Bende sag sol yumurtalik agrisi ,popo agrisi , gobek deligi agrisi , burun kanamasi ve vajina yolunda kasilmalar var..hepsinden var anlayacaginiz. Ama gelgitli olunca normal karsiliyorum..ilerleyen aylarda dogum sancilari da olacak.
Kizlarr herkese gunaydinn,
Bugun kizimla ben kahvaltimizi deniz kenarinda turistlerin denize girmesini izleyerek yaptik cok keyifliydi:) hava cok guzel oldugu icin ordan eve kadar da sahilden yurudum hos 20 dk surdu ama olsun hareket harekettir:)
Kasik agrisi ve vajina agrisi cekenler ben dr uma sordum bu konuyu vajina agrisi icin de normaldedi ama eger 2 gunden fazla surerse ve surekli rahatsiz edecek derecede olursa fitil kullaniriz demisti ki bnm ki gecti simdi cok nadir oluyo
Kamurancim ben bankada calisirken hergun topuklu giymekten aksamlari bacaklarima kramp girerdinuykumsa be igrenc bisey oldugunu biliyorum o yuzden de cok korkuyorum aslinda ama henuz bende baslamadi magnezyum eksikligi mi var acaba vucudunda?
Gnaydın kızlar sağ kasık üstü ve vajinasına hafif arada ağrı giren oluyor mu bi bende mi bu allahım geçsin ya ağrı şiddetli değil ama üzüyo beni bişey mi var diye
Günaydın canım normal ama merak etme beni de var oyle ağrılarım ara sıra giriyor sonra geçiyor ee kolay değil ki içimizde bir küçük büyüyor :)
ohhhh kızınla değmesinler keyfine bende 2 gibi çıkıp yürüyüş yapıcam 1 saat 2 saat arası değişiyo çok iyimiş yürüyüş yapmak
merhaba canım benimde devamlı ağrılar değil bunlar gelip geçici ama biliyorsun beni pirpirik kızım bana çekmesin diye dua ediyorum çünkü babası da bi o kadar genişbugün krişi kırıp devlet hastanesine mi bi gitsem dedim de sonra vazgeçtim hiç bilmediğim doktora gitmeyeyim dedim inşallah kısa zamanda hareketleri hissedicez ve bu karamsarlık biticek
Evett teyzesi cok guzel keyif yaptikk kizimla:)
Tatlim 2 sa biraz fazla olabilir 45 dk -1 sa flan yuru bence hatta arada mutlaka dinlen cunku o zaman cok kasik agrisi olabiliyor bide dr bana yaninda mutlaka su olsun yuruyuse ciktiginda demisti sen de unutma al yanina...
İlk gebeliklerimiz oldugu icin evet biraz fazla tedirginiz ama gecicek insallah hareketlerini hissedince...gerci o zaman da kamuran gibi bugun niye hareket etmedi diye dusunup panik yapabilirizz annelik zor ismis gercekten:)
merhaba cnm ben başladım kullanmaya ergenlikte çok çatlamıştım o zaman bişey kullanmadım diye zaten çatlaklarım var bari şimdi olmasınlierac önerdi doktorum eczanede pahalı biraz 100 ml 100 tl ama sanırım internette varmış daha ucuza tabi güvenlir sitelerden bakmak lazım.
doğuncada neden ağlıyo der bizde ağlarızcanım suyumu alıyorum mutlaka keşke bende senin gibi marmariste olsam ahh ahh yada annemlerin yanında antalyada gerçi Antalya çok sıcak beni bazen rahatsız edebiliyor burda kuru kuru yürü poffff
Günaydın ve hatta artık tünaydın canım:)
Oğluşunun annesi hiiiçççç merak etme siz dün bütün gün iş yaptınız ya bebişi de içerde tıngır mıngır salladınız o yüzden genelde uyumuştur o:) tabi arada elini kolunu oynattıysa da hareketli olduğun için sen hissetmemişsindir, bugün yine pıtpıtlar o, hatta ben bunları yazarken sen hissediyor da olabilirsin:)
Usacım sizinki tüp bebek değilmiydi, öyle hatırladım ama eğer öyleyse kesin yasaklıyoruz sana:)Değilse de ancak denizde yüzmelisin, havuzu çok kişi kullanıyor, ne kadar iyi sterilize olsa da riskli bi durum, bak bizim iğnelerden bir tane de sana yaparım ona göre:)
Allah gönlüne göre versin Tuğçe, nasılsın ya keyfin yerindedir umarım...
Olabilir bende de okuldayken daha çok oluyor ama sohbet esnasında lafı geçince bile verdi doktorum, söylemek de fayda var. Bu arada ben de bu hafta nöbet için rapor aldım, okuldaki bir arkadaşım ısrar etti ama zaten bu hafta çok belim ağrıdı nöbetten sonra, sabaha kadar anca geçti, bugün teslime ttim bakalım inşalalh kabul ederler...
Hemen bakıyorum:)
Ben bu hafta başladım kızlar, hatta burda 3-4 kişi beraber sipariş verdik. Lierac kullanıyorum ve internette 400 ml 165 liraya aldım, inşallah faydasını görürüz.
bak bir sitede buldum http://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-jel-ve-solusyon-3 3 losyon 150 lira diyor.
cnm hangi siteden aldın. ben iki siteden buldum biri: http://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-jel-ve-solusyon-3
diğeri: http://www.lierac-krem.com/index.asp?PageID=26
Bu 3 tanesi 100 ml olandan canim...ben gittigidi... Dan aldim 2*200 ml 165 tl ye ama n11 diye bi site varya orda benim aldifgim 2 tane 200 luk 150 tl ydi bide oralara bakin isterseniz
Bu 3 tanesi 100 ml olandan canim...ben gittigidi... Dan aldim 2*200 ml 165 tl ye ama n11 diye bi site varya orda benim aldifgim 2 tane 200 luk 150 tl ydi bide oralara bakin isterseniz
Biz Firstle beraber burdan http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lierac-phytolastil-jel-200-ml-2-adetavantaj-seti-109163819 aldık ama 150 tl daha uygunmuş
150 tl değil 160 tl. http://www........./lierac-phytolastil-gel-200-ml-2-adet200200-P19127248 site adresi de bu. bu krem iyidir değil mi? bunu mu alsam kararsız kaldım
doğru diyorsun canım sabah bu konu ile ilgili çok üzgün uyandım şimdi annemlede yarım saat telefonda kritik yaptık o da korkma diye beni ikna etmeye çalışıyo canım benim tatlım bi hissetsem benim zilliyi varya böyle ohhhhhhhh dünya varmış diyecem valla
ohhhh kızınla değmesinler keyfine bende 2 gibi çıkıp yürüyüş yapıcam 1 saat 2 saat arası değişiyo çok iyimiş yürüyüş yapmak
merhaba canım benimde devamlı ağrılar değil bunlar gelip geçici ama biliyorsun beni pirpirik kızım bana çekmesin diye dua ediyorum çünkü babası da bi o kadar genişbugün krişi kırıp devlet hastanesine mi bi gitsem dedim de sonra vazgeçtim hiç bilmediğim doktora gitmeyeyim dedim inşallah kısa zamanda hareketleri hissedicez ve bu karamsarlık biticek
Senin kasığına mı kramp giriyor
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?