eşim bu kadar cok yürüdüğüme baze kızıyor. eşim medipolde ki doktora şikayet etmişti birkere, annemde yeni doktoruma şikayet etti beni :) ikiside spora bünyem alışık olduğu için problem teşkil etmeyeceğini yazdı. ama tek şartları var nefes nefese kalmayacagım. kalıyorsam mutlaka dinleneceğim. yoksa iistediğiniz kadar yürü dolaş problem yok diyorlar. sonucta hamile olup iş dolayısıyla, bütün gün ayakta durmaları zorunda olan annelerimizde varbana doktorum ekledi alışveriş yaparken yürüdüğümüz edayla yürümeliymişiz bu şekilde saat sınırlaması yok. tabi ben biraz hızlı yürüyorum galiba.
hadi yaa tuhh( walla canim benim kinin ustunde urun koruma bandi vardi ama kutunun ustunde yani sisejin kapaginda olsa daha icim rahat ederdi ama heralde hepsinde oyle
Himm ii o zaman sorun olmaz dr onayi da ciktigina gore:) sen de izin cikti diye simarma tatlim alisveris yapar gibi yiri napalim oda ise yarar merak etme tempolu ama yavas :)
firmasını aradım. Kutunun üstünde bile yoktu yeni ürünlere koyuldu dedi:)
14.haftada cinsiyeti söylemedi dr pozisyonu uygun değil dedi acaba bunu kız olacak diye yorumlayabilir miyimherkesin gönlünden geçen olsun benimde b kızım olsun inşallah
Hayırlı evlat olmasını dilerim , dur bende halaya katılayım
kızlarrrr selammm nasılsınız bebişler nasıl???
biz halay çekmeyelim de kimler çeksinçok teşekkür ederim. hepimizin evlatları hayırlı olurlar inşallah
biz halay çekmeyelim de kimler çeksinçok teşekkür ederim. hepimizin evlatları hayırlı olurlar inşallah
Bu sevinçle hemen bana dua etmelisin , Rabbimin izniyle benimde kızım olacak çok şükür , ikinciyi de erkek çok isterim hayırlısıyla , sağlıklısıyla
Aaa iyi o zaman simdi bak icim daha rahat etti:)
rabbim kızına hayırlısıyla kavuştursun da tez zaman da bir de oğlan versin inşallah.. benim de bir oğlum var. hem kızım hem oğlum olmasına çok mutlu oldum.
Nasılsınız arkadaşlar ben iş yerinde yine gözlerim gitmiş rengim kaçmış bembeyaz olmuş
Bebeğim erkek olacakmışbizim ailemizde hiç erkek evladı yok kardeşim yiğenlerim hep kız bu ilk olacak bizimkiler için
çok mutlu oldular
meraklı ben her şeyi kurcalamasam ölürüm:) bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Yok yok cok iyi yapmissin canim yoksa kapagin ustunde ueun koruma bandi olmamasi insani rahatsiz ediyor:)
Evet belli olduu kizimm oluyoo canimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?