . Meyve saatin in bile bir saati olsun birde böyle dene bakben böyle giderse iyi gibi çok şükür şimdilik dün tartıldım 2.5 kilo almışım
evet canım, renkli ama öyle tv gibi değil :) şahsen ben öyle bekliyordum, görünce şaşırdım. ama görüntü kalitesi iyiydi. daha yakın gösteriyordu.
360 lira verdim tatlım.
tatlım ben yaklaşık 3 haftadır ekmek yiyemiyorum, midemde ve yemek borumda yanma hissi yapıyor. öncesinde çok hızlı kilo almıştım(5-6 kg), ne zaman ekmeği çıkarttım kilo alışım durdu. naçizane önerim :)
ben hamilelere misafirliğe gitmezdim bana da gelinmesini açıkcası istemiyorum.Sana da kolay gelsin canım. Yapıcaz artık mecbur. Bu hafta misafirim gelebilir çünkü. Nedense hiç gelmelerini de istemiyorum. Yoruluyorum, ayakta duramıyorum ben artık.
Sana da kolay gelsin canım. Yapıcaz artık mecbur. Bu hafta misafirim gelebilir çünkü. Nedense hiç gelmelerini de istemiyorum. Yoruluyorum, ayakta duramıyorum ben artık.
ben hamilelere misafirliğe gitmezdim bana da gelinmesini açıkcası istemiyorum.
hamile arkadaşlarıma hep demişimdir, dışarda buluşalım rahat rahat yemeğimiz yiyelim muhabbet edelim diye.
ama maalesef geçende görümcem diyor ki işte şu tarihte sendeyiz.
evde masa donatsan sanki çok kıymetli oluyoruz da hiç kıymeti yok. eşime de dedim. dışarda kahvaltı yaparız kardeşinle. olur diyor da işte. biraz anlayış olmalı çevrenin.
ayağımız şişiyor tansiyon düşüyor uykumuz geliyor halimiz kalmıyor. kadının halinden en çok kaıdn anlar da işlerine gelmiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?