2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim walla benim lasintilarim o kadar fazlaydi ki gogsumun ustu isilik oldu kasimaktan hatta jel geldiginde gunde 1 kere yaziyo olmasina ragmen 2 kere kullandim kasintilarima cok iyi geldi simdi sadece aksamlari suruyorum baya hafifledi hemen aliyo kasintiyo allahtan cok memnunum ama insallah catlamayiz ya daha cok genetik oldugunu biliyorum annem hic catlamamis hem de hicbisey kullanmamis insallah ona cekmisimdir:)

Google a lierac 200 ml yazinca n11 deki kampanyasi cikiyo 150 tl ydi 2 gun once canim

amin canım inşallah darısı bizim başımızaa

Benim doktorum hiç bir sınır koymadı istediğin kadar yürü ama nefes nefes kalmayacaksın dedi valla ben akşamları 2 saat garanti yürüyorum artık. Ve ben tam tersi son 3 ay daha cok yürüyüş önerildiğini biliyorum doğumu kolaylaştırdığı için.

n11 de 160 lira işte 150 değil. valla alacam galiba bunu. kullanan herkesin yorumlarını okudum pek memnunlar. senin kremin ambalaj kapagında güvenlik bandı vardı değil mi?

teşekkür ederim. sizin de mi kız? Allah tamamına erdirsin. sağlıkla gelsinler inşallah

Rabbime şükürler olsun ki kız bebek bekliyoruz. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı da nasip eder inşallah

160 tl olmuş bayağı iyi yorumlar var bunu alacam sanırım.

ay ne güze dua etmişsin yüzbin kere amin. aynı dualar benden de sana gelsin. rabbim o günleri de buradan paylaşmayı nasip etsin

Aminn canim aminn:))

Senin dr senin 2 sa yurudugunu biliyomu acaba canim:) saka bi yana sen aliskinsin spora tatlim o yuzden 2 sa senin zorlamaz bencede ama yine de istersen bi danis doktoruna 2 sa olayini nolur nolmaz

oyyyy ne sevinç bu maşallah hayırlı uğurlu olsun canımmmm inş..

içimdeki kız bebek özlemini dışa vurdum da ona giydireceğim elbiseleri, ayakkabıları bin bir çeşit tokayı gözümün önüne getiriyorum. çok cici olacak benim kızım çok teşekkür ederim. hepimizin hayırlı olsun inşallah

Aminn canim aminn:))

Senin dr senin 2 sa yurudugunu biliyomu acaba canim:) saka bi yana sen aliskinsin spora tatlim o yuzden 2 sa senin zorlamaz bencede ama yine de istersen bi danis doktoruna 2 sa olayini nolur nolmaz

eşim bu kadar cok yürüdüğüme baze kızıyor. eşim medipolde ki doktora şikayet etmişti birkere, annemde yeni doktoruma şikayet etti beni :) ikiside spora bünyem alışık olduğu için problem teşkil etmeyeceğini yazdı. ama tek şartları var nefes nefese kalmayacagım. kalıyorsam mutlaka dinleneceğim. yoksa iistediğiniz kadar yürü dolaş problem yok diyorlar. sonucta hamile olup iş dolayısıyla, bütün gün ayakta durmaları zorunda olan annelerimizde var bana doktorum ekledi alışveriş yaparken yürüdüğümüz edayla yürümeliymişiz bu şekilde saat sınırlaması yok. tabi ben biraz hızlı yürüyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…