2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben bir kitapta görmüştüm. Böyle durumlarda belli sayıda meme ucunu çekip bırakıyorsun. Bu egzersiz yapılıyormuş. Kitap incelerken içinde okumuştum. Sen de doğumdan bir ay önce filan günde birkaç kez yaparsın. Çıkar inşallah. Çünkü bebekler zorlanıyormuş emerken. Hem makine tahriş edebilir.

Maşallah :) çok iyi sağlıklı olsun cnm hayırlısı olsun hepimiz evlatları , sen söyle eşine o sevinir yinede

şimdi gördüm kuzucumm :)

valla açıkcası ben sevindim mi bilemiyorumm cok hayal etmiştim eşine güzel bir hediye vereceksin diye ama şehzadem demişsin ya cok hosuma gitti :)) evet yakışıklı mı yakışıklı bir şehzaden olacak inşallah :)) bence soylemeni düşünüyorum hala bilemedim yaa ben olsam erkekse soylerdim şimdiden. yada soylemezdim boylesi daha güzel hediye olur yaa ne olursa olsun :)

kesinlikle katılıyorum ya çok doğru demissin canım.hiç bişey yoksa bile can taşıyoruz onun sorumlulugu stresi bize yetiyor.hamileliği rahat geçenler bile bizi anlamiyor ki kadın dayanismasindan bahsedelim insanlar sadece kendi keyfini düşünüyor

bu konuya değindiğiniz iyi olmuş.Bende de böyle sorun var ama doğum yapıp bebeği mız emmeye başlayınca düzelir gibi geliyordu.
Çatlak ve yara için ise benim ablam bi krem kullanmıştı doğumdan bi hafta kadar önce kullanılırsa daha çok ise yariyomus bide meme kalkanlari var onlarda sutyene degip daha çok acimasini engelliyor.doğal olsun derseniz ayva cekirdegiyle yapılan bi tarif okumuştum net te.

herkese selam..epeydir foruma girememiştim..erkek bebiş sayısı kızları sollamış :)
benim de göğüs ucumda sarı pütürcükler var..ve şimdiden çok büyüdüler kilo almya da başladım korkuyoruuummmmm:18::18::18:

Doğru diyosun canım ben 3 buçuk ay çektim o agriyi hüngür hüngür agliyodum resmen inş bunda öyle olmaz olursa naparim ben yaaa maşallah kuzucuguna annesi Allah esirgesin

hoşbulduk cnm evet doğru söylüyorsun ama unutuyorum ya unutmasam nemlendiririm ama unutuyorumm :44:

Çatlak mı. Ne çabuk çatlak oldu böyle.. O zaman senin göbişin çok mu büyüdü ki. Şaşırdım şimdi.

hayır canım ya 600 gr almışım ama göbeğim çıktı ben daha önceleri bile az kilo alsamm kaşınıyordu annemde çok çatlak ollmuş ABLAMLARDADA IRSİ galiba zaten dr söyledi annende varsa büyük ihtimalle sende de olur dedii bilmiyorum yaa çok kötü duruyor yaa tüylemede oldu göbeğimde göğüsümde tüyler çıktı dr hormonlardan dedii bütün çekicilik gitti yanii dur cuma günü göbüş fotosu atayımm sende at bakalım göbüşün büyümüş müü

Son düzenleme:
Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.
Ayy canım yarama tuz bastin resmen ben napcam mutfak dolaplari perdeler kapilar oyyyy oooyy yazdikca bile içim daraldı Allahtan halilarimida sirket gelecek onlar silerler onuda yapmayi gözüm kesmiyo Allahim yardimcimiz olsun gözümden çok büyüyor butur işler

Offf benimde gobegim bacaklarim kasiniyo simdikten zaten yeterince catladi vucudum offfff

Kızlar saclariniz dokuluyomu benimki çok dokuluyo taramaya korkar oldum ilk hamileligimde hiç dokulmezdi

kızlar nasılsınızz?? benim bgn karnımda yer yer ağrılar olduu..bi sağda bi solda.... bazen de belim ağrıdı..niye böyle oldu bilemedm:44:

Doğru diyosun canım ben 3 buçuk ay çektim o agriyi hüngür hüngür agliyodum resmen inş bunda öyle olmaz olursa naparim ben yaaa maşallah kuzucuguna annesi Allah esirgesin

Çok çekmişin gerçekten ben 20 güne katlanamıodum inş bunda az hasarla atlatırsın canım çekicez mecbur napalım tşk ederiz teyzesi cümlemizin yavrusunu 😊

ben de cuma günü gdyorm öğrenmeye =)) bakalm kz mı erkek miiiiiii

Kızlar iyi akşamlar çatlak önleyici kremlerden sebamedin kremini kullanan var mı aranızda ? İnternetten bikaç ürün baktım ama hem doğal hem işe yarar olsun istiyorum. Şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama artık yavaş yavaş kremlere başlamamız gerekicek sanırsam.Bi akıl vererirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…