2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu arada aklıma gelmişken yazayım dedim, ingilizce bilenler için özellikle tavsiye edeceğim bir internet sitesi var babycenter.com site çok faydalı bilgiler içeriyor, abone olduğunuzda her hafta bebişle ilgili mail atıyorlar ayrıca hamilelik ve doğumla ilgili faydalı mailler geliyor. Tavsiye ederriiimmm

Günaydın kızlar :) canım bende 3 hafta önce 2li test için gitmiştim dr ense kalınlığını ölçtükten sonra banada 2li yapmayalım dedi. Haftaya 4lü için çağırdı.4lü de daha ayrıntılı kan değerlerine bakılıyormuş onu yapalım daha iyi dedi.sanırım ense kalınlığı normal değerlerde çıkınca drlar böyle yönlendiriyorlar. Canım bence biz ultrasondan daha şimdiden bebeğin kilosunu anlayamayız ki sen nerden çıkardın zayıf olduğunu boşuna evham yapıp kendini üzme :) benimde mide bulantım devam ediyor sabah bir ilaç içiyorum onun sayesinde yemek yiyebiliyorum seninde mi miden kötü ? Neden yiyemiyosun?

Aslında doğru diyorsun ablamda bana erkek doktora git dedi.. ben şimdi bir bayan doktor daha deneyeceğim yorumlara baktım hep iyi artık bu da iyi olmazsa dediğin gibi erkek doktor denerim artık:) Çok sağol tavsiyen için

sağol canım rahatladım söylediklerinle :) evet midem kötü aslında bulantım azaldı ama iştahsızlık devam ediyor çok seçiciyim sadece tost yiyorum bide ayran başka şeylerin kokusunu hatta adını duyunca kötü oluyorum inşallah geçer ikimizinde sağlıklı tombiş bebekleri olur:))

Gnaydın kızlar sağ kasık üstü ve vajinasına hafif arada ağrı giren oluyor mu bi bende mi bu allahım geçsin ya ağrı şiddetli değil ama üzüyo beni bişey mi var diye

Gnaydın kızlar sağ kasık üstü ve vajinasına hafif arada ağrı giren oluyor mu bi bende mi bu allahım geçsin ya ağrı şiddetli değil ama üzüyo beni bişey mi var diye

Merak etme canım bende de arada bi oluyor. 18. haftamdayım hala var. Olmaya da devam eder çünkü rahim büyüyor.
Bi de bana 2 haftada bir kramp giriyor gece ayaklarıma. Kızlar var mı sizde bu dert ya???

Amin canım inş doğdukları günleride görücez :) mide bulantısı içinde birkaç çeşit ilaç kullandım ama en etkilisi zofran diye bi ilaç kullanıyorum şimdi daha rahat yemek yiyiyorum çok şükür yoksa bende senin gibi sürekli tost yiyordum. İnş midemizde düzelicek yakında :) bizimde haftaya cinsiyetimiz kesinleşecek merakla o günü bekliyorum

Merak etme canım bende de arada bi oluyor. 18. haftamdayım hala var. Olmaya da devam eder çünkü rahim büyüyor.
Bi de bana 2 haftada bir kramp giriyor gece ayaklarıma. Kızlar var mı sizde bu dert ya???

Üzülüyorum canım ya bişey mi oldu diyorum bide gece göbeğim nasıl atıyo hızlı hızlı rüyama bile girmiş karnıma ultrason sokuyolar felan bebeğimin yüzünü görüyorum gayet iyimiş ağlıyorum felan

Kramp bende yok canım

canım ikinizinden derdi de bende var.. hatta dün yatakta birden döneyim derken sağ kasıgımda şiddetli ama kısa bi ağrı hissettim.sonrada vajinam acıdı ama ben bunu daha önce doktora sormustum herşey için endişelenme bunlar cok normal demişti :))

Günaydın canım bendede var kasık ağrısına alıştım ama bide vajinamda oluyor özellikle hareket ederken daha çok hissediyorum ağrıyı dr kasık ağrısı normal diyor vajina ağrımıda druma soramadım çekindim komşum var aynı yaştayız 4 çocuğu var ona sordum o da normal diyor vücut kendini doğuma hazırlıyormuş :))

Senin kasığına mı kramp giriyor
?

merhaba annişler:) çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz? badem yağı öneriyorlar ama kıllanma yapar diye korkuyorum kullanmaya

merhaba annişler:) çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz? badem yağı öneriyorlar ama kıllanma yapar diye korkuyorum kullanmaya
merhaba cnm ben başladım kullanmaya ergenlikte çok çatlamıştım o zaman bişey kullanmadım diye zaten çatlaklarım var bari şimdi olmasın lierac önerdi doktorum eczanede pahalı biraz 100 ml 100 tl ama sanırım internette varmış daha ucuza tabi güvenlir sitelerden bakmak lazım.

Senin kasığına mı kramp giriyor
?

saolun kızlar Sabah beri çok üzgündüm biraz rahatladım aynı sizing gibi kasık ağrısı ve vajinaya giren ağrı ama kesinlikle şiddetli değil herhangi bir kanama yok çok şükür ya şu bebeklerin hareketlerini rahat rahat hissedelim ki rahatlayalım ben bu pipiriklilikle ölecem bide ben devamlı idrara sıkışık gibiyim oda ilginç ben pazartesi bu ağrı için gittim dr hiç bi sıkıntı yok kızın olması gerektiği yerde aşağıda inmemiş dedi ama bana yetmiyo işte düşün düşün kendimi yiyiyorum

kamuran canım benim kasığıma değil de afedersin popoma ve dizime kramp giriyor aslında doktorlarımızz magnezyum başlayabilir ama benimkide başlamadı

Bende sag sol yumurtalik agrisi ,popo agrisi , gobek deligi agrisi , burun kanamasi ve vajina yolunda kasilmalar var..hepsinden var anlayacaginiz. Ama gelgitli olunca normal karsiliyorum..ilerleyen aylarda dogum sancilari da olacak.

Ay canımcım çok tesekkür ederim cok iyi oldu bu bilgi. Eve geçiyim hemen bakacağım

Günaydın ve hatta artık tünaydın canım:)
İnşallah canım ya sağolasın içimi rahatlatıyorsunuz.. Hergün yapıp dün yapmayınca korktum.
Bi de dün evde kocişle çok yorulduk. Galiba yordum bebeğimi.
Oğluşunun annesi hiiiçççç merak etme siz dün bütün gün iş yaptınız ya bebişi de içerde tıngır mıngır salladınız o yüzden genelde uyumuştur o:) tabi arada elini kolunu oynattıysa da hareketli olduğun için sen hissetmemişsindir, bugün yine pıtpıtlar o, hatta ben bunları yazarken sen hissediyor da olabilirsin:)

Usacım sizinki tüp bebek değilmiydi, öyle hatırladım ama eğer öyleyse kesin yasaklıyoruz sana:)Değilse de ancak denizde yüzmelisin, havuzu çok kişi kullanıyor, ne kadar iyi sterilize olsa da riskli bi durum, bak bizim iğnelerden bir tane de sana yaparım ona göre:)
Allah gönlüne göre versin Tuğçe, nasılsın ya keyfin yerindedir umarım...
Olabilir bende de okuldayken daha çok oluyor ama sohbet esnasında lafı geçince bile verdi doktorum, söylemek de fayda var. Bu arada ben de bu hafta nöbet için rapor aldım, okuldaki bir arkadaşım ısrar etti ama zaten bu hafta çok belim ağrıdı nöbetten sonra, sabaha kadar anca geçti, bugün teslime ttim bakalım inşalalh kabul ederler...
Hemen bakıyorum:)

Ben bu hafta başladım kızlar, hatta burda 3-4 kişi beraber sipariş verdik. Lierac kullanıyorum ve internette 400 ml 165 liraya aldım, inşallah faydasını görürüz.

Kizlarr herkese gunaydinn,
Bugun kizimla ben kahvaltimizi deniz kenarinda turistlerin denize girmesini izleyerek yaptik cok keyifliydi:) hava cok guzel oldugu icin ordan eve kadar da sahilden yurudum hos 20 dk surdu ama olsun hareket harekettir:)

Kasik agrisi ve vajina agrisi cekenler ben dr uma sordum bu konuyu vajina agrisi icin de normaldedi ama eger 2 gunden fazla surerse ve surekli rahatsiz edecek derecede olursa fitil kullaniriz demisti ki bnm ki gecti simdi cok nadir oluyo

Kamurancim ben bankada calisirken hergun topuklu giymekten aksamlari bacaklarima kramp girerdinuykumsa be igrenc bisey oldugunu biliyorum o yuzden de cok korkuyorum aslinda ama henuz bende baslamadi magnezyum eksikligi mi var acaba vucudunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…