Avicenna umut hastanesi Şeyma Hanım'da yapıcam doğumumu:)) allahım nasip ederse inşallah:)bende tam 3 lü test için yazdığın yazıya cevap verecekken bi baktım sen bana yazmıssın :) canım dualarım seninle biliyorsun güzel güzel haberler alacaksın biliyorum inanıyorum hiç tereddüt etme o yüzden. evet sen hep bi şanssızlıktır gittin ama onlarda soyleyebilirdi soylemediler sinirler. sen karar verdin mi doğum doktoruna şimdi? ee nerede yapacaksın doğumunu?
aa sende de mi tiroid var canım, bende de var, ben de haftaya yaptırıcam test.
Dualarımız seninle canım, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah
Iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir biz iyiyiz oğluma ciciler aldım bugün allah giydirebilmeyi nasip etsin inşallah bide artık hissetsem onu güzel olacakta nazlı çıktı bizim oğlan :)
Kızlar ya okadar net hissettimki bebeğimi duygulanıp ağladım bide bi güzel:))
Ilk hissettiğinde çok garip oluyor insan ya:) gözün Aydın olsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaa ne guzell yaaa gozunaydinn canimm:)) bendee cok merak ediyorumm ne zaman oynayacagini gecen aksam koltukta uzanmis tv izlerken alt tarafimda anlik bi pitpit oldu hemen kalktim yerimden noluyo diye ama bebek miydi baska bisey mi bilemiyorum ama baya heyecanlandirdi beni yani :)
Yaaa ne guzell yaaa gozunaydinn canimm:)) bendee cok merak ediyorumm ne zaman oynayacagini gecen aksam koltukta uzanmis tv izlerken alt tarafimda anlik bi pitpit oldu hemen kalktim yerimden noluyo diye ama bebek miydi baska bisey mi bilemiyorum ama baya heyecanlandirdi beni yani :)
Arkadaş tüp bebek diye her şey yasak yaaa
banane banane, yüzücem ben...
O pıt pıt bebek işte canım. Bana da aynısı oldu üst üste birkaç gün :)
İyi akşamlar annişler ve bebişleri :)) iyisinizdir inşallah dun hic giremedim sayfalar epey ilerlemiş hızınıza yetişemedim valla Allah muhabbetimizi bozmasin :) yarin 11 de doktor randevumuz var umarim iyiyizdir bebeğimi merak ediyorumkan uyuşmazligi testi yine pozitif cikti biraz tedirginim korkuyorum huzursuzum umarim iyi haberlerle döneriz . sizleri çok seviyoruz iyi ki varsiniz :*
Cicilerini bizimle de paylaş:))) hissedersin ilerde merak etme:) benimki hergün hissettiriyordu. Dünden beri uyuyor bal oğluşum:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebisini hissetmeye basladi artik herkes bende ilk hissedenlerdendim ama 3kere fln oldu o kdr sahada epeydir ses yok bakalım ne zaman uyuşukluktan çıkacak zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?