kızım olacakmışşşşşş:109::109::119::119::124::124:
hayırlı olsun canımm
biz 165e aldık ama n11de 150 liraymış diyor First, orayada bak istersen. Valla ben de yorumlara bakarak aldım canım, sonuçta kilo alımı, gebelik yaşı, genetik faktör birçok şey etkiliyor çatlakları ama bunu tavsiye eden de var başka ürünlerde. Ben birkaç gün bebeyağı kullandım ama o kaşıntı yaptı bende bunu kulandığımdan beri kaşınmıyorum çok şükür. Senin kaşıntılar da geçti mi Firtfb?
n11 e baktım bir de http://www.webannemarket.com/anne-bakim-urunleri?brnd=Lierac sitede var.
çok teşekkür ederim. sağlıklı olması her şeyden önemli ama kız olmasını da içten içe istiyordum. bir oğlum bir kızım olmuş olacak. rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin hepimizin evlatlarına
Hayirli ugurluu olsunn saglikla kucagina aldigin gunleri de gormek nasip olsun insallah:)
Kutsalcim doktoruna sor yuruyusu ne kadar yapman gerektigini cok yuruyunce bebek asagiya iniyormus ben de gidince sorucam doktoruma ve bildigim kadariyla son 2-3 ay yuruyus onermiyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 kız daha geliyor :)) hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına da alamayı nasip etsin inşallah :))
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun İNŞALLAH :)
biz 165e aldık ama n11de 150 liraymış diyor First, orayada bak istersen. Valla ben de yorumlara bakarak aldım canım, sonuçta kilo alımı, gebelik yaşı, genetik faktör birçok şey etkiliyor çatlakları ama bunu tavsiye eden de var başka ürünlerde. Ben birkaç gün bebeyağı kullandım ama o kaşıntı yaptı bende bunu kulandığımdan beri kaşınmıyorum çok şükür. Senin kaşıntılar da geçti mi Firtfb?
teşekkür ederim. sizin de mi kız? Allah tamamına erdirsin. sağlıkla gelsinler inşallah
Canim walla benim lasintilarim o kadar fazlaydi ki gogsumun ustu isilik oldu kasimaktanhatta jel geldiginde gunde 1 kere yaziyo olmasina ragmen 2 kere kullandim kasintilarima cok iyi geldi simdi sadece aksamlari suruyorum baya hafifledi hemen aliyo kasintiyo allahtan cok memnunum ama insallah catlamayiz ya daha cok genetik oldugunu biliyorum annem hic catlamamis hem de hicbisey kullanmamis insallah ona cekmisimdir:)
Google a lierac 200 ml yazinca n11 deki kampanyasi cikiyo 150 tl ydi 2 gun once canim
ay ne güze dua etmişsinyüzbin kere amin. aynı dualar benden de sana gelsin. rabbim o günleri de buradan paylaşmayı nasip etsin
Benim doktorum hiç bir sınır koymadı istediğin kadar yürü ama nefes nefes kalmayacaksın dedi valla ben akşamları 2 saat garanti yürüyorum artık. Ve ben tam tersi son 3 ay daha cok yürüyüş önerildiğini biliyorum doğumu kolaylaştırdığı için.
160 tl olmuşbayağı iyi yorumlar var bunu alacam sanırım.
oyyyy ne sevinç bu maşallahhayırlı uğurlu olsun canımmmm inş..
Aminn canim aminn:))
Senin dr senin 2 sa yurudugunu biliyomu acaba canim:) saka bi yana sen aliskinsin spora tatlim o yuzden 2 sa senin zorlamaz bencede ama yine de istersen bi danis doktoruna 2 sa olayini nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?