o zaman inşallaaahhh gelmezler diyelimmaalesef artık hamileyiz ve yoruluyoruz Allah yardımcımız olsun
gözünaydın canım cok sevindim.maşallah bebişe.canım sende pıhtılaşmamı vardı iğne kullanıosun ben nasıl kaçırmışım seni ya :)))
Kizlarr sizinde saclariniz tirnaklariniz bacaklarinizdaki tuyler flan cok hizli uzuyo mu yaa deli olcam zaten epilasyonluyum3-5 tane cikiyo topu topu onlar da upuzun oluyo bide yeni moda bisey oldu ende insallah hamilelikten sonra gecer sinirimi bozdu cunku gogus ucum tuylendinapcam acaba alsam mi onlari
Almaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :/
Alınca artıyor. Dokunma onlara.
Bende de var.. Aldırmıyorum çünkü artıyor. Gıcık oluyorum onlara zaten !
Benimde göğsümde var 3 tane cımbızla alıyorum napacaz uzatacaz mı iğrenç duruyo[/QUOTE
Acaba hamilelikte zararlimidir oyle cimbizla
almak canim?
Benimde göğsümde var 3 tane cımbızla alıyorum napacaz uzatacaz mı iğrenç duruyo
Benimde göğsümde var 3 tane cımbızla alıyorum napacaz uzatacaz mı iğrenç duruyo[/QUOTE
almak canim?
Cımbızla alıyorsan 3 tane sana 13 tane olur..
Napıyım ki canım çoğalmadı ben regl olduğumdan beri o 3 kıl hep var hamilelikten çok çok öncesinden
Napıyım ki canım çoğalmadı ben regl olduğumdan beri o 3 kıl hep var hamilelikten çok çok öncesinden
Ben onları ağda ile aldıracaktım. Çok zararlıymış. Damarları çekiyormuşuz.. Allah korusun ilerde bebişime süt emziremem diye korktum. Yaptırmadım hiç. Makasla kesiyorum sadece. Ama bunun bi çözümünü bulamadım.. Neye baksam zararlı. Bu sitede zamanında hamile değilken de araştırmıştım bu durumu...
Bi de bende meme ucu çekikliği var. Bebeğimi zor emziricem. Meme ucum bazen içerde bazen dışarda. Bunun için özel cihaz bile var piyasada. Ama almadım..Var mı benim gibi??
Göğsünün ucu mu yok yani
almak canim?
canım benimde var 3-4 tane ama hamilelikle alakası yok öncedende cıkardı göğsümde valla ben alıyorum.zararlı oldugunuda düşünmüyorum. sonucta lazer değil yani .sadece çoğalabilir.
Göğsümün ucu var ama bazen içeri kaçıyor..
Bunu da zamanında araştırdım bu sitede. Benim gibi o kadar çok insan var ki... Piyasada bi ürün var göğüs ucuna uyguluyorsun vakumluyor. Belli bi süre yaptıktan sonra göğüs ucu hep dışarda kalıyor. Ama almadım..
Kimisinin de bebeği emerek çıkarmış göğüs ucunu. Sıkıntı olmamış. Ben de denicem doğduktan sonra. Olmazsa süt sağma makinalarından alıcam...
Günaydın canım doktorum sezeryana saha yakın olduğunu söyledi ama zamanı gelince konuşacağımızı söyledi yinede. Sezeryan olursa vaktini bekliyorlar peki?
Ben onları ağda ile aldıracaktım. Çok zararlıymış. Damarları çekiyormuşuz.. Allah korusun ilerde bebişime süt emziremem diye korktum. Yaptırmadım hiç. Makasla kesiyorum sadece. Ama bunun bi çözümünü bulamadım.. Neye baksam zararlı. Bu sitede zamanında hamile değilken de araştırmıştım bu durumu...
Bi de bende meme ucu çekikliği var. Bebeğimi zor emziricem. Meme ucum bazen içerde bazen dışarda. Bunun için özel cihaz bile var piyasada. Ama almadım..Var mı benim gibi??
Canım bence emdikçe ucu büyür çünkü herkesin öyle oluyo benim arkadaşında hiç ucu yoktu gayet emzirdi
Kız bnm meme uçlarım toplu iğne başı kadardı komikti hemşire emzirtmeye geldi utandım o derece göğüste yoktu 3gunde Bi çıktılar nohut kdr oldular allahn hikmeti bebeğin damaklarıda kuvvetli olursa öyle çabuk çıkışlar alet edevata gerek yok garanti veriyorum ilk gün sut pompası götür hastaneye manuel olanlardan wee nin ki çok iyi 6 ay sağdım o da çıkarıo meme ucunu rabbimin izniyle emzirirsin cuk cuk paşayı 😊
Mrb cnm sezaryende gününden 2 hafta kdr önce alıyorlar bebişi ama dr un neden böyle direk sezaryen demiş ki bak bu hataya düşme brz cesaretlendir kendini eğer bebekte normal doğum pozisyonunda ise normal doğurmanı öneririm hastaneler para için yapıyorlar bunu normal doğumda inan insan anne olduğunu çok daha iyi anlıyor ilk sen görüyorsun sen kokluyosun inş normal doğum yaparsın
arkadaşlar havuza gireniniz var mı bu haftasonu spa merkezine rezervasyon yaptırmış eşim ama ben çok tedirginim enfeksiyon falan olurum diye korkuyorum dr akıntın yoksa serbest dedi ama kafama taktım yinede bide masaj yağları falan zararlı olur mu ki acaba :18:
:)) Seviniyorum bunları okuyunca. Ben hamile değilken çok korkmuştum, bebeğim ememez mi ilerde diye. Çok sevindim ya nohut kadar çıktılar demek :) Bebek çıkarıyor demek kii :)) O zaman ben süt pompası alayım. Yazdım bunu kenara, hastaneye giderken götürücem :) Çok sağol canım :)
yok canım benim olayım birazcık farklı. annemde çatı darlığı var. ve gecen randevuya gittiğimde kalçamın dar olduğu için çatımın dar olabileceğini soyledi doktor. aynı zamanda fıtığım ve panik atagım var stres anında tansiyonum 4-2 oluyor nefes falan gidiyor ve kriz geçiriyorum boyle bir durumda normal olmam zaten cok zor ki asırı asırı korkuyorum normal doğumdan. epidural sezeryan olur zaten olursa ee onda da veriyorlar zaten kucaga hemen bebişi. tamm normal gibi olamaz ama bir insaanın normaal yapabilmesi için oncelikle sağlığının yeterli olması sonrada cesaretli olması gerekiyor. bende o cesaretin c si yok :s bu yüzden para hiç mühim değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?