2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tabiki paylaşırım canım fotoğrafları çekince atarım yerim ben onları kuzucuklar annelerini merak ettiriyorlar :)

Ben aldığınız her şeyi çok merak ediyorum. Paylaşınca birbirimize fikir de vermiş oluruz:) ilerleyen zamanlarda çok şey almaya başlıcaz:)) o zaman çok paylaşımlar olacaktır:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ilerleyen zamanlarda aldıklarımızı paylaşırız hepimiz ben çok keyif alıyorum minik minik o eşyalara elbiselere bakmaya :)

Avicenna umut hastanesi Şeyma Hanım'da yapıcam doğumumu:)) allahım nasip ederse inşallah:)

Bana da bir kaç kişi o hastaneyi ve sanırım o doktoru önerdi eşimde bi ara düşündü acaba Umut'a mı gitsek dedik ama işte uzak bize

Yaa gercekten miiiiii ayy cok heyecanlandim simdiii:) beni yerimden hoplattii resmen ama ne biliyim erken diye bbek mi diil mi bilememistmm demek benim pitircikkmiss ayy cok sevindimm:)

kızlar ıyıaksamlar bu pıtpıtlarda bendemı anormallik var acaba ben daha 2 aydan berı hıssedıyorum sureklı sol tarafımda kasıgımın ustunde hergun hanı benı heyecanlandırmıyo cunku en basından berı var beklemek acaba olcakmı gbı bı hıs yasamadım sımdı benımkı bebekmı gazmı acaba :S AMA GAZI AYIRT EDEBILIRIM DIYE DUSUNUYORUM ben sadece tekme oynama vs gbı bısıy beklıyorum heyecanlanmak ıcın daha 16.haftadayım acaba ne zaman oynar bebegım

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben hiç iyi değilim böbrek ağrım başladı nasıl napicam hiç bilmiyorum doktora gittim hap falan verdi geçmedi takı hastanede yatmayana kadar da geçmez kızım var nasıl kime emanet edecem bilmiyorum kimsem yok dayanamiyorum acıya dua edin olurmu ölüyorum resmen acidan

Allah şifa versin arkadaşım inşallah bir an önce geçer

Bana da bir kaç kişi o hastaneyi ve sanırım o doktoru önerdi eşimde bi ara düşündü acaba Umut'a mı gitsek dedik ama işte uzak bize

Size biraz uzak evet. Ben kartalda oturuyorum o yüzden hem yakın hem de doktor çok iyi. Güven veriyor sağolsun:) Sen nereye karar verdin canım?

Allahım acillll şifalar versin inşallah. Çok geçmiş olsun. Inşallah dualarımızla geçecek..

Ben 17. Haftada başlamıştım hissetmeye. 16. Haftadasın. Son iki aydır hissetmen zor. Aynı türde hareketler mi hissediyorsun 2 aydır?

Selam kizlar artık Karnım çıktı çok şükür kimse anlamiyordu.benimki biraz şişti işte bel kısmım uzun ondan sanırım 6.da gerçek görüntüme kovuşucam hayırlısıyla :)))) ♥ dönmeside pek tatlı dönüyor &#9829)))

Sende hissediyomusun canım ben hissetmiyorum ya hep kabızım ki bağırsak sesine benzese bile ayırt edemem

Kızlarrrrrr karnımı salladım salladım bebeğim öyle güçlü vuruyor ki şimdi:))))) dünden önceki vuruşları geldi maşallah benim yavruma:)) hemen sizinle paylaşmak istedimmm:))) demek ki biz kendimizi çok yorunca bebişlerimiz çok uyuyor:)))

İçinde sakıncalı madde var demek tam olmaz, vazelinin kendisi tamamen sakıncalı zaten, petrol ürünü. Küçükken komşularda falan görür özenirdim pembe pembe, annem hep derdi zararlı o, petrolden yapılıyor diye. Özellikle hamilelikte kullanılmasının sakıncalı olduğunu ufak bir araştırma ile bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uykudan uyanmış nihayet gözün aydın canım :)

Sağol canım :) kemeraltndan aldım canım o çıt çıtlı badileri

Son düzenleme:
Uykudan uyanmış nihayet gözün aydın canım :)

Allahıma şükür bugün ultrasonda iyi olduğunu gördüm de rahat ettim ama hareketlerini hissetmek çok güzel:) eşim rahat bırak çocuğu diyor:))) bundan sonra hareket etmeyince tedirgin olmıcam demek ki bu kadar saat uyuyabiliyorlar:)

Bizde öğrenmiş olduk paşa sayesinde aklımızda bulunsun uyuyabilecekleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…