- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
:)) Seviniyorum bunları okuyunca. Ben hamile değilken çok korkmuştum, bebeğim ememez mi ilerde diye. Çok sevindim ya nohut kadar çıktılar demek :) Bebek çıkarıyor demek kii :)) O zaman ben süt pompası alayım. Yazdım bunu kenara, hastaneye giderken götürücem :) Çok sağol canım :)
benimki daha beter. ergenliğe girdiğimden beri göğüs uçlarım çatlak. yarık yani bildiğin. kime çekmişim bilmiyorum. genelde emzirdikten sonra olan birşeymiş bu cerrah oyle söylemişti ama ben de ne yapcam bilmiyorum bu konuda
Günaydın cnm :) bugün gidiyorsun hayırlısıyla , güzel haberlerle bekliyor olacağız seni , doktor bey sana net değil demiş. Bana net değil demedi, bacaklarının arasında bir şey göremiyorum dedi. Sağlıklı olsunlar da :) senin de randevun baya geç bana da hep o saatlerde veriyorlar ,fakat haftaya olan randevum 6, 30 da akşamları dediğin gibi tartı farklı tartıyor galiba, ben dün tartıldım 62.20 geldim , doktor bey in yanında hep fazla çıkıyor
Napıyım duramıyorumbazen hamile olduğumu unutuyorum desem :26: günaydın bu arada canım
Tuğçeee senin dilin ne söylüyor???:) Kız bir ana önce Ekim geldin de minnoşlar da katılsın sohbetimiz, Bend ebakıyorum ama 2013 Ekim annelerini toplu halde birarada göremedim, biz haberli olalım, yine birarada olalım bence:)iyiki varsınız arkadaslar ya.
ne zaman neye ihtiyacımız olsa, burada hemen haberdar oluyoruz, paylaşıyoruz.
Ekim gelmese de, hepimiz burada kalsak:)))
Ayy çok hoşmuş, orda olsam çok gülerdim sana:))))Kızlar az önce çok komik bişey oldu, iş yerinde otururken pantolonumun düğmesi pırtlayıp fırladı yerindensanırım artık hamiş kıyafetleri almanın zamanı geldi
Eki Görüntüle 1081844 Eki Görüntüle 1081845
Merhabalar inş herkes iyidir, bisim Cumartesi doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda iğnelere, coraspirine ve decavite devam..
Ensesini ve burun kemiğini ölçtü. Hepsi normal çıktı çok şükür. Cinsiyette kıza benziyor ama daha kesin olmaz dedi..
Bizden haberler şimdilik bu kadar.. Görüşmek üzere..
Hiç korkma nasip olur rabbim o güne çıkarırsa burada yine konuşcz sen pompayı al memele hemen yara oluyor çnku sağarsın çok canın yanarsa hem ben 20 gün ağladm emzirirken yataklarda tepindim cnımın acısından pompa rahat ama bebeğinde seni bırakmasını engelle tabi kaşıkla verirsin zaten Bi lokma mideleri oluyo ilk ay :)yirim,midelerini kiz Ben bunlarin smdidr doyuramiom sipami 😁
İnşallah çatlaklardan emzirmen zorlaşmaz canım. Acı falan vermezse hiçbir şey olmaz..
Bu konuda hiç annelerimizle benzemiyoruz.. Benimkinin de göğüs uçları kocamandır. Benimkilerin uçları içeri kaçmasalar büyükler de işte. Kaçınca canım sıkılıyor.
İnşallah sorun yaşamıcaz canım kötü düşünmeyelim. Bebeklerimizi kolayca emziricez inşallah..
Aslında Bülent beyin terazisi ideal, benim evdekiyle uyumlu ama işte akşam en az 1-1.5 kilo ounuyor, bu haftalarda da önemli bi tabi 1 kilo, neyse artık bir dahaki kontrolü erken saate alabilirsem arayı kapatırız.Senin kontrolün ne zaman bir dahakine?
Allah iyiliğini versin
Tuğçeee senin dilin ne söylüyor???:) Kız bir ana önce Ekim geldin de minnoşlar da katılsın sohbetimiz, Bend ebakıyorum ama 2013 Ekim annelerini toplu halde birarada göremedim, biz haberli olalım, yine birarada olalım bence:)
Ayy çok hoşmuş, orda olsam çok gülerdim sana:))))
Maşallah size annesi:) ne güzel görünüyor pıtırcık, sizde arada kaldınız emek bir sonraki kontrolü bekleyecekdiniz mecbur:) Allah sağlıkla kavuştursun canım...
İlk emzirince yara mı oluyor canım? O zaman herkesin pompa alması lazım ilk zamanar için.
O emzirme zorluğunu biliyorum canım annemin de yara olmuştu uçları. Çok acı çekti. Anne olmak zor gerçekten..
Midelerini yerim ya senin bebişin ne kadarlık şimdi? Karnındaki değil dışardaki? :)))))
Her annenin mutlaka olur 3ayda çeken var 1ayda ben az çektim yine göğüs uçları alışkın olmadığı için ıslaklığa sureklide emiyor yeni doğanlar ondan dolayı yumuşuyor kolay yarılıyor ucu kopuyordu az kaldı bnm ki ama emzirmek iyi onuda söyleyeyim çnku bebek emdikçe ,iyileşen Bi durum bu göğüsün alışması gerekli sutun iyiyse göğüs ucunda çıkmışsa ki çıkacaktır emzir yara olsa bile zor ama dayanmakta zorundasın çnku senden beslenicek minik muhtaç sana gızıne baktıkça acın diniyor zaten ben Bi yandan emzirirdim Bi yandan ayaklarımla yatağa vururdum bırskmazdm karbonat çözüm,oldu bnm uçlarıma tonla ilaç,bepanten iyi gelmedi teyzesi oğluşum 10 ay 1 haftalık oldu şuan 😊
Benim kontrolüm haftaya cnm 2 Mayıs hayırlısıyla , 18:30 da . Günler geçmiyor sürekli aklımda :)
kızlar merhaba gittim doktora %100 erkek dedi oğluşum olucakmış doktor amcası öyle dedi. 11cm 106gr bebeğin dedi. çok mutluyum öğrendim sonunda cinsiyetini inşallah değişmez :) ama yarın evlilik yıldönümümüz eşim çok kız istiyodu kız olsaydı iyi haber olucaktı buna da sevinecek tabiki de ama ne tepki vericek bilemiorum sizce söyleyim mi erkek die...
bende meraktan catladım hatta sana yazdım gormedin sanırım. yapma ya erkek mi dedi? ne de umutlanmıştım kız olacak cok güzel bir hediye olacak diye. napalım sağlıklı olsun artık oda yeter. ee ne yapmayı planlıyorsun? benimde kafam karıstı suan bu durumda
kızlar merhaba gittim doktora %100 erkek dedi oğluşum olucakmış doktor amcası öyle dedi. 11cm 106gr bebeğin dedi. çok mutluyum öğrendim sonunda cinsiyetini inşallah değişmez :) ama yarın evlilik yıldönümümüz eşim çok kız istiyodu kız olsaydı iyi haber olucaktı buna da sevinecek tabiki de ama ne tepki vericek bilemiorum sizce söyleyim mi erkek die...
Canım bugun doktor randevun vardı sanırım ne oldu cinsiyeti belli oldu mu noldu?
Tabiki soyle canim güzel bir supriz olur eşine :) benimkivde hep kiz diyor ama aksam itiraf etti aslında çoğu erkeğin gönlünde yatan erkek dedi kendi de öyle olduğunu söyledi :)) biz daha ogrenmedik :)) belki eşin de totem yapmistir hep kiz diyip erkek istemiste olabilir bu erkeklere akil sır ermiyo) olgusunun da maşallahi var kocaman olmuş Rabbim korusun nazarlardan :) eee %100 demiş bence daha da değişmez yani hayırlı sağlikli sihhatli bir evlat olur inşallah :))
canım benim çok sağolasın. rabbim hepimizin evlatlarını korusun nazardan. kız erkek farketmio sağlıklı olması en başta dileğimiz ama eşimde kız isteği çok fazla ama erkekte olabilir dedi o da evladım dedi. söyliycem ya bu akşamm :)))
Sağol canım ama korkuyorum şuanda bunları yapmaya. Aslında doktora sorsak mı varis olmaması için n yapmalıyız diye..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok heycanlandim çok güzel bir hediye bence soyle ya :))) merakla bekliyoruz tepkisi ne olacak bizi haberdar et canim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?