- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Cok severim elif ismini ama maalesef kuzenimin adibence sen esini ikna edebilirsinn elif konusunda:)
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben hiç iyi değilim böbrek ağrım başladı nasıl napicam hiç bilmiyorum doktora gittim hap falan verdi geçmedi takı hastanede yatmayana kadar da geçmez kızım var nasıl kime emanet edecem bilmiyorum kimsem yok dayanamiyorum acıya dua edin olurmu ölüyorum resmen acidan
Kızlar ya okadar net hissettimki bebeğimi duygulanıp ağladım bide bi güzel:))
İnşallahh kızlar ben bugun 16+0 sanırım daha erken benim için
Benim göbek deliğim büyüdü sizinde büyüdümü ve göbeğim gergin davuz gibi
Kızlarrrrrr karnımı salladım salladım bebeğim öyle güçlü vuruyor ki şimdi:))))) dünden önceki vuruşları geldi maşallah benim yavruma:)) hemen sizinle paylaşmak istedimmm:))) demek ki biz kendimizi çok yorunca bebişlerimiz çok uyuyor:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar.umraniyede oturanlar,carsiya yakin olanlar ayrintili ultroson u nerde yptrmayi dusunuorsunuz?fiyatlari nedir neler veriolar haberiniz varmi?ben karar veremedm daha
Canım senin ilk bebeğinin yatağı nasıl? Biz sanırım park yatak alıcaz. Ilk etapta yanımda yatırmak zorundayım. Sonra oğluma oda yapıcam bir yaşına doğru.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben hiç iyi değilim böbrek ağrım başladı nasıl napicam hiç bilmiyorum doktora gittim hap falan verdi geçmedi takı hastanede yatmayana kadar da geçmez kızım var nasıl kime emanet edecem bilmiyorum kimsem yok dayanamiyorum acıya dua edin olurmu ölüyorum resmen acidan
gunaydın kızlar,
ben 2 de dr ile bulusacağım inşallah hersey yolundadır.
saglıcakla kalın.
dualarınızı esirgemeyin bizden(
Canım günaydın öncelikle. Tabiki haklısın illaki anneye çekecek değiliz bilmiyorum zaten doktorda aa kesin çatın dar demedi ki, zamnı gelsin bakarız dedi. Beni biliyorsun ilk günde beri korkarım normalden sanırım korkumun sebebi panik atağımdan kaynaklanıyor. Bazen burada paylaşıyorsunuz işte normal söyle normal boyle diye bem hevesleniyorum ama sonra yine korkuyorum stres anında tansiyonum cok ciddi düşüyor ve nefes alamıyorum boğuluyorum orada boyle bir kriz geldiği anda zaten direk alırlar beni sezeryana. Ilacımı alıyım gidiyim dedim o ilacı alırsam da ıkınmam yarı uyuyorum çünkü neyse oyle işte :))
Bu arada gece yine uyandırdı kızım beni hiç birsey yapmadan ben :) tekmelerinin yarattığı ufak dalgaya uyandım cok güzel hissetmek ya :))
arkadaşlarıyla tatile mi gidecekmiş?? sen ne diyorsun bu konuda canım?
topikte yeniyim benimde ilk bebegim Meral Bade geliyor ekimde.. acemiligimiz çok fazla.. mesela alışveriş bile ne zaman yapılmalı bilmiyoruz.. aile büyüklerine bıraksak sen doguma git saglıkla dogsun sen hastahaneden çıkmadan biz herşeyi alırız diyorlar
lierac canım doktorum reçetemin arkasına yazdı :) yengem hamilyken mustela kullanmıştı diye hatırlıyorum hatta bebek içinde mustela kullandı sanırım, ben çok araştırmadım doktor verdi diye bide doktorum bayan ve 2. doğumunu yeni yapmış bi bebeği var yani :) tahminimce ne bi doktor nede bi anne içinde paraben olan bi kremi önermez ama yinede kafam karışmadı desem yalan olur
Ben hoş karşılamıyorum tabi canım. ama bıktım artık ses çıkartacak insan gücü bile kendinde bulamıyorum artık tükenme sendromu bendede mi başgösterdi nedir: D
topikte yeniyim benimde ilk bebegim Meral Bade geliyor ekimde.. acemiligimiz çok fazla.. mesela alışveriş bile ne zaman yapılmalı bilmiyoruz.. aile büyüklerine bıraksak sen doguma git saglıkla dogsun sen hastahaneden çıkmadan biz herşeyi alırız diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?