2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Himm ii o zaman sorun olmaz dr onayi da ciktigina gore:) sen de izin cikti diye simarma tatlim alisveris yapar gibi yiri napalim oda ise yarar merak etme tempolu ama yavas :)

14.haftada cinsiyeti söylemedi dr pozisyonu uygun değil dedi acaba bunu kız olacak diye yorumlayabilir miyim herkesin gönlünden geçen olsun benimde b kızım olsun inşallah

Himm ii o zaman sorun olmaz dr onayi da ciktigina gore:) sen de izin cikti diye simarma tatlim alisveris yapar gibi yiri napalim oda ise yarar merak etme tempolu ama yavas :)

ne biliyim alışmışım. hızlı hızlı yürüyünce sanki yararı oluyor da yavaş yürüyünce boşuna yürümüş gibi sayıyorum kendimi :)

14.haftada cinsiyeti söylemedi dr pozisyonu uygun değil dedi acaba bunu kız olacak diye yorumlayabilir miyim herkesin gönlünden geçen olsun benimde b kızım olsun inşallah

sanmıyorum canım bu olay hiç belli olmuyor yani. kamuran arkadasımız 17. haftasında meral arkadasımız 16. haftasında öğrendi erkek bebeği olacağını. ama gönlünden gecen ne ise, Rabbim ona kavustrsun seni inaşallah

biz halay çekmeyelim de kimler çeksinçok teşekkür ederim. hepimizin evlatları hayırlı olurlar inşallah

Bu sevinçle hemen bana dua etmelisin , Rabbimin izniyle benimde kızım olacak çok şükür , ikinciyi de erkek çok isterim hayırlısıyla , sağlıklısıyla

Nasılsınız arkadaşlar ben iş yerinde yine gözlerim gitmiş rengim kaçmış bembeyaz olmuş
Bebeğim erkek olacakmış bizim ailemizde hiç erkek evladı yok kardeşim yiğenlerim hep kız bu ilk olacak bizimkiler için
çok mutlu oldular

Bu sevinçle hemen bana dua etmelisin , Rabbimin izniyle benimde kızım olacak çok şükür , ikinciyi de erkek çok isterim hayırlısıyla , sağlıklısıyla

rabbim kızına hayırlısıyla kavuştursun da tez zaman da bir de oğlan versin inşallah.. benim de bir oğlum var. hem kızım hem oğlum olmasına çok mutlu oldum.

rabbim kızına hayırlısıyla kavuştursun da tez zaman da bir de oğlan versin inşallah.. benim de bir oğlum var. hem kızım hem oğlum olmasına çok mutlu oldum.

Aminn :) teşekkür ederim çok güzel bir dua ettin Allah razı olsun , senide evladına kavuştursun . İki evladını da sana bağışlasın hepizinkini Amin

Hayırlı olsun cnm . şehzaden :)

Bugün şaka gibi geçti.
Tiroid için kan vermeye gideyim dedim.
Önceden istenmiş olan üçlü test için de tüp verdiler.
Gelmişken ikisini de yaptırayım dedim :)
Ultrason çekimi önce olduğu için olmuyor. Aynı gün olması için doktora gittim. Ultrason çekemem hastam var dedi.
Tanıdık soktum araya ve girdim. Ultrason çekildim ve kanla beraber biyokimyaya teslim ettim..

Arkadaşlar dua edin inşallah sonuçlarım iyi çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…